Dak-d mi je bio kolega sa fakulteta, nismo se dobro poznavali, ali je on bio prvi covjek sa kojim sam pricao na chatu, on mi je pomagao da udjem u #montecafe....
Kasnije, posle jedno godinu dana, kad sam se povezao sa ekipom, cudo se cinjelo...
Iggy - to mi je sad kumara, čuveni Chegevara mi je sjedio sa gospodjom do maloprije, GLODAR, one and only, kakva budaletina majko rodjena, isto moj dobar drug, pa onda CHECK, najjaci nick svih vremena, nas drugar Pedja aka Drug_Debila, pa njegov brat Misko - fendak, itd. itd. Iguman, Ravell, Mikelli, Shiney..
Pa onda Ice, Mexico, IVA_, Helga_Strasna...
A vjerujte mi, ja sam tamo bio maltene od pocetka, vi cak i ne slutite kako je nastao irc.cg.yu, kako je kupljen softver itd. Nije ni cudo sto je kasnije tu bilo toliko bluda i nemorala...
Chegevara, GLODAR, IVA_ i ja smo znali da ostanemo do 6 ujutru, i posto smo Chege, Glodar i ja bili Admini, vidjeli smo IP adrese i idemo i rokamo narod nekim programom za nukovanje koji ti je slao neki ATM string za hang-up modema ili jos nekim koji ti je resetova kompletno Win98, i sve tako dok na kraj samo nas 4 ne ostanemo... klasicno matletiranje!
A ljudi, znate li da su Ice i Chegevara uhackovali http://www.unitedkosova.com" onclick="window.open(this.href);return false; ???!!! Imam jos nedje taj screen shot..