Oprosti,možeš li meni sa manjim IQ da ovo "prevedeš"sparco wrote:tcom je kupio nove adrese holandske , registrujes se na paypal i kupujes sam ;p
eBay?
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: eBay?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
I stize ti na kucnu adresu? Jel problem malo detaljnije objanjenje?sparco wrote:tcom je kupio nove adrese holandske , registrujes se na paypal i kupujes sam ;p
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
-
rade32
- Stoper

http://www.forwardit.us/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Amerike preko ovog sajta sam narucivao ne znam ni ja koliko stvari sa ebay.com radi tako sto nadjes na ebay ili na nekom drugom americkom sajtu ono sto ti treba oni kupe umjesto tebe i kad stigne kod njih prepakuju i posalju na adresu koju god hoces.Njima se ta usluga placa 10$.Meni taj nacin odgovara jer na pr. treba ti nekih bilo kojih 10 stvari od deset razlicitih prodavaca,ne isplati se da za tih 10 svari pojedinacno placas postarinu do CG a kroz Ameruku je za njih postarina besplatna.Tako narucis preko ovog sajta sve to stigne kod njih on upakuju u jedna paket i posalju ti.
Sto se tice Amerike preko ovog sajta sam narucivao ne znam ni ja koliko stvari sa ebay.com radi tako sto nadjes na ebay ili na nekom drugom americkom sajtu ono sto ti treba oni kupe umjesto tebe i kad stigne kod njih prepakuju i posalju na adresu koju god hoces.Njima se ta usluga placa 10$.Meni taj nacin odgovara jer na pr. treba ti nekih bilo kojih 10 stvari od deset razlicitih prodavaca,ne isplati se da za tih 10 svari pojedinacno placas postarinu do CG a kroz Ameruku je za njih postarina besplatna.Tako narucis preko ovog sajta sve to stigne kod njih on upakuju u jedna paket i posalju ti.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
rade32 wrote:http://www.forwardit.us/
Kakva su ti iskustva sa carinom?
I kad stojim tesko me pratiti...
-
rade32
- Stoper

Do 150e vrednosti robe se ne placa carina,sa robom posalju ti i racun koji su dobili uz porudzbinu koliko kosta ta stvar.Uvek mi salju sa USPS pakete koji stizu u postu 2 samo treba platiti jos 4e kad se dodje po paket,to je neka njihova usluga sto su otvarali paket.Mogu da posalju paket kako god hoces ali ne bi vam preporucio da da koristite servise fedex,ups,dhl...i slicne,em su preskupi em ti jos i kad dodjes da podignes paket uzmu jos 40e za nekakve njihove usluge,kolju tupim nozem.
Svaki put sam do sada izabrao USPS 8-12 radnih dana i skoro uvjek stigne 10 radni dan,i uvjek mi se postarina bila oko 30$.
Svaki put sam do sada izabrao USPS 8-12 radnih dana i skoro uvjek stigne 10 radni dan,i uvjek mi se postarina bila oko 30$.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
rade32 wrote:Do 150e vrednosti robe se ne placa carina,sa robom posalju ti i racun koji su dobili uz porudzbinu koliko kosta ta stvar.Uvek mi salju sa USPS pakete koji stizu u postu 2 samo treba platiti jos 4e kad se dodje po paket,to je neka njihova usluga sto su otvarali paket.Mogu da posalju paket kako god hoces ali ne bi vam preporucio da da koristite servise fedex,ups,dhl...i slicne,em su preskupi em ti jos i kad dodjes da podignes paket uzmu jos 40e za nekakve njihove usluge,kolju tupim nozem.
Ovo je prava informacija. Rade, hvala!
I kad stojim tesko me pratiti...
-
rade32
- Stoper

Moram jos nesto da napomenem sto se tice paypal-a kad se registrujete videcete tamo negdje opciju da se verifikuje kartica,pretite upustva.Uglavnom odbice vam sa karice neki sitan iznos 1-2$ i posle nekoliko dana treba da podjete u banku da uzmete izvjestaj kartice tamo ce te naci da ste paypal-u platili taj iznos i bice neki cetvorocifreni broj e taj broj opet treba ukucati na sajtu,to je kao neka potvrda da je karica vasa,onda mozete da trosite koliko god imate para na krtici a do tada mozete preko njih izvrsiti placanja samo do 100$ ne moze vise zato se treba verifikovati kartica.
Sto se tice nacina poslovanja forwardit.us ili bilo cega sto vas interesuje u vezi njih slobodno ih kontaktirajte,vrlo su ljubazni spremni da pomognu.
Sto se tice nacina poslovanja forwardit.us ili bilo cega sto vas interesuje u vezi njih slobodno ih kontaktirajte,vrlo su ljubazni spremni da pomognu.
-
rade32
- Stoper

Znam da sam negdje vidio tutorial kako kupovati bas sa ovog sajta i jedva ga opet nadjoh,neko je isto kupovao preko njih i napravio je tutorial da pokaze svima.
Nadam se da ce ovo jos vise pomoci:
http://www.blogovanje.com/matrix/komentari.php?id=167" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina je razlika sto je on koristio jeftiniju opciju,nisu mu oni prucivali nego je dobio adresu od njih pa je sam sve porucio da stigne na tu adresu,kod njih naravno.Ja to ne koristim,nesto me mrzi da se maltretiram zbog 4$ nego im samo posaljem adresu stvari koje hocu i oni zavrse sve.
I ovo zaboravih,svoju uslugu ne naplacuju po tome koliko paketa stigne kod njih nego koliko su vama poslali,a to je jedan.
Nadam se da ce ovo jos vise pomoci:
http://www.blogovanje.com/matrix/komentari.php?id=167" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina je razlika sto je on koristio jeftiniju opciju,nisu mu oni prucivali nego je dobio adresu od njih pa je sam sve porucio da stigne na tu adresu,kod njih naravno.Ja to ne koristim,nesto me mrzi da se maltretiram zbog 4$ nego im samo posaljem adresu stvari koje hocu i oni zavrse sve.
I ovo zaboravih,svoju uslugu ne naplacuju po tome koliko paketa stigne kod njih nego koliko su vama poslali,a to je jedan.
-
rade32
- Stoper

Nema na cemu,e da je meni imao ko sve ovo da objasniSpace Director wrote:rade32 wrote:Do 150e vrednosti robe se ne placa carina,sa robom posalju ti i racun koji su dobili uz porudzbinu koliko kosta ta stvar.Uvek mi salju sa USPS pakete koji stizu u postu 2 samo treba platiti jos 4e kad se dodje po paket,to je neka njihova usluga sto su otvarali paket.Mogu da posalju paket kako god hoces ali ne bi vam preporucio da da koristite servise fedex,ups,dhl...i slicne,em su preskupi em ti jos i kad dodjes da podignes paket uzmu jos 40e za nekakve njihove usluge,kolju tupim nozem.
Ovo je prava informacija. Rade, hvala!