Naljepnice za kola...
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Re: Naljepnice za kola...
Hvala, ljudi...
Nikšićanima mogu danas i sjutra ujutro ostaviti to neđe po gradu, samo pošaljite poruku gdje i koliko komada.
Ja sam do sjutra u 12.00 u Nikšiću, tada krećem za PG i onda sam tamo od jedan do četiri popodne, pa ti mogu dati ili ostaviti negdje da uzmeš...Madza wrote:Brate meni treba za Podgoricu jer imam mnogo drugova koji bi nalijepili ovo na auto!
Nema frke. Ako sjutra budeš na poslu od jedan do četiri, taman ću ti tamo donijeti...Orion wrote:ovtavi mi nekolike
Nemam pojma, meni je ovo palo na pamet pred spavanje, i narednog dana sam napravio ovo i odnio na štampanje... Sad mi je baš krivo što nijesam provjerio ko je to ranije radio (jer bi bilo bolje da su fluorescentne, možda i upadljivije (mada sam računao da je dovoljan ovaj trougao i crvena boja da se ljudima skrene pažnja)). Doduše, ljudi gledaju manja slova od ovih kad rade ljekarski za polaganje, kontam da mogu vidjeti.NikGold wrote:Vec ljudi radili u Hrvatskoj ,Srbiji, i mislim da je dobra stvar . Samo treba razradit temu , ustvari i netreba nego ukrast vec gotov proizvod od komsija. Ljudi koji ozbiljno to rade su razmatrali font, velicinu, boje i raspored boja ,flouroscentni materijal ...da bi citav stiker bio sto uocljiviji i maximalno postigao efekat. poz
Nikšićanima mogu danas i sjutra ujutro ostaviti to neđe po gradu, samo pošaljite poruku gdje i koliko komada.
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
prije svega pohvale za pokretanje neceg ovakvog...
licno meni se logo ne svidja, ne znam koliko je uocljivo... evo primjer kolega kako su to oni napravili, i bas zapada za oko... http://i6.photobucket.com/albums/y240/u ... azim10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kolasinac
- Grijač guma

Vrlo lijepo, vidi se da je uloženo dosta više rada od mojih deset minuta, i to vjerovatno u boljem programu od običnog Painta.Citizen Pg wrote:prije svega pohvale za pokretanje neceg ovakvog...licno meni se logo ne svidja, ne znam koliko je uocljivo... evo primjer kolega kako su to oni napravili, i bas zapada za oko... http://i6.photobucket.com/albums/y240/u ... azim10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontam da ipak nije šteta što postoje i ove, možda je i bolje da ih bude što više različitih (računam da ljudi poslije nekog vremena naviknu na isti dizajn, pa ih i ne interesuje toliko, samo mahinalno prelete preko njih). Mislim da ne bi bilo loše da se napravi još nekoliko verzija i odštampa još nekoliko serija, jer ovih 200 skoro da ništa ne znači na nivou CG.
EDIT:
Usput, nađoh i ovo:

I na engleskom ih ima grdilo:
https://www.google.com/search?q=watch+m ... swb6_YGwAw" onclick="window.open(this.href);return false;
-
tdm93
- Grijač guma

ako miožeš pošalji po nekome za budvu 30 komada
pozdrav
pozdrav
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
kolege iz Srbije su ovo radili, a sto se tice stampanja te njihove naljepnice, od toga imamo i mi i oni koristi...
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Bačićeš mi nešto komada kad budeš svraćao...
- Kolasinac
- Grijač guma

Damire, nema frke, donijeću.
@tdm93 i Galiot,
Juče sam vam poslao, je li vam stizala pošta?
@tdm93 i Galiot,
Juče sam vam poslao, je li vam stizala pošta?
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Jeste, veliko hvala !!
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Kolasinac
- Grijač guma

Nema na čemu. Rekli su mi da će stići isti dan, jer sam poslao oko 10-11 ujutro.Galiot wrote:Jeste, veliko hvala !!