lose iskustvo...iz dubrovnika
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Re: lose iskustvo...iz dubrovnika
Politici bas i nije mjesto na forumu ali dobro U cijeloj ex jugi sam platio kazne koje često nisu ni bili prekrasaji Za primjer platio sam u Neumu kaznu zato sto nemam lanca jer po zakonu moraš imati zimsku opremu do 01.04. a svi su šetali u kratkim rukavima Platio sam u Cg kaznu za brzinu koja je izmjerena odokativnom metodom ITD U Hr su kazne za prekrsaje dosta velike i za neke prekrsaje po novom se prekrsitelj privodi u pritvor te se privodi u sudca za prekrsaje bez obzira jeli drzavljanin HR ili stranac
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Kad bi se ovi nasi ponasali i kaznjavali ka policija u Hrvatsku ja bih bio zadovoljan.
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Prodjoh Ex Yu uzduz i poprijeko. Naucio sam da nema price, narocito sa Slovencima, a u Hr jos ne znam kako izgledaju policajci. Najruznije sam se osjecao na putevima od Visegrada do Foce i na dijelu do Sarajeva. O Crnoj Gori da ne pricam. Zavisi na koga naletis i kakav je njemu bio dan. Jedan mi je uzeo vozacku na tri mjeseca za voznju od 85 dje je dozvoljeno 50, a dugi mi je oprostio preticanje na punoj sa prijateljem iz Splita, i meni i njemu...
Tako da se u biti slazem sa Lakijem...
Tako da se u biti slazem sa Lakijem...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Ja najljepsa iskustva imam sa srpskom policijom,jer me nikad nisu ni zaustavili,a dosta puta idem za NS i poprilicno brzo vozim jer su putevi top.Na granicu,"dobro jutro,batice,jesi umoran"
i cao,a kad se vracem,ovi nasi kada se misle oce li me pustit...pa onda otvaraj vrata,gepek,prozore.Sto se tice brzine...hm...6 puta vozacka oduzeta,sve na gluposti,tipa 81 na bulevar na zlaticu,kad sam pravio krug Nk_pluzine_zabljak_mk_kl_pg CIJELIM putem drzim ispod 80,i na bioce mi uzese na 74 km/h(40 je ogranicenje,nisam mogao vjerovat...vracao sam se da provjerim),i to nece da mi rece da mi se oduzima vozacka,da slucajno ne bih zvao koga,nego kad je sve zavsio,pa sramni su kako funkcionisu.ne kazem,sve je to po zakonu...ali brate,to su ogranicenja za neko drugo vrijeme...ali shvatam ja njih,od toga se zivi 
-
urke
- Grijač guma

Lione ,prvo zao mi je za tvoj ne-mili dogadjaj,ali policija u citavom regionu a i sire radi na skoro istom principu,a to i sam znas,tako da mislim da ne bi trebao da se iznenadjujes previse za taj tvoj dogadjaj....
Mislim,i nasa policija kad vidi da je, da ga nazovem stranac,napravio prekrsaj hoce dusu da mu uzmu(ogomne cifre u pocetku,strasenja a ne rijetko da zavrse i kod sudije),ali i to sve zavisi od slucaja do slucaja....
Konkretno ja,imam bas dosta km iza sebe,a imam i srece sto se tice policije i policijskog maltretiranja,a za poslednjih 8 god,od kad jednom a ponekad i 2 puta mjesecno idem za ita (da ne duzim i ne pominjem druge zemlje,a za koje bih mogao skoro ili priblizno isto da napisem ovo),vezano sa poslom,ne znam sta je policija tamo,nikad me nisu zaustavili,a vecinom kao i svi stalno sam u prekoracenju brzine...
Tako da mislim da je to sve od slucaja do slucaja i ko ima koliko srece u tom trenutku.....
Mislim,i nasa policija kad vidi da je, da ga nazovem stranac,napravio prekrsaj hoce dusu da mu uzmu(ogomne cifre u pocetku,strasenja a ne rijetko da zavrse i kod sudije),ali i to sve zavisi od slucaja do slucaja....
Konkretno ja,imam bas dosta km iza sebe,a imam i srece sto se tice policije i policijskog maltretiranja,a za poslednjih 8 god,od kad jednom a ponekad i 2 puta mjesecno idem za ita (da ne duzim i ne pominjem druge zemlje,a za koje bih mogao skoro ili priblizno isto da napisem ovo),vezano sa poslom,ne znam sta je policija tamo,nikad me nisu zaustavili,a vecinom kao i svi stalno sam u prekoracenju brzine...
Tako da mislim da je to sve od slucaja do slucaja i ko ima koliko srece u tom trenutku.....
-
LION
- Test vozač kaskader

vickodu...ma kakva politika..ne volim je i nikad necu zamrzjet ni one tamo ni ove ovamo.naprotiv,milo mi je prosetat i prodjirat kako u hrvatsku tako i svugdje drugdje,jer i za mene kao i za bajkere na ovaj forum postoje samo ljudi i neljudi,ili ako je blaze receno pravo i krivo nasadjeni.ja sam samo iznio moje ,,iskustvo,,i milo mi je sto sam vidio da nisam jedini kojemu se to desilo na nasim i svim oostalim putevima...jer to je ocigledno normalna stvar.jedino sto mi je strasno zasmetalo je bilo kad je pred mojim djetetom i zenom reko skidaj pertle i kais i u samicu....ali sto je tu je.ima toga svudje...i ljubaznih i neljubaznih i kulturnih i nekulturnih.sto se mene tice,tacka na ovu temu.pozdrav svima...milo mi je sto je taj dan bila neka festa maskaranih oli ti ga karnevao i ekstra smo se proveli...najljepse je bilo mome sinu.to je vazno. 
-
LION
- Test vozač kaskader

urke..potpuno se slazem sa tobom...
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
LION wrote:vickodu...ma kakva politika..ne volim je i nikad necu zamrzjet ni one tamo ni ove ovamo.naprotiv,milo mi je prosetat i prodjirat kako u hrvatsku tako i svugdje drugdje,jer i za mene kao i za bajkere na ovaj forum postoje samo ljudi i neljudi,ili ako je blaze receno pravo i krivo nasadjeni.ja sam samo iznio moje ,,iskustvo,,i milo mi je sto sam vidio da nisam jedini kojemu se to desilo na nasim i svim oostalim putevima...jer to je ocigledno normalna stvar.jedino sto mi je strasno zasmetalo je bilo kad je pred mojim djetetom i zenom reko skidaj pertle i kais i u samicu....ali sto je tu je.ima toga svudje...i ljubaznih i neljubaznih i kulturnih i nekulturnih.sto se mene tice,tacka na ovu temu.pozdrav svima...milo mi je sto je taj dan bila neka festa maskaranih oli ti ga karnevao i ekstra smo se proveli...najljepse je bilo mome sinu.to je vazno.
Zao mi je sto ti se to dogodilo a narucito sto je tvoje dijete to moralo gledat a i zena Nazalost uvijek ce biti ljubaznih i neljubaznih ljudi koji ne trebaju raditi svoj posao ali to nitko od nas ne moze promijeniti .U svakom slucaju kazne u HR su stvarno velike i pripazite kad vozite kroz HR iako su policajci dosta tolerantni prema motoristima i najcesce ih ne zaustavljaju i ne prave probleme Nadam se da se tako nesto nece ponoviti ni tebi ni bilo kome drugome bilo u HR ili nede drugo
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Lion je isao kolima...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Motorom, sa zenom i djetetom idem samo ja ...Gasho wrote:Lion je isao kolima...
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima