Pa o tome ti pricam ,licno mislim da je do sada , makar sto se skutera CG tice , izaslo sve na trziste , i da je doslo do "kulminacije niskih cijena" ....mislim da je pravi momenat za trgovinu.
Kupujem maksi skuter
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: Kupujem maksi skuter
Hvala ti....
Pa o tome ti pricam ,licno mislim da je do sada , makar sto se skutera CG tice , izaslo sve na trziste , i da je doslo do "kulminacije niskih cijena" ....mislim da je pravi momenat za trgovinu.
-
zaz112
- Stoper

ja sam imao kombinaciju, tj. drug mi je gledao za jedan beverli od 500cc, lik ga je kupio i ne vozi ga...presao je 700km, nije mu ni prvi servis uradjen...
ali je odustao od prodaje za sada...ovaj drug me savjetuje da sacekam jos malo, ako se ovaj predomisli ponovo...
mada razmisljam i o X9 sad
ali je odustao od prodaje za sada...ovaj drug me savjetuje da sacekam jos malo, ako se ovaj predomisli ponovo...
mada razmisljam i o X9 sad
-
areout
- Grijač guma

well pa i ja ovaj dajem ispod cijene iz razloga sto ga ne koristim 
- wrong rider
- Silovatelj krivina

Malo si pobrkao oglas ovaj ti ide na kafe m., ovđe svi koji imaju za prodaju stave oglas na označeno mjesto, a ako se odlučiš za neki određeni skuter, odrediš datum kupovine i skupiš pare da kupiš isti ti stavi post pa ćemo se svi raspitati i potruditi da ti nabavimo skuter.
-
zaz112
- Stoper

nije mi jasno sta hoces da kazes.wrong rider wrote:Malo si pobrkao oglas ovaj ti ide na kafe m., ovđe svi koji imaju za prodaju stave oglas na označeno mjesto, a ako se odlučiš za neki određeni skuter, odrediš datum kupovine i skupiš pare da kupiš isti ti stavi post pa ćemo se svi raspitati i potruditi da ti nabavimo skuter.
ja sam zainteresovan da kupim maksi skuter, i oglas sam postavio u predvidjenom dijelu foruma...ne vidim u cemu je problem tu.
koliko cu para izdvojiti jos nisam odlucio, zavisi od vise faktora...necu da odredjujem datum kupovine i slicno, mozda kupim za 2 dana skuter mozda za 2 mjeseca...to je moja licna stvar.
-
vale-nk46
- Biker wannabe

- Vozim: yamaha r6
imam ti ja beverly 500 2005 godiste ako te interesuje javi mi se na pm
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
zaz112
- Stoper

evo LION je prodao ekstra povoljno dobar skuter...ali covjek je u Kotoru, i kasno sam dobio broj telefona...
ja cu sacekati ako jos nesto slicno iskrsne, jer svakako se sada ne moze voziti od kise/zime...
ja cu sacekati ako jos nesto slicno iskrsne, jer svakako se sada ne moze voziti od kise/zime...
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
nik koliko je para taj madison?i moze li kompenzacija za speed figt i doplata