Spasavanje Redova Rajana – Split 12. 12. 2010.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Spasavanje redova Rajana – Split 12. 12. 2010.
mislite da mi je bilo lako gledati iz toplog auta ono nevrijeme napolju, i ovog sto se igrao vani 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
-
LION
- Test vozač kaskader

e,ako ste vi normalni..oca mi j,,i
a ja se ovamo ku..im od kotora do petrovca i nazad.....auuuuu.....nema sto no da markoni ,,opali,,jednu turu do himalaja,a i ova pratnja,kad su se vec ovako zagrijali... 
- Ni3ous
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha Tenere XT660Z
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Svaka cast! To ja zovem ENTUZIJAZAM!
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Mračni care, olične odlične fotke,
Ahhhh, kakšni put, kakšna avantura, poslije ovoga kome treba enduro motor i ostali bakrači.
Šalu na stranu sve je bilo OK, a Gunja i Mračni, nevjerovatni kraljevi, baš su mi pomogli, bez njih bi ovo bilo veoma teško, do možda nemoguće.
Kada dva zimska vuka idu ispred mene po snijegu, ja se mislim da je sve OK, da se po ovome može voziti.
Mi stanemo, a oni kažu "opasan ovaj snijeg, a"
U suštini, dobru sam opremu imao, malo sam mogao imati bolje rukavice, sve ostalo super. Svaki granični policajac nam se smijao i čudio, uključujući i naše.
Negdje u Hrvatskoj, kada smo objasnili da je u gepeku oprema za motor, samo su nam rekli, stanite sa strane. Pretresli su i filter za vazduh.
Galiot je poslije udomio Redova Rajana, koji će tamo biti do akcije u subotu, kada ide nazad do Cikotića.
Šta je sledeće, idemo negdje u Januaru za Žabljak, ko će samnom
Pozzzz
Ahhhh, kakšni put, kakšna avantura, poslije ovoga kome treba enduro motor i ostali bakrači.
Šalu na stranu sve je bilo OK, a Gunja i Mračni, nevjerovatni kraljevi, baš su mi pomogli, bez njih bi ovo bilo veoma teško, do možda nemoguće.
Kada dva zimska vuka idu ispred mene po snijegu, ja se mislim da je sve OK, da se po ovome može voziti.
Mi stanemo, a oni kažu "opasan ovaj snijeg, a"
U suštini, dobru sam opremu imao, malo sam mogao imati bolje rukavice, sve ostalo super. Svaki granični policajac nam se smijao i čudio, uključujući i naše.
Negdje u Hrvatskoj, kada smo objasnili da je u gepeku oprema za motor, samo su nam rekli, stanite sa strane. Pretresli su i filter za vazduh.
Galiot je poslije udomio Redova Rajana, koji će tamo biti do akcije u subotu, kada ide nazad do Cikotića.
Šta je sledeće, idemo negdje u Januaru za Žabljak, ko će samnom
Pozzzz
A gdje ide ovaj put.......
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
kad je akcija davanja krvi napacenom vozacu kolezi slowhandu ?!!?!?
risk,is what makes life worth living.
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Ima li sto ljepse od ovaga.... ne stvarno, ima li ?Slowhand wrote:Mračni care, olične odlične fotke,
Mi stanemo, a oni kažu "opasan ovaj snijeg, a"![]()
![]()
Negdje u Hrvatskoj, kada smo objasnili da je u gepeku oprema za motor, samo su nam rekli, stanite sa strane. Pretresli su i filter za vazduh.![]()
![]()
Šta je sledeće, idemo negdje u Januaru za Žabljak, ko će samnom![]()
![]()
![]()
Pozzzz
Moj Mracni, a dje ti bi pamet da pratis ovoga ajvana, sto mu je nenki receptor za normalno i nenormalno pregorio prije, cinimi se, i neku deceniju
Kaze pretresli su vam auto kad ste rekli da je oprema za motor u gepek, no sto no pretresli, dobro nisu uzeli sterilne rukavice i zamolili vas da skinete 'hlace' da prodzaraju malo
Sad ozbilje, Marko ti si LUD i to ti je sasvim dovoljno kao 'rijeci hvale' sa moje strane.
Mracni, kako te je navuuuuuukkkkkaaaaaa
Jedino mi je zao toga momaka sto je isao s vama, Mracni jel te mozda pitao kad cete opet. Ako je pametan naravno da jeste, jer taj dan ce da okine prst sam sebi ili da se odseli u Kanadu da zivi sa onim sto ima problema sa Grtalicom
Sad stvarno ozbiljno (ozbiljnije) Momci svaka vam cast. Ovo je Adventure, za mene podjednako extreman kao i voznja kroz neku Africku zemlju gdje i dalje mastaju o manufakturi cacklalicama i toalet papira.
Sto reci sem, kupite lance za motor iduci put
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
pOp
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER-6n
Svaka cast druze !!!
-
LION
- Test vozač kaskader

a moj djodja nije on,,lud,,...vidis li da se sprema za pohode po zabljaku....a sto je poslije toga majko mila...
nemote,da se ko zajebe da ga opet prati,sad idu sve teze i teze ,,etape,,