Polazem A

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Re: Polazem A

Post by In_Utero »

Slowhand wrote: ...
Naime imaš da odradiš neku 8-icu, nije teško ali isprva meni je bilo skoro nemoguće, jer je krug dosta mali, a motor je bio neki malo veći. Nakon nekih 10-tak ponavljanja, sve ok.

...
Pozdrav
Kumara, samo opusteno, ne daj da te plase tom "osmicom"...to ti je ono kao kad smo se pjanili ka guzice, pa nijesmo znali da idemo...e isto to samo sto ovaj put ides motorom, odnosno skuterom... :D
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Ahm, malo zagrijavanje... testovi za C polozeni bez greske :)
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

:text-bravo: :clap: :clap: :clap:
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Bitno ti je na voznju da propustis svakog pjesaka koji je stupio na kolovoz,da dajes zmigavac non stop i kad se prestrojavas,da ides sporom trakom,odnosno srednjom ili desnom,nikad lijevom osim kad se prestrojavas prije raskrsnice da ides pravo ili lijevo,da ne krivudas dok vozis,da ides sredinom trake. Sto neko rece,gadno je sa skuterom radit osmicu jer ne mozes da uskladis gas,zato pokusaj da ga po malo drzis zadnju kocnicu kako bi mu zaustavljo nagle trzaje kad primi gas i osmicu dobro izvjezbaj! Nista specijalno,ako se jos cega sjetim dodat cu,a do tada srecno ;)
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Hellboy wrote:da ides sporom trakom,odnosno srednjom ili desnom,nikad lijevom osim kad se prestrojavas prije raskrsnice da ides pravo ili lijevo
E pa Hellboy malo si se presao. Da polaze na auto-putu ovo bi bilo tacno, ali na bulevaru nemas sporih traka. No sad kad si vec kupio ceradu, uzmi istu i zaguci malo taj motor da se ne smrzne ;)
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Ja pokusavam covjeka da uputim kako da polozi kao sto sam ja bez i jedne greske prosao.
Sto se tice ove voznje sporom trakom je pisano pravilo,a ni ja to nisam znao dok mi instruktor nije rekao i jos uvijek mi je to smijesno! Sta cu,ja evo da pomognem,al evo ne daju,tuku sa svih strana pa bolje da se i ja podvucem pod ceradu zajedno sa motorchetom :D
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Pazi da ne panes sa toga skutera jer bi to bio dupli pad - i sa motora i na polaganju..
Salim se... Neka je sa srecom..
Putovati je dva put zivjeti...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Svima hvala na savjetima i podrsci. Odo ja na obRuku, pa se vidimo u Virpazar :)
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Hajd sa srecom....pa kad dodjes na Vir i dje budes vidio nas balavce od po 40+ godina ,tj. dje bude najbucnija grupa , ti se primakni da se "pelcuješ" , a i da se upoznamo :D

To ti je ova grupa sa slke ispod , ali bice pojacana ... (Vidji nas , ka' da smo iz Alan Forda :lol: :lol: :lol: )
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Gugi wrote:Hajd sa srecom....pa kad dodjes na Vir i dje budes vidio nas balavce od po 40+ godina ,tj. dje bude najbucnija grupa , ti se primakni da se "pelcuješ" , a i da se upoznamo :D

To ti je ova grupa sa slke ispod , ali bice pojacana ... (Vidji nas , ka' da smo iz Alan Forda :lol: :lol: :lol: )
Neke vec poznajem, pa cemo se lako naci :)

A sto se tice obRuke, sutra cu se stvarno obrukati... ova cuvena 8-ica nije bez razloga cuvena, ne moze se bas uvjezbati za 40 minuta. Da ako prodjem sutra unatoc tome :D

Btw, polaganje ujutro u 8 casova.... pa se javljam po oposljenom poslu :D
Post Reply