Imaš u inter sport neke planinarske cerade ''za jednu upotrebu''-tanke, kao pončo su... ali definitivno mogu da posluže za nedaj bože, mislim da nijesu preko 10€filip xt350 wrote:Mene Jovan i kolega fearles.rabit osokolise tako da na mene racunajte bez ne daj Boze ako sto zagrmi u mene ili motorInprovizovacu i ja nesto sa kesama to mi je prvo palo na pamet sto se noga tice
malo kese a malo i siva traka da to poveze sve
Svraticu i do okova da vidim koliko je ona smecarska cerada za kisu
Krnovo (Tovic,Konjsko,Lukavica,Bare Bojovica...) 09/2014
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Re: Subota 20/09 voznja po krnovu??
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Bolje dobra gojzerica nego gumena cizma jer je mnogo tvrdja a za off je to najbitnije.
Najmanji je problem mokra carapa kad se u komadu vratimo kuci.
Filipe vec te racunamo
Prognoza kaze kisa 20% sub a 80% nedelja tako da bi trebalo da bude ok. Za sad nas oblaci dobro izbjegavaju alibsto je bolje kad se skvasimo u prvi potok. Poslije samo dolivas svjezu vodu u cizme
Sent from fixni
Najmanji je problem mokra carapa kad se u komadu vratimo kuci.
Filipe vec te racunamo
Prognoza kaze kisa 20% sub a 80% nedelja tako da bi trebalo da bude ok. Za sad nas oblaci dobro izbjegavaju alibsto je bolje kad se skvasimo u prvi potok. Poslije samo dolivas svjezu vodu u cizme
Sent from fixni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
E vidis dobra stvar za koju nisam znao, tek sad vidjeh post, mislim da sam zakasnio za trgovinu veceras... I na jaknu i na pantalone mi zalud pise da su vodonepropusne dako izdrze sjutra jer po prognozi nebi trebalo da bude puno kise...Za noge gojzerice i kese posto nisu neki kvalitetDamir'Tattoo wrote:Imaš u inter sport neke planinarske cerade ''za jednu upotrebu''-tanke, kao pončo su... ali definitivno mogu da posluže za nedaj bože, mislim da nijesu preko 10€filip xt350 wrote:Mene Jovan i kolega fearles.rabit osokolise tako da na mene racunajte bez ne daj Boze ako sto zagrmi u mene ili motorInprovizovacu i ja nesto sa kesama to mi je prvo palo na pamet sto se noga tice
malo kese a malo i siva traka da to poveze sve
Svraticu i do okova da vidim koliko je ona smecarska cerada za kisu
Doktore,
Vec je dogovorena kafa prije polaska sa Vedzom tako da nas eto sjutra
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
yeah,ko dolazi sa istoka(pg-dg),dogovor je da se nadjemo u perjanik u 9:00,prije nego li produzimo za niksis.
eto da se popije ta kafa,a i da se ne preticemo usput
vidimo se sjutra

eto da se popije ta kafa,a i da se ne preticemo usput
vidimo se sjutra
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Polazak u 10 sati ispred Tempa. Ja nosim alat i pribor za krpljenje guma, da ne opterecujete bez potrebe motore.
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Ko se danas sa nama vozio nije taj je sjutra zdrav 100%
a i propustio je avanturu najacu
toliko sam se vode zasitio da se jedva ukanih da se istusiram 
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Momci, kako prođoste, je li i vas gore zakačila ova oluja što se izručila danas u PG?
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Nevrijeme nas je zateklo na Lukavici, sklonili smo se u jednu kucu dok je prosla jaka kisa, ugostila nas je porodica Loncar, bilo je dobre rakije, odlicnog skorupa, soka, kafa, gorjela je i vatra, pa smo se i grijali i susili, veliko im hvala!
Voznja je bila najbolja moguca, drustvo dobro kao i uvijek.
Voznja je bila najbolja moguca, drustvo dobro kao i uvijek.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
I kao sto reko danas nedje falavi dr i Jovane na ovome cudu danas i Filipu i Milosu sto su trpjeli 
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Haha, vidim, baš ste se "napatili" i loše vam je bilo na tom katunu. Ako tako nastavite bićete jedini motoristi koji priželjkuju da ih uhvati kiša na putu