Pozdravi i cestitke
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
-
Bosko
- Silovatelj krivina

-
Bosko
- Silovatelj krivina

- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Re: Pozdravi i cestitke
Niko brate, zelim ti sve najbolje u tudjini. napisao bih ti i ja nesto dirljivo i emotivno kao Tattoo i Bosko, no ne mogu od mooda...
Brate, ljubim te
Brate, ljubim te
Yamaha... Touching your heart
- DUKA
- Grijač guma

nadam se da si toplih carapa i junackih gaca ponio dosta. pazi na pjesacke, vazda stani na zeleno, ne pusi ulicom, ne pljuj ulicom...i ka sve sto sam ti reka ono prije
samo hrabro lavlje srce... znam da ti nije lako ostavit zenu, troje male djece,boska i versusa ali.... niko nije od dobra posa u svecku
drz se! drz se cvrsto
ljubimo te!
samo hrabro lavlje srce... znam da ti nije lako ostavit zenu, troje male djece,boska i versusa ali.... niko nije od dobra posa u svecku
drz se! drz se cvrsto
ljubimo te!
kako steee, kako ste svi ?!?!
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Srecno ti bilo, burazere, pa da ni se punanija dzepova vrnes
!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Ponijelo se tople odjece dosta Duka mada danas je dan extra, nema jos zime nije jod stislo!
Stockholm je lutka ovo malo sto vidjeh, od sjutra cu ga malo poblize i ljepse pogledat u svakom slucaju za sad su utisci prelijepi jos da donesem koju paru doma tek ce mi onda najljepsi bit
.
Voli vas Bravlje Srce
Stockholm je lutka ovo malo sto vidjeh, od sjutra cu ga malo poblize i ljepse pogledat u svakom slucaju za sad su utisci prelijepi jos da donesem koju paru doma tek ce mi onda najljepsi bit
Voli vas Bravlje Srce
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Fala svima, ajmo sad malo o Versysu mrcnome sto place zamnom, ostavih ga samog
.

http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bosko
- Silovatelj krivina

- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Ne brini nista za Versys , palit ce ga Saki da se akumulator ne istrosi.
Nocas smo izasli u grad , sve je onako kako si i ostavio . I dalje se ne smije pusit u kaficima i slasticarama. smije li se tamo zapalit dje ?
Bosko nas je opet zajebao , i nije izasao . Vazda smo ti govorili kakav je , i nadam se da ces to i sam vidjet , a oces pametan si.
Kad uspijes, posalji nam koju sliku , jer bosko i dalje ne vjeruje da si u Shvecku.
Ljubimo te
Nocas smo izasli u grad , sve je onako kako si i ostavio . I dalje se ne smije pusit u kaficima i slasticarama. smije li se tamo zapalit dje ?
Bosko nas je opet zajebao , i nije izasao . Vazda smo ti govorili kakav je , i nadam se da ces to i sam vidjet , a oces pametan si.
Kad uspijes, posalji nam koju sliku , jer bosko i dalje ne vjeruje da si u Shvecku.
Ljubimo te
Yamaha... Touching your heart