cega se bojimo najvise...
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Re: cega se bojimo najvise...
Nece ga onaj vise po servisima,ne! A ovo o cemu smo pricali - TAXI.
14:23
-
urke
- Grijač guma

Ti si kraljBandit wrote:Plašim se
Plašim se vukova i besnih pasa
plaše me agresivne ženke
plašim se podrške širokih masa
često se plašim sopstvene senke.
Plašim se doboša, plašim se truba
plašim se zemlje, zato što se vrti,
plašim se vatrenih rodoljuba,
plašim se starosti, plašim se smrti.
Plašim se ustaša, plašim se četnika,
od nesvrstanih i od blokova,
plašim se pravednih osvetnika
ludila i elektrošokova.
Plašim se desetara i generala,
i Homeinija i Prištine,
mnogo se plašim moćnih budala
manje od laži, više od
istine.
A ja sam hteo da budem hrabar,
najhrabrije da nadmašim,
ali sam brzo prdnuo u čabar
i počeo da se plašim.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
SlavkoPejovic wrote:Posto ove godine predjoh dosta kilometara u raznim uslovima odnosno okruzenju, pa se samim tim i sretoh sa neprijatnim "situacijama"... Bas sam danas imao jednu, a kako ispod kacige imamo dosta vremena za ramisljamo pa poceh da pravim neku top listu "najopasnijih susreta" odnosno onog cega se najvise bojim kad upalim VERSYS-a... Nesto mi se spisak oduzi pa evo neke skracene verzije i nije pisana po "rangu" vec odreda pa mi dajte i vasih utisaka...
E ovako to nekako izgleda...
1. kisa
2. ulje, soder..
3. razne pokretne i nepokretne prepreke...(odroni, zivotinje, neoprezni pjesaci...)
4. klinci u golfovima "spustanim" i slicno modifikovanim (bas danas sam imao jednog priliku da blisko upoznam)
5. zene sto jednom rukom voze a drugom uglavnom telefoniraju (cim voze to je misterija)
6. vozaca koji ne koriste retrovizor a zmigvce pogotovo...(ovog sam upoznao blisko prije 15 dana... dje me udari parkiranog)
7. ovdje nedje dolaze oni najgori koji ne tretiraju motorcikliste kao ravnoprave pa im uzimaju prednost...
8. ....
Kamiona zdrvima.
I samoga sebe
Uhvatih sebe u subotu na putu do Prijepolja kako mi nestade isprekidane linije dok sam preticao dva slepera kako u lijevoj zatvorenoj krivini pjevam onu narodnjicinu:"Ginem, ginem, da ti skinem, haljinu sto susti...."
Sve se to da anulirati, samo je problem u nasoj glavi.
Ja sam puno tih stvari rijesio i mnogo sam zadovoljan sa te strane. Pazite ovo, upotrejebicu Slavkovu listu pa mozda nekome posluzi:
1. kisa - Kad krenem kisa, smanjim gas
2. ulje, soder.. - Cesta dje moze biti sodera i ulja moze se prepoznati, obicno ne pocne odjednom, zato gledam asfalt kakav je, a ako odjednom na cistom asfaltu naleti ovako nesto, boze moj, tako je valjda trebalo biti. A i u toj situaciji pomaze (generalno) smanjen gas i samo bez napada panike.
3. razne pokretne i nepokretne prepreke...(odroni, zivotinje, neoprezni pjesaci...) Ne vozim po gradu
4. klinci u golfovima "spustanim" i slicno modifikovanim (bas danas sam imao jednog priliku da blisko upoznam
5. zene sto jednom rukom voze a drugom uglavnom telefoniraju (cim voze to je misterija) Ne vozim po gradu
6. vozaca koji ne koriste retrovizor a zmigvce pogotovo...(ovog sam upoznao blisko prije 15 dana... dje me udari parkiranog
7. ovdje nedje dolaze oni najgori koji ne tretiraju motorcikliste kao ravnoprave pa im uzimaju prednost... Ne vozim po gradu
8. ....
I kad stojim tesko me pratiti...
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
iskreno najvise i samo sebe se bojim, da ne popustim i krenem da mislim visoko o sebi na dva tocka dok sam,
prvi put kad sam to uradio, zali boze sto ucinjeh zeni od auta
a motor, eto ga vozi se dobro je
prvi put kad sam to uradio, zali boze sto ucinjeh zeni od auta
risk,is what makes life worth living.