MOTO mrazevi 2013

Locked
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Re: MOTO mrazevi 2013

Post by -Alexandar-- »

1. Bijela
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

Post by supersonic »

1. Bijela
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Visina uplate za akciju MDM 2013 je Eur 15,- ali kako ko moze,manje ili vise!

Uplata se moze izvrsiti na ziro racun ili kod blagajnika.

No Limit Bikers racun kod CKB banke:

NVO Motociklisti Bez Granica - No Limit Bikers Podgorica
Broj je: 510-77093-09

Blagajnik:

Madza 067/548-000
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Mogu li ja što reći?

poslato sa gornje police iz špajza
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

naravno!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Opet kratka pamet.
Koja su se to đeca uznemirila na Zabjelo,od motora,osim onih sa ćoškova?
Ovaj put,pored toga što se pravi rasprava oko gluposti,ja bih dio sredstava,ako ne I sva usmjerio ovoj porodici:

http://www.pobjeda.me/2013/11/18/pobjed ... oxjKNJg-JY" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko mene služi ova tintara od preko 47-8 godina,mislim da je polovinu tereta prošle godine iznijelo još nekoliko ljudi,i red je da se ti ljudi ponude i ove godine da rade taj posao koji su prošle vrlo profeisionalno odradili,a svi mi ostali dali po neku crkavicu i cijele godine se ku..becali kako smo humani!?!
Raspisisivanje referenduma i izbora,davanje raznoraznih rokova i slično...o čemu se ovđe radi?
Vjerujte mi,a to znaju poneki ljudi ovđe,da ja ne želim da se guram i obezvrijeđujem bilo čije odluke,pojedinačne.Ali ako sam ja pokrenuo inicijativu za ovo(neko će reći:svakako bi se pokrenula!)ko god ima elementarno vaspitanje i najniži nivo kulture bi mi se obratio ,barem ovim putem,i rekao zašto ja to nisam u pravu? I čak sam namjerno mjesec dana prije krenuo sa ovim ,jer znam kako će pojedini reagovati,liječiti svoje komplekse i potpuno sam u pravu.
Nismo otišli na Šjever jer je loše vrijeme.Slažem se ,opasno je vozit sa pojedinima i SONY PS,a ne po Platija,po kiši i drugome kijametu.
Ja sam i dalje za Zabjelo,za ovu ustanovu ui kojoj nismo bili dosada,kao I porodicu kou sam pomenuo,ali ako odluči primorski lobi,da ne bi nagrdili motore do ovamo i nazad,nije problem,ja i moja raga možemo svuda stić,jer nema lošeg vremena samo ima loše opreme.
Ove akcije nemaju karakter ličnih promocija,već čisto humanitarni i iz tih razloga se nadam da svi ovo radite.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

veskotg wrote:Opet kratka pamet.
Ovaj put,pored toga što se pravi rasprava oko gluposti,ja bih dio sredstava,ako ne I sva usmjerio ovoj porodici:

http://www.pobjeda.me/2013/11/18/pobjed ... oxjKNJg-JY" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko mene služi ova tintara od preko 47-8 godina,mislim da je polovinu tereta prošle godine iznijelo još nekoliko ljudi,i red je da se ti ljudi ponude i ove godine da rade taj posao koji su prošle vrlo profeisionalno odradili,a svi mi ostali dali po neku crkavicu i cijele godine se ku..becali kako smo humani!?!
Raspisisivanje referenduma i izbora,davanje raznoraznih rokova i slično...o čemu se ovđe radi?
Vjerujte mi,a to znaju poneki ljudi ovđe,da ja ne želim da se guram i obezvrijeđujem bilo čije odluke,pojedinačne.Ali ako sam ja pokrenuo inicijativu za ovo(neko će reći:svakako bi se pokrenula!)ko god ima elementarno vaspitanje i najniži nivo kulture bi mi se obratio ,barem ovim putem,i rekao zašto ja to nisam u pravu? I čak sam namjerno mjesec dana prije krenuo sa ovim ,jer znam kako će pojedini reagovati,liječiti svoje komplekse i potpuno sam u pravu.
Nismo otišli na Šjever jer je loše vrijeme.Slažem se ,opasno je vozit sa pojedinima i SONY PS,a ne po Platija,po kiši i drugome kijametu.
Ja sam i dalje za Zabjelo,za ovu ustanovu ui kojoj nismo bili dosada,kao I porodicu kou sam pomenuo,ali ako odluči primorski lobi,da ne bi nagrdili motore do ovamo i nazad,nije problem,ja i moja raga možemo svuda stić,jer nema lošeg vremena samo ima loše opreme.
Ove akcije nemaju karakter ličnih promocija,već čisto humanitarni i iz tih razloga se nadam da svi ovo radite.
Kompromis. Posjetimo u polasku ovu porodicu, urucimo poklone i gas put mora. Ne radi kompromisa toliko koliko radi ove porodice koja je u jako teskom polozaju. Mislim da je ovo izvodljivo.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Totalnoo podrzavam Veska u svemu sto naPisa . Sevap je ovim Uskokovicima pomoc. Sevap je i obiv djecu u Bijelu ali im se vise pomaze bar 20 puti no ovima na Zabjelo do Maslina. Bidite mi zdravo burazeri i samo avetno
+1389+
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

veskotg wrote:Opet kratka pamet.

Vesko,"referendum" se raspisao zato sto se ljudi ne slazu dje cemo ici.Vecina trazi Bijelu i to treba ispostovati.Sto se tice rokova to je normalno jer imamo jos mjesec dana pred nama,a mjesec dana je knap za pripreme i organizaciju!

Prosle godine ja i Goran69 smo veci dio novca dobili od nasih firmi kao i od firmi na cija smo vrata zakucali.Ne kazem da tu nije bilo para od nas koje smo skupljali,ali to nije bilo dovoljno!!!
Rvasanin,Slowrider,Wulfy,Mracni,Bandit...takodje su ogroman doprinos dali!

Sto se tice ostalih clanova koji su ucestvovali u organizaciji svi smo im zahvalni i izvinjavam se ako sam nekog izostavio.Niko ne trazi orden za to sto se odradilo.Najveca nagrada su srecna djeca onoga dana!
Velika je organizacija u pitanju.Ako hoces ti je vodi,ja nemam nista protiv,ali nemoj da se ovdje prozivamo,jer smo ovdje da pomognemo ne da lijecimo komplekse!
Skupljanje,trazenje sponzora,kontaktiranje doma,nabavka,stampa,televizija,organizovanje prevoza...ima tu dosta posla pa dajte da radimo,ako hocete.
Ja sam u prvom postu vezano za ovu temu rekao,svaka cast svima nama jer smo svi ovo zajedno uradili,ali sasvim je normalno da par momaka mora vise potegnut i to je organizacija.
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Da ne zaboravim,od prosle godine nam je ostalo na racunu skoro 1.000 eura sto je super start za ovu godinu.Naknadno su nam posle nove legle pare od nekih sponzora.
Ove godine cemo vidjeti koliko cemo skupit pa cemo na osnovu toga i potreba doma vrsiti nabavku!
Locked