Decals/Naljepnice

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Decals/Naljepnice

Post by Hogar »

E pa da vas ja pitam jeste li ili niste preko PayPal-a narucili svojom kreditnom (ili debitnom) karticom, i registrovali se da ste iz Crne Gore?
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Placanje preko PayPal-a radim od 2004. godine. Crne Gore nema u spisku zemalja na ovom sistemu ali smo se mi, kao Balkanci, snasli. Prilikom registracije se radi sistemom pokusaja tj birate neku od okolnih zemalja (Slovenije, Hrvatska..) i stavljate karticu. Meni rade sve i kreditne i debitne kartice. Najbitnije je da prodje registracija, kasnije mozete dodati prakticno bilo koju karticu koja ima CVV kod sa zadnje strane.

Takodje je bitno da prodavcu naglasite da vam prozivod salje na adresu koja je registrovana kao shipping adresa na ebay-u ili da mu adresu za slanje sami posaljete. Default shipping adresa na PayPal-u ce biti pogresna jer nema Crne Gore.

Znaci, jednostavno, PayPal radi :)
kopljas
NLB Moderator

Post by kopljas »

Eh da, sto se tice ovih nalepnica, to se sve moze uraditi i u PG. Svi ovi logoi postoje u vektorskom formatu i seku se katerom na foliji. Ako nekome treba nesto, mozemo pokusati da uradimo :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Interesantno, meni nije htio da primi ni jednu karticu sa kojom sam probao... uvijek je prijavljivao da kartica nije iz navedene zemlje (Slovenije).

EDIT: Evo ne prihvata karticu ni ako stavim Hrvatsku.
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

PayPal (makar onda kad sam se ja registrovao, prije nekih 2-3 godine) nije imao CG u listi zemalja, pa sam se registrovao stavivši da sam iz Albanije.. Nakon toga je išla verifikacija: procedura je bila da mi skinu 1 euro sa računa a kao svrhu napišu neku šifru (to je ono što na uplatnicama imaš "poziv na broj ovlašćenja"). Potom sam morao ići u banku da dobijem izvod, prepišem tu šifru u svoj PP nalog i nakon toga je proradio, ne mogu da naplaćujem ali mogu da plaćam...
To je sve bilo sa Hypo Alpe kreditnom karticom, kasnije sam dodao i jednu od CKB, bez ikakvih problema.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Jel ovo nekome poslo za rukom sa karticom NLB?
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

ne znam za NLB, meni je ovo radilo sa kreditnom iz Prve Banke
A gdje ide ovaj put.......
SteX
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 6225SMC '07

Post by SteX »

sad chitam sve eto barem mogu da kazem da nisam lud :D

a shto se naljepnica tiche. opet kazem sve radnje na koje sam nabasao izblijede, odlijepe se, stvore se tachkice od sunca itd itd. al od ovoga ni jedne jedine greshkice niti znaka da neshto nije u redu :D
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
kopljas
NLB Moderator

Post by kopljas »

ocigledno je da nisi naisao na prave :) Postoje folije koje se koriste za upotrebu napolju, sunce, kisa, grad i sve ostalo im ne smeta mnogo...
SteX
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 6225SMC '07

Post by SteX »

kopljas wrote:ocigledno je da nisi naisao na prave :) Postoje folije koje se koriste za upotrebu napolju, sunce, kisa, grad i sve ostalo im ne smeta mnogo...
predpostavljam, ne kazem da nema nego samo dijelim svoje iskustvo i zadovoljstvo njegovim produktom i reko ako je josh ko zainteresovan da predlozim....
jbg nisam u pg duze vrijeme uglavnom preko ljeta i za zimske praznike pa ni ne znam jel ima ko kod nas da pravi :D
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
Post Reply