Madza wrote:Brate kakav izbor svega i svacega,vrh.A sto veli Goku onaj VFR bijeli srce para lutka!
Samo po cijeni Z750 vidim da ubijaju sa cijenama.
Cak su skuplji od Acimica
incredible isn't it?
Daj ne kudite ljude bezveze, cijene su im prilicno ok, da ne pricamo o tome da su uljudni, korektni i mnogo dobro ljudi. Probajte da narucite Alpinestars sa neta, doci ce vas jednako ili skuplje nego kod Acimica.
Isto tako i Dainese i Shoei kod Nenada u IN-u, cijene su jake, ali to je cijena te opreme svuda u Evropi. Nema dzabe ni kod babe
Madza wrote:Brate kakav izbor svega i svacega,vrh.A sto veli Goku onaj VFR bijeli srce para lutka!
Samo po cijeni Z750 vidim da ubijaju sa cijenama.
Cak su skuplji od Acimica
incredible isn't it?
Daj ne kudite ljude bezveze, cijene su im prilicno ok, da ne pricamo o tome da su uljudni, korektni i mnogo dobro ljudi. Probajte da narucite Alpinestars sa neta, doci ce vas jednako ili skuplje nego kod Acimica.
Isto tako i Dainese i Shoei kod Nenada u IN-u, cijene su jake, ali to je cijena te opreme svuda u Evropi. Nema dzabe ni kod babe
Boki,svaka cast na izvjestaju, sline mi cure...
Ne kudimo mi nikoga samo se malo salimo,opusteno stari.Niko nije doveo u pitanje kakvi su ljudi,samo da su cijene jake.Ko ima para njemu su cijene ''ok''
E da kazam nesto za cjene opreme! Ne treba se zaludjivat da se dobra oprema moze kupit jeftino bilo gdje za male pare! Kod Acimica su cjene zvanicne isto kao i svuda a i kod Neneada nije mnogo skuplje, Magnus je isto za pohvalu. Vani je jedino dobro sto ima veliki izbor a ono sto je jeftino su te nepoznate marke i naravno povrat PDV moze malo da ublazi visoku cijenu. Ono sto se isplati je kupovati kad je nesto na snizenju. Npr. u Luisu sam naletio na jednu vrhunsku kacigu Arai bila je 280e inace joj je cijena bila 400 u prodavicama Polo u Minhenu su bile jeftine Puma cizme itd. ali generalno to je to. Kupujuci preko interneta sam par puta dobro prosao zato sam sada obilazio ove radnje i probavao koji model i koji broj mi odgovara tako da mogu bez problema narucit preko interneta.
Ovaj VFR u Baru kosta ok 11500 eura a u Austriji...
Off topic: Ne ulazeci u pricu ko je kakav covjek, svako od nas ima neka svoja iskustva sa trgovinama ovdje. Moja su dosta losa, gotovo nikakva.
On topic: Obis, prelijepa ova bijela ljepotica