Slažem se sa tobom
Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX
Da, sigurno nije bez razloga najprodavaniji (mislim na GS) u segmentu, i baš zbog toga iz Moto Guzzia i ne kriju da im je upravo GS bio uzor. Sigurno ga neće maći sa trona, ali će uzeti jedan dio segmenta.
Slažem se sa tobom
Slažem se sa tobom
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
sto se tice GS-a...ta konkurencij i dalje POKUSAVA da ga skine sa trona...ali za sada nikome nije poslo za rukom...mozemo biti i subjektivni i sumnjicavi ali cinjenica je i ja sam tog misljenja da u narednom periodu ne vidim nekog ko bi to mogao uraditi....
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Mogla bi Honda, ili bar da bude jednako dobra. Nemoj zaboraviti da je ikona touringa i putovanja kroz bespuca, skoro 20godina, cak i dan danas upravo Honda. Africa twinbu2rider wrote:sto se tice GS-a...ta konkurencij i dalje POKUSAVA da ga skine sa trona...ali za sada nikome nije poslo za rukom...mozemo biti i subjektivni i sumnjicavi ali cinjenica je i ja sam tog misljenja da u narednom periodu ne vidim nekog ko bi to mogao uraditi....
Da stave Varadera na dijetu, skinu plastike, malo porade na vjesanju... A ima GS vec konkurenciju i to dobru i uspjesnu. KTM, 990 ADV.
Mnogo ga vise ljudi koriste za putovanja koja imaju manje asfalta, vise offroad i td. jer je gs pretezak.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
U novoj Motoreviji ima baš test KTM 990 ADV, GS 1200 DV i Stelvio. GS je i dalje najbolji,mada svaki ima svojih sjajnih trenutaka ali GS sve to ipak još uvijek bolje odrađuje od svih. Da ne spominjem da ih je ubio malom potrošnjom.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- wulfy
- NLB Moderator
Čitam zvanični press materijal za Stelvio, i kažu: ,,ovo je prvi motocikl koji Moto Guzzi nudi u ovom segmentu ...''
to je kada te materijale pišu stručnjaci za marketing, a pritom ne poznaju ni istorijat firme za koju rade.
Evo ga predhodnik iz devedesetih Moto Guzzi Quota

Evo ga predhodnik iz devedesetih Moto Guzzi Quota

- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
hvala kolega galiote, uopravo sam se rukovodio tim primjerom iz motorevije...GS nema premca definitivno..a za hondu sam htio da napisem ali bi pojedini, koji me znaju
, rekli da sam previse pristrasan i da volim hondu pa zato tako kazem..ali mislim da ce honda isto napraviti neko cudo kao afrika...mada ne nikad tako dobro sigurno
- wulfy
- NLB Moderator
Priča se priča http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=1398" onclick="window.open(this.href);return false;