Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX

Novosti, komentari novih i starih motora...
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX

Post by wulfy »

Da, sigurno nije bez razloga najprodavaniji (mislim na GS) u segmentu, i baš zbog toga iz Moto Guzzia i ne kriju da im je upravo GS bio uzor. Sigurno ga neće maći sa trona, ali će uzeti jedan dio segmenta.

Slažem se sa tobom ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

sto se tice GS-a...ta konkurencij i dalje POKUSAVA da ga skine sa trona...ali za sada nikome nije poslo za rukom...mozemo biti i subjektivni i sumnjicavi ali cinjenica je i ja sam tog misljenja da u narednom periodu ne vidim nekog ko bi to mogao uraditi....
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

bu2rider wrote:sto se tice GS-a...ta konkurencij i dalje POKUSAVA da ga skine sa trona...ali za sada nikome nije poslo za rukom...mozemo biti i subjektivni i sumnjicavi ali cinjenica je i ja sam tog misljenja da u narednom periodu ne vidim nekog ko bi to mogao uraditi....
Mogla bi Honda, ili bar da bude jednako dobra. Nemoj zaboraviti da je ikona touringa i putovanja kroz bespuca, skoro 20godina, cak i dan danas upravo Honda. Africa twin :)
Da stave Varadera na dijetu, skinu plastike, malo porade na vjesanju... A ima GS vec konkurenciju i to dobru i uspjesnu. KTM, 990 ADV.

Mnogo ga vise ljudi koriste za putovanja koja imaju manje asfalta, vise offroad i td. jer je gs pretezak.
I kad stojim tesko me pratiti...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

U novoj Motoreviji ima baš test KTM 990 ADV, GS 1200 DV i Stelvio. GS je i dalje najbolji,mada svaki ima svojih sjajnih trenutaka ali GS sve to ipak još uvijek bolje odrađuje od svih. Da ne spominjem da ih je ubio malom potrošnjom.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Čitam zvanični press materijal za Stelvio, i kažu: ,,ovo je prvi motocikl koji Moto Guzzi nudi u ovom segmentu ...'' :teasing-tease: to je kada te materijale pišu stručnjaci za marketing, a pritom ne poznaju ni istorijat firme za koju rade.

Evo ga predhodnik iz devedesetih Moto Guzzi Quota

Image
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

hvala kolega galiote, uopravo sam se rukovodio tim primjerom iz motorevije...GS nema premca definitivno..a za hondu sam htio da napisem ali bi pojedini, koji me znaju :D , rekli da sam previse pristrasan i da volim hondu pa zato tako kazem..ali mislim da ce honda isto napraviti neko cudo kao afrika...mada ne nikad tako dobro sigurno
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Priča se priča http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=1398" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply