Kumara, samo opusteno, ne daj da te plase tom "osmicom"...to ti je ono kao kad smo se pjanili ka guzice, pa nijesmo znali da idemo...e isto to samo sto ovaj put ides motorom, odnosno skuterom...Slowhand wrote: ...
Naime imaš da odradiš neku 8-icu, nije teško ali isprva meni je bilo skoro nemoguće, jer je krug dosta mali, a motor je bio neki malo veći. Nakon nekih 10-tak ponavljanja, sve ok.
...
Pozdrav
Polazem A
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Re: Polazem A
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Ahm, malo zagrijavanje... testovi za C polozeni bez greske 
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
Bitno ti je na voznju da propustis svakog pjesaka koji je stupio na kolovoz,da dajes zmigavac non stop i kad se prestrojavas,da ides sporom trakom,odnosno srednjom ili desnom,nikad lijevom osim kad se prestrojavas prije raskrsnice da ides pravo ili lijevo,da ne krivudas dok vozis,da ides sredinom trake. Sto neko rece,gadno je sa skuterom radit osmicu jer ne mozes da uskladis gas,zato pokusaj da ga po malo drzis zadnju kocnicu kako bi mu zaustavljo nagle trzaje kad primi gas i osmicu dobro izvjezbaj! Nista specijalno,ako se jos cega sjetim dodat cu,a do tada srecno 
-
Freeman
- Grijač guma

E pa Hellboy malo si se presao. Da polaze na auto-putu ovo bi bilo tacno, ali na bulevaru nemas sporih traka. No sad kad si vec kupio ceradu, uzmi istu i zaguci malo taj motor da se ne smrzneHellboy wrote:da ides sporom trakom,odnosno srednjom ili desnom,nikad lijevom osim kad se prestrojavas prije raskrsnice da ides pravo ili lijevo
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
Ja pokusavam covjeka da uputim kako da polozi kao sto sam ja bez i jedne greske prosao.
Sto se tice ove voznje sporom trakom je pisano pravilo,a ni ja to nisam znao dok mi instruktor nije rekao i jos uvijek mi je to smijesno! Sta cu,ja evo da pomognem,al evo ne daju,tuku sa svih strana pa bolje da se i ja podvucem pod ceradu zajedno sa motorchetom
Sto se tice ove voznje sporom trakom je pisano pravilo,a ni ja to nisam znao dok mi instruktor nije rekao i jos uvijek mi je to smijesno! Sta cu,ja evo da pomognem,al evo ne daju,tuku sa svih strana pa bolje da se i ja podvucem pod ceradu zajedno sa motorchetom
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Pazi da ne panes sa toga skutera jer bi to bio dupli pad - i sa motora i na polaganju..
Salim se... Neka je sa srecom..
Salim se... Neka je sa srecom..
Putovati je dva put zivjeti...
- Hogar
- Test vozač kaskader

Svima hvala na savjetima i podrsci. Odo ja na obRuku, pa se vidimo u Virpazar 
- Gugi
- Silovatelj krivina

Hajd sa srecom....pa kad dodjes na Vir i dje budes vidio nas balavce od po 40+ godina ,tj. dje bude najbucnija grupa , ti se primakni da se "pelcuješ" , a i da se upoznamo
To ti je ova grupa sa slke ispod , ali bice pojacana ... (Vidji nas , ka' da smo iz Alan Forda
)
To ti je ova grupa sa slke ispod , ali bice pojacana ... (Vidji nas , ka' da smo iz Alan Forda
- Hogar
- Test vozač kaskader

Neke vec poznajem, pa cemo se lako naciGugi wrote:Hajd sa srecom....pa kad dodjes na Vir i dje budes vidio nas balavce od po 40+ godina ,tj. dje bude najbucnija grupa , ti se primakni da se "pelcuješ" , a i da se upoznamo![]()
To ti je ova grupa sa slke ispod , ali bice pojacana ... (Vidji nas , ka' da smo iz Alan Forda![]()
![]()
)
A sto se tice obRuke, sutra cu se stvarno obrukati... ova cuvena 8-ica nije bez razloga cuvena, ne moze se bas uvjezbati za 40 minuta. Da ako prodjem sutra unatoc tome
Btw, polaganje ujutro u 8 casova.... pa se javljam po oposljenom poslu