[quote="Graco"]Rece mi Nenad(In Auto) da ce bit malo skuplji zbog RECESIJE???
A bice ti skup i zato sto ces ga platit u proljece pa ce ti stizat svake nedelje, u carinskom skladistu ce stajat jedno dva mjeseca, pa ce ga poslje vracat za Sloveniju, onda ce ti ga uvozit preko Beograda pa ce ti onda rec da ipak nece preko Beograda nego nesto nema transport iz Slovenije ove nedelje nego se ceka ona nedelja i ko zna koliko jos nedelja...
Mislim da je dosta ljudi sa ovog foruma slusalo ovakvu pricu... "In auto" bi trebao naucit lekciju sto se tice povjerenja i avansnog placanja a moja je duznost da upozorim sve ovde sta ih ceka, i ako sam ja dobor prosao cekao sam samo jednu nedelju sa zakasnjenjem ali svi moji drugari su se fino namucili...
Neka vas ne veslaju za vase pare...
Kawasaki Versys za 2010-tu
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Re: Kawasaki Versys za 2010-tu
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Dopada mi se motor. vidio sam ga u salonu u PG , i brzo je prodat...
Rece mi vlasnik salona, da ce stici sad jos jedan , i da je cijena ispod 7000e. Cini mi se veoma povoljno za ovog ljepotana.
Rece mi vlasnik salona, da ce stici sad jos jedan , i da je cijena ispod 7000e. Cini mi se veoma povoljno za ovog ljepotana.
Yamaha... Touching your heart
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Andrej je preuzeo Kawu srecom inache sam se i ja naslusao toliko toga o Nenadu (bivsem uvozniku Kawasaki-ja) da je to nenormalno!OBIS wrote:Graco wrote:Rece mi Nenad(In Auto) da ce bit malo skuplji zbog RECESIJE???
A bice ti skup i zato sto ces ga platit u proljece pa ce ti stizat svake nedelje, u carinskom skladistu ce stajat jedno dva mjeseca, pa ce ga poslje vracat za Sloveniju, onda ce ti ga uvozit preko Beograda pa ce ti onda rec da ipak nece preko Beograda nego nesto nema transport iz Slovenije ove nedelje nego se ceka ona nedelja i ko zna koliko jos nedelja...
Mislim da je dosta ljudi sa ovog foruma slusalo ovakvu pricu... "In auto" bi trebao naucit lekciju sto se tice povjerenja i avansnog placanja a moja je duznost da upozorim sve ovde sta ih ceka, i ako sam ja dobor prosao cekao sam samo jednu nedelju sa zakasnjenjem ali svi moji drugari su se fino namucili...
Neka vas ne veslaju za vase pare...
Inache vidjeh ga i ja uzivo kod Andreja, lutka je motor i nije skup, jedini je problem sto je u 300-400 eura
razlika izmedju njegai novog V-stroma pa bi valjalo razmislit koji od te dva je prava trgovina
sobzirom da im je ista cijena...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
evo kako je covjek uporedio njega i V stroma , a tu je f650gs...
http://youtu.be/cy16XkzFXdY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/cy16XkzFXdY" onclick="window.open(this.href);return false;
Yamaha... Touching your heart
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

A znam ovo gleda` sam ali isto...Probas Versysa pa sjednes posle njega na robusnijeg Stroma...
Razlika je osjetna sto se toga tiche, e sad, kad bi chovjek izbuca oba motora do Budve i nazad ostrijom voznjom,
pozitivniji utisak bi dobio sa Versysom dok sa Stromom vise plovis. Ma u sustini je sve do ukusa voznje...
Oba motora su se extra pokazala i sto se tiche voznje i kvaliteta tako da nema greske koji god izaberes
.
O GS-u necu ni da razmisljam - to mi je najmrzniji motor
(mislim na 650 model sa jednim cilindrom)
Razlika je osjetna sto se toga tiche, e sad, kad bi chovjek izbuca oba motora do Budve i nazad ostrijom voznjom,
pozitivniji utisak bi dobio sa Versysom dok sa Stromom vise plovis. Ma u sustini je sve do ukusa voznje...
Oba motora su se extra pokazala i sto se tiche voznje i kvaliteta tako da nema greske koji god izaberes
O GS-u necu ni da razmisljam - to mi je najmrzniji motor
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
eto tako!Madza wrote:Idealna srednja klasa!Motor koji zadovoljava sve apetite u granicama normale.
-
LION
- Test vozač kaskader

kad bi ja birao ...kupio bi ovog versusa,bas dobro izgleda,a vidim da su i ocjene odlicne.e sad,kad bi me pitao koji bi motor volio da imam...kupio bi isti motor koji vozi ROKI,i to bas onakav,onaj BMW mi je po mom ukusu.ko zna...mozda jednog dana...ima vremena.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ja stvarno nijesam ocekivao ovoliko puno od Versysa, bez sale motor je stvarno mnogo dobar. nije tezak, vozi se kao super moto i potrosnja je smijesna. na otvoreno je meni oko 4l
bas dobar touring motor koji se i po gradu vozi bas lagano.
jedino sto je meni prasina isprala mozak i ocu da predjem na teneru jer ipak V nije za terena... moze on proci sve ali ne onako hard kao sto bi valjao
e da ima i enduro verzija (zicane felme 21 i 18), onda bi mnogi konci na trzistu bili pomrseni...
bas dobar touring motor koji se i po gradu vozi bas lagano.
jedino sto je meni prasina isprala mozak i ocu da predjem na teneru jer ipak V nije za terena... moze on proci sve ali ne onako hard kao sto bi valjao
e da ima i enduro verzija (zicane felme 21 i 18), onda bi mnogi konci na trzistu bili pomrseni...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Ako cemo realno, ko uzme motor tipa v- strom versys prvenstvena mu je namjena "upotrbljivost". Svakako mu je prva orijentacija asfalt (ne racunam mracnogLavlje-Srce wrote:A znam ovo gleda` sam ali isto...Probas Versysa pa sjednes posle njega na robusnijeg Stroma...
Oba motora su se extra pokazala i sto se tiche voznje i kvaliteta tako da nema greske koji god izaberes.
O GS-u necu ni da razmisljam - to mi je najmrzniji motor(mislim na 650 model sa jednim cilindrom)
Kazu da su smanjili vibracije na novom modelu (mada ni na starom nisu nesto bile izrazene, osim retrovizora koji tresu zbog konstrukcije istih a ne zbog motora), promijenili masku prednju da bi bio dopadljiviji siroj 'public', poboljsali zastitu
od vjetra (tu je bio daleko iza Stroma). Kao najveca mana mozda bi bila udobnost prilikom duzih putovanja, na starom ne znam dal' je tu bilo nekih poboljsanja.. Sto se tice kvaliteta ja ga imam od 2007 i za sada osim nekih sitnica (sajla od kumplunga, promjene ulja u prednjim amortizerima i upravo mi je prslo crijevo od zadnjih kocnica) nisam imao ni jedan kvar...
-
LION
- Test vozač kaskader

sa ovim sitnicama i sa totalno restilizovanim farom su ovaj motor napravili mnogo ljepsim.