MK Poseydon - II zurka (party) - Rock zurka (02.10.2010.)
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: MK Poseydon - II zurka (party) - whatever
eee to je vec bolje!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
hahahaha pa dobro nisi puno promašio, bar je godina istajagerbd wrote:moja greska u pitanju je 02. Oktobarsemafor wrote:Jedva cekam,samo bi isto volio da ste to u oktobru turili.Nesto mi daleko taj 2 novembar
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
ice wrote:hahahaha pa dobro nisi puno promašio, bar je godina istajagerbd wrote:moja greska u pitanju je 02. Oktobarsemafor wrote:Jedva cekam,samo bi isto volio da ste to u oktobru turili.Nesto mi daleko taj 2 novembar
sa poklonima!every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Re: MK Poseydon - II zurka (party) - whatever (02.10.2010.)
to je takticki bilo ....kao 2 novembra, pa svi bi ali je kasno, a odjednom 2 oktobar i svi ce doci jer je dovoljno rano
....Pokusavam da se vadim, ali vadjenja nema
Nadam se da cete svi doci.....pa da malo

Nadam se da cete svi doci.....pa da malo
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
ice wrote:hahahaha pa dobro nisi puno promašio, bar je godina istajagerbd wrote:moja greska u pitanju je 02. Oktobarsemafor wrote:Jedva cekam,samo bi isto volio da ste to u oktobru turili.Nesto mi daleko taj 2 novembar
sa poklonima![/quote]Promašio si datum, jesmo li sigurni i da je tema okupljanja tačna, da nas možda ne zoveš na neki festival cvjećarstva....
Gledamo se, donosim gladiole!!
A gdje ide ovaj put.......
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Re: MK Poseydon - II zurka (party) - Rock zurka (02.10.2010
Gladiole su uvijek dobrodosle...imacemo sa cim cackati zube
A sada da malo uozbiljim. Nakon duzeg vijecanja itd itd dogovor je pao. Sve ce nas zabavljati band pod nazivom GRUHAK. Band inace svira iskljucivo Rock i po utiscima vecine Poseidona koji su ih slusali odavno nije bilo kvalitetnijeg zvuka u gostima.
Genre and influences:
Gruhak is primarily a Classic Rock live band. However, they are extremely versatile and are able to produce material for much wider audiences also. Influences: early black blues - early rock n roll - British blues rock - sixties and seventies supergroups.
Sounds like: Pink Floyd, Led Zeppelin, Doors, The Who, Rory Gallagher, Joe Cocker, Free, Jimi Hendrix, Cream, The Allman Brothers Band, The Rolling Stones. People who did not hear Gruhak live will find this difficult to believe, but when playing covers they really sound exactly like, or very close to all of the above great bands in turn.
Evo par snimaka cisto da se vidi ...
A sada da malo uozbiljim. Nakon duzeg vijecanja itd itd dogovor je pao. Sve ce nas zabavljati band pod nazivom GRUHAK. Band inace svira iskljucivo Rock i po utiscima vecine Poseidona koji su ih slusali odavno nije bilo kvalitetnijeg zvuka u gostima.
Genre and influences:
Gruhak is primarily a Classic Rock live band. However, they are extremely versatile and are able to produce material for much wider audiences also. Influences: early black blues - early rock n roll - British blues rock - sixties and seventies supergroups.
Sounds like: Pink Floyd, Led Zeppelin, Doors, The Who, Rory Gallagher, Joe Cocker, Free, Jimi Hendrix, Cream, The Allman Brothers Band, The Rolling Stones. People who did not hear Gruhak live will find this difficult to believe, but when playing covers they really sound exactly like, or very close to all of the above great bands in turn.
Evo par snimaka cisto da se vidi ...
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Slušali smo ove likove na Korčuli, apsolutno su fenomenalni, to mogu potvrditi.jagerbd wrote:Gladiole su uvijek dobrodosle...imacemo sa cim cackati zube![]()
Odličan izbor drugari,
A gdje ide ovaj put.......
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ako ima onih koji ne znaju kako nas naći evo objašnjenja: Ovaj put označen oznakom E80 je jadranska magistrala, a ova oznaka je na putu ka Tivtu. Na semaforima kada se spustite niz brdo (ako dolazite iz pravca HN, KO, TV) skrenete desno ili na kraju bulevara na zadnjim semaforima (ako dolazite iz pravca BR, PG, CT) lijevo (ulica 22 Novembra, na desnoj strani fotke), pa onda desno u Mediteransku ulicu ili pratite putokaze koji vas vode u centar. Kada se ulica razdvoji da između dvije trake postoji zeleno ostrvo još nekih stotinjak metara i sa lijeve strane je Garden-Caffe smješten među drvećem.

brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- wrong rider
- Silovatelj krivina

Zamolio bih u ime kluba da pri dolasku i za vrijeme dešavanja ne palimo gume ,turiramo i pucamo zato što smo već upozoreni od mup-a da je centar grada i da neće tolerisati buku.A to bi upropastilo planirano druženje - hvala.
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Godpodo Poseydonci Zdravo!!
Sada sam malo u konfuziji odrzava li se 2 Oktobra ili Novembra,ako je Novembar onda dolazim ako je ranije onda se nadam sledece godine
Pozdrav i lijep provod u svakom slucaju
Sada sam malo u konfuziji odrzava li se 2 Oktobra ili Novembra,ako je Novembar onda dolazim ako je ranije onda se nadam sledece godine
Pozdrav i lijep provod u svakom slucaju
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza