Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Post by poka »

e kuku mene! :mrgreen:
sa jovanom se slazem. a recimo ja nevolim probat tudje motore, a druga ne znam :mrgreen:
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

...e to je sada tesko pitanje, sto se tice prijatelja KOJI ZNAJU DA VOZE, moja Kawa je uvjek na raspolaganju svakome... Sto se mene tice nijesam par puta provozao tudji motor nekao se ne osjecam prijatno...
Koliko ima pametnijih stvari koje se mogu raditi u 4.45h nego postovati na bajkerski forum...? Mozda spavati :geek:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

SlavkoPejovic wrote:...e to je sada tesko pitanje, sto se tice prijatelja KOJI ZNAJU DA VOZE, moja Kawa je uvjek na raspolaganju svakome... Sto se mene tice nijesam par puta provozao tudji motor nekao se ne osjecam prijatno...
Koliko ima pametnijih stvari koje se mogu raditi u 4.45h nego postovati na bajkerski forum...? Mozda spavati :geek:
jesu li to temeljne pripreme pocela...ili se mozda steluje ta "radio-stanica" da bi s emogli popricat usput :lol: :lol: :lol: :lol:
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Mogu li ja jedan djir :twisted: ? Samo da vidim kako puni iznad 8.000 o/min., nista vise :whistle:

Takva vrsta motocikla se ne daje bas svakome, zapravo, nikome.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

zenu,fejs,i novcanik nedam nikom da dira,,,, a sto se tice ovog samo slavko pejovic moze da mi ga proovoza :roll: staficu ja ipak <MOTOR> sta znam moze neko pogresno svatit ;) ima gejevaca :mrgreen: :roll: :lol:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

Moooozda ljudima sto znam da znaju da voze i ne divljaju a ovima sto voze ko idioti ili uopste ne - NOPE.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
I kad stojim tesko me pratiti...
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Ja volim da dam motor nekome ko je od mene iskusniji i ko se razumije (to i nije bas tesko), jer me zanima misljenje o mom motoru nekoga ko zna znanje :) Tudji motor ne volim da vozim, ne pitam nikad jer mi je potpuno bzvz. Ne vuce me nista, jer ne daj Boze da se nesto desi, mora bih moj prodat.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

vrlo vrlo zeznuta stvar... u slucaju pada ne daj boze da se nesto desi, a plastike ce poslije da bole...

tudji motor ne volim da vozim, iako koristim cesto jedan koji je u porodici i za koji sam spreman da ga kupim ako patosiram :)
probam motor samo koji mislim da bih volio da imam ostalo ne i pored toga sto mi se nudi, jednostavno ne volim, ne osjecam se prijatno

dok sam prodavao motor nije bilo problem da ga proba onaj koga znam, cijena je bila jasna i to je to :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Space Director wrote:Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
Da,vidio sam koliko si "gadljiv" na tuđi motor onda kad si sjeo na Tigera i u boroletama i sa jakim Ray-Ban oćalama odperjao iz radione! :D

Nije ti niko ni stigao ništa reći,da nisi ženu ostavio kao zalog,zvao bi policiju! :lol:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Post Reply