I: Uvoz
-
brutusmn
- Stoper

- Vozim: YAMAHA R-6
Re: I: Uvoz
Nemam slika u kompu sada od Honde ali je mozes pogledati i probati u tivtu a imas je na zvanicnom sajtu honde samo ukuca Honda Hornet 600 cbf 2006 i izaci ce ti slike a ova je u crno sivoj kombinaciji presla je pravih 18000 km jer jaq nikad ne vracem kilometrazu,motor je u super stanju.
-
brutusmn
- Stoper

- Vozim: YAMAHA R-6
YAMAHA XT660X prva registracija maj 2007 godine registrovana 1 godinu u besprekornom stanju,ful servis uradjen samo goriva i dobre volje pa za ameriku snjom.Cijena 5000 eura fiksno,narancasto crna varijanta.069-448-646
-
zidodcigalah
- Stoper

Cuo sam kad uvozis vracu ti pdv iz drzave u kojoj si kupovao? vazi li to samo za nove motore ili i za polovnjake?
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Br.1 Nov si član,da bi postovao moraš se predstaviti,zato http://www.nolimitbikers.com/forum/viewforum.php?f=15" onclick="window.open(this.href);return false;zidodcigalah wrote:Cuo sam kad uvozis vracu ti pdv iz drzave u kojoj si kupovao? vazi li to samo za nove motore ili i za polovnjake?
Br.2 PDV države u kojoj kupuješ dobro,bio to motocikl ili nešto drugo,se vraća samo ako kupuješ od pravnog lica prijavljenog u sistem PDV-a,tj ako kupuješ od firme,nebitno jeli nov ili polovan. Ako kupuješ od privatnog lica,nema povratka PDV-a. Ovako su meni rekli,pa "ako su lagali mene i ja lažem vas"!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
Motore iz italije uvozi Magnus Moto al samo odredjenu markuNik15 wrote:Znate li nekog ko uvozi motore, npr iz Italije?
- [`_`]
- Grijač guma

mene interesuje ovo sto je nikgold napisao ,da li su iste dazbine za auta i za motore ,mislim carina ,spediter,i te takse.
i da li neko moze reci okvirno koliko ti procjene motor ,da li su realne procjene ,i da postoji sansa za dogovor sa tim carinikom ono umjesto 500e carine ,da das nesto njemu i ustedis malo na tome.
i da li neko moze reci okvirno koliko ti procjene motor ,da li su realne procjene ,i da postoji sansa za dogovor sa tim carinikom ono umjesto 500e carine ,da das nesto njemu i ustedis malo na tome.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- Gugi
- Silovatelj krivina

Tesko da ces te informacije dobiti ovako javno....u Baru imas nekoliko desetina speditera ,koji veoma kvalitetno rade uvoz motornih vozila.....dodji do Bara ,javi se , pa cu te povezati sa ljudima , ako ti vec nekoga neznas....
- winniemae
- NLB Moderator
- Vozim: trenutno nista
Space Director wrote:brutusmn wrote:Ja imam tri motora na prodaju iz Italije Honda Hornet 600 cbf 2006 godiste ocarinjena na ime kupca cijena je 5000e imam Piagio X9 500 ccm isto na ime kupca servisiran nove plocice 2002 godiste 2500e i Piagio Vespa 1991 godiste siva mis boja na PG stare tablice 500e pa ko hoce motor neka se javi imam jos dosta kombinacija pozdrav iz Tivta zovite na broj 069-448-646.
Mozes li da stavis slike tog Horneta i napises koliko je presao, u kakvom je stanju i da li ima nesto od opreme?
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1409" onclick="window.open(this.href);return false;
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
-
Beetlejuice
- Stoper

GoldNiche a oan fora " proizvedeno u EU "?NikGold wrote:Prilikom carinjenja postoje sledeći troškovi - carina 5-8 % u zavisnosti od kubikaže , 17% pdv , usluga špeditera oko 100 e ....
NAcuoa sam nesto da se carina ne placa u tom slucaju... nema toga kod nas il ne znamo?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Bravooo može ali je i dalje carina 5-8% + pdv 17%Beetlejuice wrote:GoldNiche a oan fora " proizvedeno u EU "?NikGold wrote:Prilikom carinjenja postoje sledeći troškovi - carina 5-8 % u zavisnosti od kubikaže , 17% pdv , usluga špeditera oko 100 e ....
NAcuoa sam nesto da se carina ne placa u tom slucaju... nema toga kod nas il ne znamo?
+1389+