Spasavanje Redova Rajana – Split 12. 12. 2010.

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Spasavanje redova Rajana – Split 12. 12. 2010.

Post by DrMracni »

mislite da mi je bilo lako gledati iz toplog auta ono nevrijeme napolju, i ovog sto se igrao vani :lol:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Au, jbte :shock:
Hold your horses, man
Freeride
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

e,ako ste vi normalni..oca mi j,,i :D a ja se ovamo ku..im od kotora do petrovca i nazad.....auuuuu.....nema sto no da markoni ,,opali,,jednu turu do himalaja,a i ova pratnja,kad su se vec ovako zagrijali... :mrgreen:
Ni3ous
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha Tenere XT660Z

Post by Ni3ous »

:lol: Sjaajni ste !
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Svaka cast! To ja zovem ENTUZIJAZAM!
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Mračni care, olične odlične fotke,

Ahhhh, kakšni put, kakšna avantura, poslije ovoga kome treba enduro motor i ostali bakrači.

Šalu na stranu sve je bilo OK, a Gunja i Mračni, nevjerovatni kraljevi, baš su mi pomogli, bez njih bi ovo bilo veoma teško, do možda nemoguće.
Kada dva zimska vuka idu ispred mene po snijegu, ja se mislim da je sve OK, da se po ovome može voziti.

Mi stanemo, a oni kažu "opasan ovaj snijeg, a" :shock: :shock:

U suštini, dobru sam opremu imao, malo sam mogao imati bolje rukavice, sve ostalo super. Svaki granični policajac nam se smijao i čudio, uključujući i naše.

Negdje u Hrvatskoj, kada smo objasnili da je u gepeku oprema za motor, samo su nam rekli, stanite sa strane. Pretresli su i filter za vazduh. :lol: :lol:

Galiot je poslije udomio Redova Rajana, koji će tamo biti do akcije u subotu, kada ide nazad do Cikotića.

Šta je sledeće, idemo negdje u Januaru za Žabljak, ko će samnom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozzzz
A gdje ide ovaj put.......
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

kad je akcija davanja krvi napacenom vozacu kolezi slowhandu ?!!?!?
risk,is what makes life worth living.
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Slowhand wrote:Mračni care, olične odlične fotke,

Ahhhh, kakšni put, kakšna avantura, poslije ovoga kome treba enduro motor i ostali bakrači.

Šalu na stranu sve je bilo OK, a Gunja i Mračni, nevjerovatni kraljevi, baš su mi pomogli, bez njih bi ovo bilo veoma teško, do možda nemoguće.
Kada dva zimska vuka idu ispred mene po snijegu, ja se mislim da je sve OK, da se po ovome može voziti.

Mi stanemo, a oni kažu "opasan ovaj snijeg, a" :shock: :shock:

U suštini, dobru sam opremu imao, malo sam mogao imati bolje rukavice, sve ostalo super. Svaki granični policajac nam se smijao i čudio, uključujući i naše.

Negdje u Hrvatskoj, kada smo objasnili da je u gepeku oprema za motor, samo su nam rekli, stanite sa strane. Pretresli su i filter za vazduh. :lol: :lol:

Galiot je poslije udomio Redova Rajana, koji će tamo biti do akcije u subotu, kada ide nazad do Cikotića.

Šta je sledeće, idemo negdje u Januaru za Žabljak, ko će samnom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozzzz
Ima li sto ljepse od ovaga.... ne stvarno, ima li ? :)

Moj Mracni, a dje ti bi pamet da pratis ovoga ajvana, sto mu je nenki receptor za normalno i nenormalno pregorio prije, cinimi se, i neku deceniju :)
Kaze pretresli su vam auto kad ste rekli da je oprema za motor u gepek, no sto no pretresli, dobro nisu uzeli sterilne rukavice i zamolili vas da skinete 'hlace' da prodzaraju malo :) Nista, sledece cekam neku emisiju na Discovery Chanel, tipa Ultimate masochism ili Path to Selfdistruction :)

Sad ozbilje, Marko ti si LUD i to ti je sasvim dovoljno kao 'rijeci hvale' sa moje strane.
Mracni, kako te je navuuuuuukkkkkaaaaaa :)
Jedino mi je zao toga momaka sto je isao s vama, Mracni jel te mozda pitao kad cete opet. Ako je pametan naravno da jeste, jer taj dan ce da okine prst sam sebi ili da se odseli u Kanadu da zivi sa onim sto ima problema sa Grtalicom :)

Sad stvarno ozbiljno (ozbiljnije) Momci svaka vam cast. Ovo je Adventure, za mene podjednako extreman kao i voznja kroz neku Africku zemlju gdje i dalje mastaju o manufakturi cacklalicama i toalet papira.

Sto reci sem, kupite lance za motor iduci put :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
pOp
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER-6n

Post by pOp »

Svaka cast druze !!!
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

a moj djodja nije on,,lud,,...vidis li da se sprema za pohode po zabljaku....a sto je poslije toga majko mila... :mrgreen: nemote,da se ko zajebe da ga opet prati,sad idu sve teze i teze ,,etape,, :D
Post Reply