Kolege 100 puta sam naveo da se stavi nick na uplatnicu kako bi znali ko je ko po nicku na forumu,jer se svi po imenu i prezimenu ne znamo!Nisam ja MUP pa da mi nesto znaci ime i prezime!
Molim kolege koje budem navodio na ovom topicu da navedu svoj nick pored imena kako bi smo ih poznali i stavili na spisak uplata,jer na izvodu su po imenu.
Marojevic Rajko uplatio 16,50 za majce.....NICK?
Mirko Bogdanovic uplatio 21 za majce........NICK?
Imena na uplatnici i nick!!!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- Madza
- NLB Moderator
Re: Imena na uplatnici i nick!!!
A neka stave NICK pa ce onda gasit motoresLowRider wrote:I neka ugase motore!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ja nisam!
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Gospodin pod br. 1 je moja malenkost, drugi je cijenjeni kolega RockerArm.Madza wrote:... Marojevic Rajko uplatio 16,50 za majce.....NICK?
Ja sam stavio moj nick u pozivu na broj odobrenja prilikom uplate, kao što je i traženo, osim ako banka nije nešto izostavila. Na mom izvodu se vidi.
- OgArD
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki DL650 V-Strom
Najbolje bi bilo da jednu ispunjenu uplatnicu postavite i za ovo i za Deda Mrazove kako se ljudi nebi razmisljali kako da uplacuju.
- Madza
- NLB Moderator
Isti je ziro racun tako da ucesnici mogu jedan iznos uplatiti i na naznaku staviti "MDM i majce" tako da cemo sami sa izvoda to razdijeliti!!!OgArD wrote:Najbolje bi bilo da jednu ispunjenu uplatnicu postavite i za ovo i za Deda Mrazove kako se ljudi nebi razmisljali kako da uplacuju.
- Madza
- NLB Moderator
Ok,ali evo sad da postavim izvod vidio bi da nema NICK-a,ne kazem da je greska do tebe nego do banke onda ali sigurno ga nema!ramaro wrote:Gospodin pod br. 1 je moja malenkost, drugi je cijenjeni kolega RockerArm.Madza wrote:... Marojevic Rajko uplatio 16,50 za majce.....NICK?
Ja sam stavio moj nick u pozivu na broj odobrenja prilikom uplate, kao što je i traženo, osim ako banka nije nešto izostavila. Na mom izvodu se vidi.
Sve ok sad cu da postavim na spisak uplate.
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Definitivno postoji neki problem sa tim uplatama.Madza wrote:Kolege 100 puta sam naveo da se stavi nick na uplatnicu kako bi znali ko je ko po nicku na forumu,jer se svi po imenu i prezimenu ne znamo!Nisam ja MUP pa da mi nesto znaci ime i prezime!
Molim kolege koje budem navodio na ovom topicu da navedu svoj nick pored imena kako bi smo ih poznali i stavili na spisak uplata,jer na izvodu su po imenu.
Marojevic Rajko uplatio 16,50 za majce.....NICK?
Ja sam svaki put naveo svoj Nick, bas onako kako je bilo uputstvo sa vase strane. Pretpostavljam da se radi o nekom problemu vezanim za e-banking, jer vidim sad da kad sam trazim elektronski izvod ne mogu vidjet svoj Nick, a ni svrhu uplate, iako je sve bilo detaljno popunjeno na uplatnici u momentu uplate. Provjerit cu sa bankom pa cu postovati kad budem znao razlog. Mozda ima jos kolega sa slicnim problemom.
Madza prastaj zbog zbrke koju sam izazvao!
Valjda ce se to rijesiti povoljno po mene, da ne trcim svaki put i cekam redove po bankama.
Worry less, ride more!