Racunajte i na mene u svim akcijama, mislim legalnim, samo treba da se organizuje sto vise ljudi.
Uzmite u obzir da dosta ljudi ima slobodnu samo nedelju. Ja sam bio raspolozen i za dosadasnje akcije
ali je to uvijek bilo samo subotom.
Moramo imati ipak malo ozbiljniji plan, aktivirati neke nevladine organizacije, konsultovati se sa nekim advokatom
cija je ovo specijalnost i sl., jer bojim se da cemo ako svi skinemo auspuhe i turiramo ispred vlade samo izazvati
narod protiv nas, ako su ikada i imali razumijevanja za ove stvari.
Poenta je da u ovo udjemo sto ladnije glave
Protest zbog ZABRANE vozje motorima SJUTRA!!!
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Protest zbog ZABRANE vozje motorima SJUTRA!!!
Niko brate, vjeruj mi da smo svi bijesni ali s tim potezom, prije nego nam odgovore, ništa dobro nećemo postić. Ajde da sačekamo dok nam zvanično ne odgovore na ovaj dopis da vidimo taj genijalni odgovor pa dok sve pravno/legalno ne iscrpimo da ne izlazimo na ulice. Ako stvarno ni to ne urodi plodom lako ćemo organizovat okupljanje, toga se ne bojim. Imamo podršku cijele CG moto scene jer se ovo svih nas tiče
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: Protest zbog ZABRANE vozje motorima SJUTRA!!!
Ok...onda cekamo da iscrpimo sve pravne zajebancije pa cemo onda cinjet nesto drugo....ice wrote:Niko brate, vjeruj mi da smo svi bijesni ali s tim potezom, prije nego nam odgovore, ništa dobro nećemo postić. Ajde da sačekamo dok nam zvanično ne odgovore na ovaj dopis da vidimo taj genijalni odgovor pa dok sve pravno/legalno ne iscrpimo da ne izlazimo na ulice. Ako stvarno ni to ne urodi plodom lako ćemo organizovat okupljanje, toga se ne bojim. Imamo podršku cijele CG moto scene jer se ovo svih nas tiče
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;