Mracni imenjace, sad gledam snimke i vidim koliko je dubok snijeg bio... a onda se sjetim kako je gadno kad se zaglavis bordom u duboki snijeg pa nikad izac! vas mokar izadjes iz tog sukoba od znoja naravno
predobro ti je bilo koliko vidim, a i ateriranje poslije skoka je lagano obzirom na dubinu omeksivaca
ice wrote:Obzirom da smo Blazo i ja veliki obozavaoci u naslovu pomenutih aktivnosti, interesuje me ima li jos takvih medju nama koji volimo 2 tocka vise od vazduha punog smoga?!
Blazo je vec bio, a ja apstiniram bogami poduze vremena, mada kupih novu dasku sad prije mjesec dana i namjeravam da je iskoristim ovaj vikend koji nadolazi. Snijega kazu sad ima, pa mozda Bjelasica ili Durmitor... mada ni Vucje nije za izostavljat!
Vidimo se na padini ili ne.....?
Dzabe smo te vodili i ucili, opet uzeo skejt. Decko tebi nema pomoci.
ice wrote:Obzirom da smo Blazo i ja veliki obozavaoci u naslovu pomenutih aktivnosti, interesuje me ima li jos takvih medju nama koji volimo 2 tocka vise od vazduha punog smoga?!
Blazo je vec bio, a ja apstiniram bogami poduze vremena, mada kupih novu dasku sad prije mjesec dana i namjeravam da je iskoristim ovaj vikend koji nadolazi. Snijega kazu sad ima, pa mozda Bjelasica ili Durmitor... mada ni Vucje nije za izostavljat!
Vidimo se na padini ili ne.....?
Dzabe smo te vodili i ucili, opet uzeo skejt. Decko tebi nema pomoci.
ti kad naučiš da barataš svojim asvaltnim predjelima, u UNUTRAŠNJE krivine, onda mi pričaj nešto o učenju
znate li sta je zanimljivo kod motornih sanki, stil voznje je suprotan od voznje motora, tj moras da se nagnes u kontra stranu, sto mi je bilo skroz nelogicno i nijesam vjerovao dok nijesam pitao vodica. a onda i to i pokusao i u jednoj krivini bio na jednoj skiji i odrzao ga na nogu, totalno sam ostao zbunjen kako ih treba voziti... ali sve u svemu jako dobra stvar