Krnovo (Tovic,Konjsko,Lukavica,Bare Bojovica...) 09/2014

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Re: Subota 20/09 voznja po krnovu??

Post by Damir'Tattoo »

filip xt350 wrote:Mene Jovan i kolega fearles.rabit osokolise tako da na mene racunajte bez ne daj Boze ako sto zagrmi u mene ili motor :) Inprovizovacu i ja nesto sa kesama to mi je prvo palo na pamet sto se noga tice :) malo kese a malo i siva traka da to poveze sve :) Svraticu i do okova da vidim koliko je ona smecarska cerada za kisu :)
Imaš u inter sport neke planinarske cerade ''za jednu upotrebu''-tanke, kao pončo su... ali definitivno mogu da posluže za nedaj bože, mislim da nijesu preko 10€
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Bolje dobra gojzerica nego gumena cizma jer je mnogo tvrdja a za off je to najbitnije.
Najmanji je problem mokra carapa kad se u komadu vratimo kuci.
Filipe vec te racunamo :)
Prognoza kaze kisa 20% sub a 80% nedelja tako da bi trebalo da bude ok. Za sad nas oblaci dobro izbjegavaju alibsto je bolje kad se skvasimo u prvi potok. Poslije samo dolivas svjezu vodu u cizme

Sent from fixni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Post by filip xt350 »

Damir'Tattoo wrote:
filip xt350 wrote:Mene Jovan i kolega fearles.rabit osokolise tako da na mene racunajte bez ne daj Boze ako sto zagrmi u mene ili motor :) Inprovizovacu i ja nesto sa kesama to mi je prvo palo na pamet sto se noga tice :) malo kese a malo i siva traka da to poveze sve :) Svraticu i do okova da vidim koliko je ona smecarska cerada za kisu :)
Imaš u inter sport neke planinarske cerade ''za jednu upotrebu''-tanke, kao pončo su... ali definitivno mogu da posluže za nedaj bože, mislim da nijesu preko 10€
E vidis dobra stvar za koju nisam znao, tek sad vidjeh post, mislim da sam zakasnio za trgovinu veceras... I na jaknu i na pantalone mi zalud pise da su vodonepropusne dako izdrze sjutra jer po prognozi nebi trebalo da bude puno kise...Za noge gojzerice i kese posto nisu neki kvalitet :) Sto kaze doktor bitnije je da se zdravo vratimo pa makar i mokri :)

Doktore,

Vec je dogovorena kafa prije polaska sa Vedzom tako da nas eto sjutra :dance:
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

yeah,ko dolazi sa istoka(pg-dg),dogovor je da se nadjemo u perjanik u 9:00,prije nego li produzimo za niksis.
eto da se popije ta kafa,a i da se ne preticemo usput :)

vidimo se sjutra :auto-dirtbike: :auto-dirtbike: :auto-dirtbike: :D
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Polazak u 10 sati ispred Tempa. Ja nosim alat i pribor za krpljenje guma, da ne opterecujete bez potrebe motore.
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Post by filip xt350 »

Ko se danas sa nama vozio nije taj je sjutra zdrav 100% :D a i propustio je avanturu najacu :) toliko sam se vode zasitio da se jedva ukanih da se istusiram :)
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Momci, kako prođoste, je li i vas gore zakačila ova oluja što se izručila danas u PG?
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Nevrijeme nas je zateklo na Lukavici, sklonili smo se u jednu kucu dok je prosla jaka kisa, ugostila nas je porodica Loncar, bilo je dobre rakije, odlicnog skorupa, soka, kafa, gorjela je i vatra, pa smo se i grijali i susili, veliko im hvala!
Voznja je bila najbolja moguca, drustvo dobro kao i uvijek.
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

I kao sto reko danas nedje falavi dr i Jovane na ovome cudu danas i Filipu i Milosu sto su trpjeli :)
Hold your horses, man
Freeride
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Haha, vidim, baš ste se "napatili" i loše vam je bilo na tom katunu. Ako tako nastavite bićete jedini motoristi koji priželjkuju da ih uhvati kiša na putu
Post Reply