sa jovanom se slazem. a recimo ja nevolim probat tudje motore, a druga ne znam
Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?
e kuku mene!
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
...e to je sada tesko pitanje, sto se tice prijatelja KOJI ZNAJU DA VOZE, moja Kawa je uvjek na raspolaganju svakome... Sto se mene tice nijesam par puta provozao tudji motor nekao se ne osjecam prijatno...
Koliko ima pametnijih stvari koje se mogu raditi u 4.45h nego postovati na bajkerski forum...? Mozda spavati
Koliko ima pametnijih stvari koje se mogu raditi u 4.45h nego postovati na bajkerski forum...? Mozda spavati
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
jesu li to temeljne pripreme pocela...ili se mozda steluje ta "radio-stanica" da bi s emogli popricat usputSlavkoPejovic wrote:...e to je sada tesko pitanje, sto se tice prijatelja KOJI ZNAJU DA VOZE, moja Kawa je uvjek na raspolaganju svakome... Sto se mene tice nijesam par puta provozao tudji motor nekao se ne osjecam prijatno...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Mogu li ja jedan djir
? Samo da vidim kako puni iznad 8.000 o/min., nista vise
Takva vrsta motocikla se ne daje bas svakome, zapravo, nikome.
Takva vrsta motocikla se ne daje bas svakome, zapravo, nikome.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
zenu,fejs,i novcanik nedam nikom da dira,,,, a sto se tice ovog samo slavko pejovic moze da mi ga proovoza
staficu ja ipak <MOTOR> sta znam moze neko pogresno svatit
ima gejevaca

Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
No_LiMiT
- Grijač guma

Moooozda ljudima sto znam da znaju da voze i ne divljaju a ovima sto voze ko idioti ili uopste ne - NOPE.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Ja volim da dam motor nekome ko je od mene iskusniji i ko se razumije (to i nije bas tesko), jer me zanima misljenje o mom motoru nekoga ko zna znanje
Tudji motor ne volim da vozim, ne pitam nikad jer mi je potpuno bzvz. Ne vuce me nista, jer ne daj Boze da se nesto desi, mora bih moj prodat.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
vrlo vrlo zeznuta stvar... u slucaju pada ne daj boze da se nesto desi, a plastike ce poslije da bole...
tudji motor ne volim da vozim, iako koristim cesto jedan koji je u porodici i za koji sam spreman da ga kupim ako patosiram
probam motor samo koji mislim da bih volio da imam ostalo ne i pored toga sto mi se nudi, jednostavno ne volim, ne osjecam se prijatno
dok sam prodavao motor nije bilo problem da ga proba onaj koga znam, cijena je bila jasna i to je to
tudji motor ne volim da vozim, iako koristim cesto jedan koji je u porodici i za koji sam spreman da ga kupim ako patosiram
probam motor samo koji mislim da bih volio da imam ostalo ne i pored toga sto mi se nudi, jednostavno ne volim, ne osjecam se prijatno
dok sam prodavao motor nije bilo problem da ga proba onaj koga znam, cijena je bila jasna i to je to
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Da,vidio sam koliko si "gadljiv" na tuđi motor onda kad si sjeo na Tigera i u boroletama i sa jakim Ray-Ban oćalama odperjao iz radione!Space Director wrote:Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
Nije ti niko ni stigao ništa reći,da nisi ženu ostavio kao zalog,zvao bi policiju!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija