Evo i ja kratko prve utiske... Poslije cu staviti i nesto slika...
'knjgu' pisem u 6.36 u nedjelju dosli smo sa voznje nedje oko 18 sati... Zaspao sam ja mislim u 19.30-20h... Moja prva enduro voznja, predjeli fantasticni drustvo pravo...
S' obzirom kako se ja osjecam jutros t.j.nema dijela tijela koji mi nije razdrman...vjerujem da se Vresis dezuntegrisao i da cu naci samo gomilu sarafa umjesto njega...
Kasnije cu malo detaljnije i slikovitije a sad sam jedan detalj, tokom voznje stali Janko i 'mracni' i pricaju i ja cijem, kaze Ivan, 'Janko, i uvalim se tu sad u neko blato, ovaj odgovara jes jes ja sad skoro se zaglavih u neke krse'... Citavi dan se nisu vadili iz krsa, blata, potoka, cuka, uzbrdo, niz brdo...
Nevjerovatno iskustvo, sto reci bez hvala...
Slafko bravo, ja da sam bio sa versusom panujo bi 365 puta, junački si se držao. Sa velikim i teškim motorima je frka stalna i borba neprestana da se ne pane jer svaki pad je šteta i moguća povreda. Sa enduro motorom bi ti ugođaj bio tek potpun.. Pored prelijepih predjela od kojih stvarno zastaje dah i upale mišića bilo bi tu i adrenalina što je glavna čar ovog sporta. Moja prva enduro vožnja je bila na istom terenu a i još nekima i nema što nego da ti poželim da ti ovo bude ulazak u enduro svijet i da ne staneš samo na ovome. I ja da ispričam jedan detalj za tebe, sinoć na NK-CT semaforima kažem Slafku -ajmo u perionicu da operemo motore- veli S aj ti ja ću sutra nešto sam malo umoran. živio