bajkeri,ljubav,zene

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: bajkeri,ljubav,zene

Post by bu2rider »

Lavlje-Srce wrote:
markisa wrote:Hvala na savjetu,mada ja iskreno mislim da se prava ljubav nikad ne preboli.Uvijek covjek osjeca bol,i kad se smije i kad ne osjeca nista,kad prodje to vrijeme uvijek ima taj neprijatni bol u grudima koji ga podjeca na nesto sto je izgubio.A pravu zenu danas tesko naci i sacuvati.Ostaje nam izgleda da onda patimo cijeli zivot za propustenim prilikama koje ne mozemo vratiti.Aj da poslusam savjet,to mi jedino i preostaje :)
To si u pravu, sjecanja ostanu zauvjek kao rana neka koja je zacijelila ali i dalje pomisao na nju boli kad se chovjek prisjeti...
Zaborava nema ali vremenom vidjeces, postane uspomena kao i svaka druga stim shto na tu uspomenu gledas sa pozitivne strane a ne negativne
jer si srecan shto si dozivio tu veliku Ljubav pa koliko god da je trajala bolje nego da je nisi ni okusio...a to je veliko zivotno iskustvo kojim si obogacen
za sve sto te ceka u zivotu ubuduce.
dobro dosao...na pravo mijesto si...svako me se to desilo predostavljam..nekome prije nekome kasnije...ja sma imao srece pa mi se to desilo dosta rano i vjeruj da sam i dan danas zahvalan toj zenskoj osobi :D :D :D (to ti je ta pozitivna strana :D) to je sve iskustvo koje se stice a zna da zaboli...
ali da ne duzim na to gledas kao na stvar koja se morala desiti i jednostavno je tako...da je trebalo da bude drugacije bili bi ste zajedno...vjeruj..iz iskustva ti pricam....no shvatices kad nadjes neku drugu pa onda visdis kako stoje stvari...to da je danas malo pravih i dobrih cura to je fakat...ali uvijek se nadje po koja dobra...ima jos da se probere...zato glavu gore i udri dalje.... :violin: :violin: :D :D
uf al ja serem jbt..ako mi zena procita ovo nahebao sam....salim se naravno :mrgreen: :geek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by bu2rider on 10 Oct 2011 16:40, edited 2 times in total.
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Markisa brate uzmi ti na kamatu jedno 7-8000,kupi nekog gada od motora i posle od vracanja kamate neces vjeruj mi ni na sebe moc mislit a kad sve to vratis bices kao nov sa motorom pod guzicu...
markisa
Stoper
Stoper

Post by markisa »

.............................
Last edited by markisa on 11 Oct 2011 11:33, edited 1 time in total.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Tatoo je iz Vasojevića :mrgreen:

Ja te pozdravlam s pesmu http://www.youtube.com/watch?v=bYnohOo2Zus" onclick="window.open(this.href);return false;
+1389+
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Trpi jbg. moj predlog je nocno ronjenje u decembru i januaru. mislices samo na krevet i jorgan .
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

A da se forum preimenuje, u "moti payton flaying bajkers", ovo ni oni ne bi smislili :clap: znaci opcije su bi ispiranje zeluca, kamatasi pred kucu (motor kod rodjaka u stek da ga ne ponesu ovi sto te traze), upala pluca... cudo je ljubav, borba za zivot
Markisa dobio si zlata vrijedne savjete, pa samo naprijed...
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

kad si vec otvorio ovakvu temu ovdje, ja zakljucih da te zena ostavila zbog motora. ali niko da svatim (mada mozda je jos rano) jeli sto nemas motor, ili sto si ga ima pa si nju zapostavlja? :think:
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

markisa wrote:E pa drugovi bajkeri da vas prvo pozdravim.Ja sam Marko iz Herceg Novog.Vrlo cesto citam i pratim desavanja na forumu.Trenutno sam prizemljen, zbog finasijskih razloga, ali nadam se da cu vam se uskoro pridruziti.
Ono sto htjedoh da pokrenem a sto nisam nasao na forumu,je sledeca tema...bajkeri i ljubav,naravno prema zenama.
Zelim da razbijem famu o bajkerima kao losim momcima,da pokazemo da i oni imaju veliko srce.
I naravno da potrazim savjet.Kako preboljeti zenu koju volis u trenucima kada nemas motor,kada idu duge kise jesenje,na drugu ne mozes da mislis.Posto je ovo cisto muski forum,ocekujem da cu dobiti i muske savjete i da me necete proglasiti odmah mekuscem,jer pretpostavljam da se svima u zivotu desilo ovako nesto.Dajte ljudi pomagajte,eh te zene...nagrdise me :)
http://www.youtube.com/watch?v=IOmGqE7o7vI" onclick="window.open(this.href);return false; srecno !
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Pozdrav i dobro došao!!

Nećeš ju ovako nikad preboliti,pobogu,trgni se,nemoj sad ovde kao moj dobar drugar plakati i umirati za curom. Razumijem ja sve,i sve sam to prošao zato ti kažem,trgni se i kao što kaže NIKO,vrijeme će to sve izlečiti a u međuvremenu nađi neku piplicu da izvuče taj "nezdrav" iz tebe ;) :D

Izvini ako sam bio grub,ja sam ti više tip iz CKM-a nego iz Cosma i Tene. :?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)