Rekao bih da je ovo veoma popularna emisija... na zalost...
A "mi" se odnosnilo generalno na "balkansku" populaciju.
Popularna je i u Baru, na pijacu, medju radnicima fizikalcima. Komunalci svako jutro prepricavaju sto je bilo novo na farmi, dok se voze od kante do kante. Respekt komunalcima koji ne gledaju, ali ostale ne mogu da shvatim...
Hahahaha u pg je popilarna i kod opozicije koja je izjavila da ne gleda pink osim kad je farma
Ali ono kad sam vidio nijes mogao vjerovat! Ali dobro i to je valjda sastavni dio tog estradnog zivata
P.S. Ovo sto sa pomenu opoziciju nema veze sa politikom da me ko pogresno ne shvati samo u prolazu cuh na neke vijesti to
Ne gledam farmu , uopste tv vvvrrrlo malo, ali poznajem dosta ljudi koji to rade mislim gledaju farmu a uz to nemaju ni motor. Pa uprkos tome su super, posteni ,casni .. likovi. Aj samo mi recite da nemate brata, druga, prijatelja , rodjaka koji gleda farmu , poz i svako dobro
JA i dalje ne mogu da verujem koliko ljudi grleda ta SR..A!!! Pa jbt, toliko je tih voajerskih programa na televiziji da to nije normalno. Tuzno je sto i to pokazuje kakvo smo mi drustvo... Farma, Veliki brat, Survivor, a vidim da i na jos par malih televizija u Srbiji postoje takvi programi, samo manje poznati...
Ali ti programi oslikavaju nas mentalitet - svakoga je birga sta mu komsija radi, kako posluje, sta sa zenama radi... Meni se iskreno gadi sve to...
Ekipo, ja sam slazem sa vama kada su licni afiniteti u pitanju (ali iskreno jos nisam upoznao nekog ko kaze da ovo gleda, a sa druge strane gledanost je poprilicno velika), ali reality TV nije nista novo cak sto vise postoji vec preko decenije. Naravno, mi nismo kolijevka, ako se ne varam zaceci su naravno poceli u USA. Ja mislim da je medju prvima bio Survivor jos 2000te ili tako nesto (sjecam se kad sam prvi put otisao u USA bio je hit sa sve Trump-ovim The Apprentice-om), tako da ove nase kopije kasne poprilicno. U svakom slucaju svidjelo se to nama ili ne, svi imamo to u sebi manje ili vise tendenciju ka emotivnoj satisfakciji 'da smo bolji u necemu od nekoga', i samim tim (po meni) otud toliko interesovanje za ovakvim glupostima. Zamislite neki slican program sa potpuno normalnim ljudima u potpuno normalnom okruzenju (sto bi u principu trebao da bude reality TV), ko bi to gledao.... naravno niko Tako da ekipo, ovo nije samo dekadentno drustvo nase zemlje, ovo je na globalnom nivou (film ali uzivo i KAO bez skripte sa 'obicnim' ljudima):)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
NikGold wrote:Ne gledam farmu , uopste tv vvvrrrlo malo, ali poznajem dosta ljudi koji to rade mislim gledaju farmu a uz to nemaju ni motor. Pa uprkos tome su super, posteni ,casni .. likovi. Aj samo mi recite da nemate brata, druga, prijatelja , rodjaka koji gleda farmu , poz i svako dobro
Slazem se.. Ne postoji sad tu pravilo, gelda Farmu pa je kreten ili je ne gleda pa je super lik. U mom okruzenju mnogi to gledaju redovno, mnogi povremeno. Naravno da necemo ljude ceniti po tome ali mi ostaje malo nejasno kako je moguce da se to nekome svidja...
kopljas wrote:ti programi oslikavaju nas mentalitet - svakoga je birga sta mu komsija radi, kako posluje, sta sa zenama radi... Meni se iskreno gadi sve to...
+ sto svakog besposlenog i dokonog covjeka cera neka potreba da se uporedjuje i mjeri sa drugima,...
ima jedna mnogo dobra knjiga, inace ona je i inspirisala proizvodnju rijaliti programa,....nevjerovatno je da je napisana nedje u vremenu II sv.rata, izasla je '48, Dzordz Orvel 1984
Licno mislim da je to sve sranje , ali isto ponekada pogledam , usput. Ali eto , dobro je imati za drugare muskarcine koje to nikada ne rade.Osobito ove koje znam licno. Dobro je to.