P: V-STROM part 2
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: P: V-STROM part 2
J ja sam taman poceo da mislim da je ovo jedan ozbiljan bajkerski forum,kad ono prijetnje,otkazi,neplaceni obroci,nelegalni motori....pljusti na sve strane
nadam se da ce direktor dejstvovati kao jedno odgovorno lice i postupiti po pravilniku iz clana 4/4 privrednog zakona.nadam se da direktor nije uzeo neplaceni odmor...
vas zabrinuti clan. 
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
E moj Lione, sve je to neozbiljno... djecinaLION wrote:J ja sam taman poceo da mislim da je ovo jedan ozbiljan bajkerski forum,kad ono prijetnje,otkazi,neplaceni obroci,nelegalni motori....pljusti na sve strane![]()
nadam se da ce direktor dejstvovati kao jedno odgovorno lice i postupiti po pravilniku iz clana 4/4 privrednog zakona.nadam se da direktor nije uzeo neplaceni odmor...
vas zabrinuti clan.
Brate moj ocigledno je da nisi u toku, kad bi uspio da zaposlis ove iz predstolnice i da im das u isto vrijeme iole valjan razlog da se dignu na bunt, digli bi ti bistu u Njegosev park iz istija stopa
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
LION
- Test vozač kaskader

gledao sam ja nekog ,,crnog,, kad kupovah fazera 
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Ja samo mogu dodati, ono sto vecina ljudi na forumu zna, Strom je, koliko ja skromno mogu da procjenim, besprekoran. Samo zali boze sto ga covjek ne htjede prodati kad sam ja kupovao motor.... Ne bih se patio sa KLE-om, vec bih se patio sa Stromom 
PS: Ne da sam nezadovoljan sa KLE-om, naprotiv.
PS: Ne da sam nezadovoljan sa KLE-om, naprotiv.
- Darko83
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaxa XTX
ovo je rubrika oglasa kupovina i prodaja motora ,a ovo sto se vi sprdate ostavita kad se nadjete u dvoriste ,zanima me sto se prodaje i udjem u oglas i vidis samo gomilu gluposti !! mislim da niste djeca prema tome: stavi pravu stvar na pravo mjesto! 
-
urke
- Grijač guma

E NEKA SI IM DARKO REK"A,NEKA SI!
PUSTITE COVJEKA DA ISPRATI SVOJ OGLAS...
P.S.
IMA KOD NAS JEDAN STO RADI BROJEVE,DOKTORSKI,NI RENGEN NI FBI SLUZBENICI NE MOGU PROVALITI NJEGOV RAD,KAD BUDES HTIO
-JAVI !

PUSTITE COVJEKA DA ISPRATI SVOJ OGLAS...
P.S.
IMA KOD NAS JEDAN STO RADI BROJEVE,DOKTORSKI,NI RENGEN NI FBI SLUZBENICI NE MOGU PROVALITI NJEGOV RAD,KAD BUDES HTIO
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
StavljenoDarko83 wrote:ovo je rubrika oglasa kupovina i prodaja motora ,a ovo sto se vi sprdate ostavita kad se nadjete u dvoriste ,zanima me sto se prodaje i udjem u oglas i vidis samo gomilu gluposti !! mislim da niste djeca prema tome: stavi pravu stvar na pravo mjesto!

I kad stojim tesko me pratiti...
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
A gdje ide ovaj put.......
- DUKA
- Grijač guma

napravismo sprdnju od posta.
stvarno momci, nije uredu
ps: Tattoo, kad mogu doc da ga pogledam