Pomoc - Enduro za pocetnika

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Pomoc - Enduro za pocetnika

Post by Hogar »

[`_`] wrote:evo ja da ti predlozim moj motor,ali on nije bas za duga putovanja ,mislim ja sam sa njim obisao scg ali ako planiras nesto vise nije za to inace za off roud je odlican ,pogledaj yamahu tenere ,nije skupa a dobra
Jel tvoj motor Tenere ili tt600s? Tenere mi izgleda OK. Jel neko prodaje taj motor? Ili Africu? Ili nesto trece? :)
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Nove Tenere su ti skupe , a Super Tenera 750 (inace moj omiljeni hard enduro , a pandan Africa Twin) tesko se nalazi u dobrom stanju , jer je prestala da se proizvodi '98 ,cini mi se....
Africa i Tenera i daalje imaju , opraavdano , jaku cijenu..

Toplo preporucujem KLE-a , za pocetnika....pitaj Feta i Wronga , a njega mozes jeftino kupiti u Srbiji...

Pogledaj ovdje http://www.moto-berza.com/ponuda.php" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovdje http://www.bjbikers.com/index.php?optio ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;

Prodzaraj malo.... ;) ;)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Govorimo o iznosu od 3.000 € i o visini od skoro 2 m. :think:

Kawasaki KLE 500 http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... ?f=18&t=21" onclick="window.open(this.href);return false; , može se pričati i o Aprilii Pegaso 650 (sa Rotax agregatom), ostatak (a da govorimo o gorepomenutom iznosu) su uglavnom (dosta)stariji motocikli od ova dva pomenuta.

Još nešto, kako neko gore pomenu, sa prvim motorinom nećeš biti baš najzodovoljniji jer ćeš tek poslije tog iskustva znati šta bi zaista htio. ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Po meni...Bolje uzeti kleku (radi odrzavanja i registracije....i povozniji je) , da ga ispadne na nase table cca 2.500 eura , a za ostatak srediti sitnice i uzeti doooobre opreme...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ako mozes probaj par njih, ili bar samo sjedi da priblizno vidis koji ti odgovara.
kod mene je ljetos dolazio momak iz italije sa transalpom starim 20g, obisao balkan bez problema. a tek ga kupio, i skoro poceo da vozi (to ja zovem hrabrost)
tako da gledaj samo u kakvom je stanju
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

....solidan KLE moze da se nadje ,u Srbiji brale , za 1.6-1.7 kila eura, troskovi puta...tamo ovamo , ovo ono , lijevo desno 100-200 eura ,da ga ocarini 300-350 , registracija 200-250 eura....i tako.... ;)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Gugi wrote:....solidan KLE moze da se nadje ,u Srbiji brale , za 1.6-1.7 kila eura, troskovi puta...tamo ovamo , ovo ono , lijevo desno 100-200 eura ,da ga ocarini 300-350 , registracija 200-250 eura....i tako.... ;)
Najjeftinije sto sam nasao u Srbiji, a da ista valja (mada ne bez ulaganja od minimum 200njak urica) je bilo 1850eur. Ali, znas kako se kaze, do Soluna sto somuna... Radje bih da nadjem nesto u CG i mirna Backa.

Mada, moram reci da se prilicno slazem sa procjenama sa zadnjih par postova o modelu motora. :D
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

__

Post by NikGold »

Kupi motor koji ćeš brzo moći da prodaš - zašto ?

Zato što :

1 .Možda zaključiš da ovaj sport nije za tebe - dešava se (pitaj direktora od koga je kupio makinu-od starogasa)

2. Možda se nesvidi tašti , ženi

3. Možda budeš htio da promjeniš kategoriju sport, naked, hard enduro .(nekad sam mislio da su ovi na kroserima budale)

4. Možda.....

CG tržište je malo i nije neka ponuda pogotovo starijih motora . Bila je neka afika u starijim tenderima na ŽB tablice i nije bila loša 98-99. Ima stromova to bi ti bio moj predlog ali ne i za 3000 e . Aprilija pegazo , Bmv 650 -oodličan . Super tenera- dobar- mogu da pitam Žarka prodaje li je. Niđe ti se ne žuri zapni čekalicu i čekaj :D .
Valjda ne odmogoh ;)
+1389+
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: __

Post by Hogar »

NikGold wrote:Kupi motor koji ćeš brzo moći da prodaš - zašto ?

Zato što :

1 .Možda zaključiš da ovaj sport nije za tebe - dešava se (pitaj direktora od koga je kupio makinu-od starogasa)

2. Možda se nesvidi tašti , ženi

3. Možda budeš htio da promjeniš kategoriju sport, naked, hard enduro .(nekad sam mislio da su ovi na kroserima budale)

4. Možda.....

CG tržište je malo i nije neka ponuda pogotovo starijih motora . Bila je neka afika u starijim tenderima na ŽB tablice i nije bila loša 98-99. Ima stromova to bi ti bio moj predlog ali ne i za 3000 e . Aprilija pegazo , Bmv 650 -oodličan . Super tenera- dobar- mogu da pitam Žarka prodaje li je. Niđe ti se ne žuri zapni čekalicu i čekaj :D .
Valjda ne odmogoh ;)
Ne odmoze! Komentari vazda dobro dosli!

1. Moze bit, ne tvrdim da je nemoguce...
2. Tasta ne zna nista o tome - od nje krijemo kao zmija noge, zena je zagrijana koliko i ja, zato i trazim nesto za dvoje :)
3. Moguce, ali se zeni bas svidja putni (iliti) soft enduro, pa je malo vjerovatno da cu mijenjati :D

Kad si spomenuo stroma, gledah jednog, i to je primjer motora za koji bih se rastegnuo i vise, al covjek odustade od prodaje :D

E sad, ja bi da vidim sto od ovoga ima po CG, da pogledam, probam, dogovorim se s ljudima i trgujem bike :) A u medjuvremenu, stekam pare i za opremu :)
Koliko to znaci iz "tastature" jednog apsolutnog pocetnika, ne znam, al evo da i ja to kazem.... ne bi sjeo na motor bez minimum kacige, moto jakne i rukavica NI POD RAZNO!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

mislim da za 3+kilo eura mozes kupiti xt660r koji ce da ti sluzi odlicno za sve to sto si naveo, plus su jeftini obzirom da su novijeg godista

Image

a mogu ti ja prodati i macku, vrlo malo je presla, tek je pocela. moze dvoje na nju :lol: :lol: :lol:

Image
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply