Nebuloza

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
easyrider
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Freewind

Re: Nebuloza

Post by easyrider »

Istina, bilo je dolje nekoliko momaka iz obezbjedjenja kad sam naisao. Navali smo policiju odmah, medjutim procedura zahtijeva da se dodje u njihove prostorije kako bi se prijavio slucaj, zato sam bro morao da odem. Sve u svemu, ovakve gluposti nije u stanju da smisli ni najgora zuta stampa. Pricu sam cuo iz vise izvora sto me je natjeralo da podijelim ovo sa vama jer vjerujem da su i mnogi od vas culi za "urbanu legendu" o mom motoru. Ako Bog da da ga nadjemo, sve ce se lako aboraviti!!!
easyrider
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Freewind

Post by easyrider »

Kako mislis nijesam otisao? Naravno da jesam! Trazim ga na svaki moguci nacin. Valjda nikome nije vise stalo do toga nego meni!!! Poenta price je to da je odnekud procurila informacija koja nema veze s mozgom! Prije bi to obezbjedjenje trebalo da se zapita kako im je nesto nestalo ispred nosa nego da sumnjaju u moj odnos prema sopstvenoj stvari. Iako se oni naravno vade da formalno ne odgovaraju za takve stvari. To je istina, zato im i ne mogu nista!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

drug, nemoj se nervirat oko ovih nebuloza nego oči širom otvorene i budi uporan u traženju, maltretiraj policiju naveliko, pitaj jel bilo prelaza preko granice sa tom vrstom motora, ako jeste ko je prošao kad i na koji prelaz itd itd... mada mislim da je taj motor već rasturen i u djelove neđe poslat... nažalost. veliki bi rizik bio vozit ga u CG pogotovo što je priča raširena naveliko i morao bi ga već neko snimit do sad...
Post Reply