Mala pomoć na relaciji Rijeka - Ohrid

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
djukidjuki
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki Z800 ABS

Re: Mala pomoć na relaciji Rijeka - Ohrid

Post by djukidjuki »

Niko mu nije pominjao da silazi u Ulcinj. :) Ukusi su različiti, ali što ima da vidi od Podgorice do prelaza Božaj?Loze gleda po Hrvatskoj koliko hoće. :)
Evo nađoh kroz foldere par slika sa puta Virpazar-Sukobin.

Vidikovac na skretanju za selo Livari.
Image

"Koštanjica" - kestenova šuma, u blizini Ostrosa.
Image

Nadam se da sam ti bar malo približio kako to izgleda.Pozdrav
p.s. Samo se plašim da ti žena ne utrne na kinezu nekih 30km tog puta. :mrgreen: (na slici je novi asfalt, nije takav svuda)
VitaminC
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Aprilia Scarabeo

Post by VitaminC »

Sve mu ovo zavisi od vremena, tj. koliko ce ga imati na raspolaganju kroz CG.

Sto se ruta tice, moze da se nabere i dva-tri dana lijepe voznje i obilazaka ako se odluci da ostane malo...
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Post by Djoni »

Hvala na slikama super su. Što se plana tiče - planirao sam u povratku ako sve do tada bude OK - provesti 2 dana u Crnoj Gori - kao mlad sam obišao dosta toga u Crnoj Gori (obala do Ulcinja, ronio malo - uvala Valdanos, Cetinje, skijanje na Žabljaku, Podgorica, Njegošev mauzolej na Lovćenu) i sve mi ostalo u prekrasnom sjećanju te je zato dio plana pri povratku odvojiti koliko se može vremena za mali obilazak.
Ako bilo tko od vas navrati u moje krajeve mislim Kvarner Istra neka se javi za popiti koju pivu i upute što vrijedi vidjeti.
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Post by Djoni »

Kako imam viziju raznih mogućnosti što se tiče pravca putovanja molim za još jednu malu pomoć. Može mi netko napisati cijene hrane i pića po restoranima uz obalu i ovaj drugi pravac uz Skadar - mislim orijentaciono (kako sam napisao oštrimo se na uštipke i kajmak i još ponešto uz Nikšićko). 8-) 8-)
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

manje luksuzno, niže cijene!
sve cijene su niže nego na Hrvatskom primorju (osim Budve, možda). a možda su niže i od ostatka Hrvatske.
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Post by Djoni »

Hvala Poka - drago mi ako su cijene običnih restorana uz cestu niže nego kod ovih naših hajduka koji naplaćuju običnu mješanu pizzu 8 EUR na Jadranskoj Magistrali (a negdje i više). :mrgreen:
VitaminC
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Aprilia Scarabeo

Post by VitaminC »

Ima i kod nas pizza za 8 Eur :) Nemoj da se obeshrabris.

Za ovo sto si pitao, ustipke, niksicko i to... Racunaj nekih 5-6 eur po osobi za porciju ustipaka (priganica), malo nekog sira i pivo. Otprilike.

Inace, sto si blizi moru, cijene idu gore.
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Post by Djoni »

Hvala vitamin ov je neka orijentacija i ne djeluje preterano 8-)
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Post by Djoni »

Po nekim obavijestima sa motori.hr radovi su na pravcu Kotor Ulcinj i čeka se na prolaz na semaforima ... netko mi kaže iz iskustva je točno i koliko se čeka??
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Moram malo da se umiješam, pa makar i pogrešno. Unaprijed izvinjenje ako sam promašio, jer po mom nicku se vidi da bolje znam da pojedem nego da razlikujem hranu :mrgreen: . Čini mi se da uštipak u Hrvatskoj znači naš polpet, tj. ONO s mesom slično pljeskavici a nije pljeskavica :lol: Isto tako preporučujem priganice sa sirom i kisjelim mlijekom (kad smo već na tu temu) :dance:
Post Reply