Prvi put sa sestrom na jutrenje
-
fearless.rabbit
- Biker wannabe

- Vozim: Da.
Re: Prvi put sa sestrom na jutrenje
Sto ga vise vozim, vise mi se svidja! Ali je savrsena kombinacija jedan cilindar, jedan covjek. Dvoje sa stvarima mu je ipak previse.
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Sad kad si izdura' ovo ne žali se 
-
Montenegro
- Grijač guma

To kažu oni koji traže razlog da ne oduDamir'Tattoo wrote:Svaka čast Miloše! A vele ne može se jednim cilindrom na put
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Brate svaka cast,
moze info koliko od prilike para dodje ovo zadovoljstvo sve ukupno za vas dvoje? Ne mora bit tacno u cent cisto orjentir ako se dje ja odlucim na nesto slicno....nekad
moze info koliko od prilike para dodje ovo zadovoljstvo sve ukupno za vas dvoje? Ne mora bit tacno u cent cisto orjentir ako se dje ja odlucim na nesto slicno....nekad
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Odlicna tura, svaka cast.
Slike fenomenalne.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Slike fenomenalne.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
fearless.rabbit
- Biker wannabe

- Vozim: Da.
Naravno. Znaj odma da ti ne treba mnogo. Mi smo prosli sa 600-700e, znaci prosjek ispod 100e dnevno. Pritom smo izgubili prostirke, platili apartman te kobne noci, sto znaci da smo mogli i jos jeftinije da prodjemo da nije bilo toga. Na gorivo je poslo oko 250, potrosnja 4.5l/100km.filip xt350 wrote:Brate svaka cast,
Nije potrebno mnogo, najvazniji resurs su vrijeme i volja
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Naravno. Znaj odma da ti ne treba mnogo. Mi smo prosli sa 600-700e, znaci prosjek ispod 100e dnevno. Pritom smo izgubili prostirke, platili apartman te kobne noci, sto znaci da smo mogli i jos jeftinije da prodjemo da nije bilo toga. Na gorivo je poslo oko 250, potrosnja 4.5l/100km.fearless.rabbit wrote:filip xt350 wrote:Brate svaka cast,![]()
Nije potrebno mnogo, najvazniji resurs su vrijeme i volja
Hvala na odgovoru, toliko sam i ja racunao od prilike nego sa kim god da progovorim o tome svi pricaju o nekim hiljadama eura a niko mrdao nidje nije