akcije 2014-deda mrazevi i ostalo

tdm93
Grijač guma
Grijač guma

Re: akcije 2014-deda mrazevi i ostalo

Post by tdm93 »

bolje bi bilo da malo promenimo .
Valjda ima nedje drugo sem Bijele i Pg-a
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Poka, ideja ti je skroz ok ukoliko ne bude snijega i ledenice koja bi spriječila ekipu da odradi akciju. Ne daj bože da se nekome nešto desi na putu do gore, to je najgora moguća opcija o kojoj moraš razmišljat svakako...
Apsolutno nemam ništa protiv sjevera i maksimalno mi je žao što je u ovoj akciji zapostavljen, ali samo zbog pomenutih mogućih komplikacija ga izbjegavam.
Što se MENE tiče, nikakvih problema nema, ali moramo mislit i na ostale koji bi željeli da prisustvuju.
A Vesko pošto nemaš ništa protiv oko organizacije proglašavamo te odgovornim za MDM 2014 :D
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Pretpostavljam da je Vesko mislio na dom za nezbrinutu djecu u Bijlom Polju?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Evo da dam i ja svoje misljenje. S obzirom da sam i ja odozgo i ja navijam da uradimo nesto na sjeveru. Ali s obzirom da na sjeveru vrijeme u decembru nije bas za voznju motora, mozda je bolje gore napraviti drugu akciju. Npr. iz razgovora sa Wulfyjem sam saznao da jedine dvije transfuzije koje mogu da prime veliki broj davalaca su u Podgorici i Beranama. S obzirom da odavno nismo davali krv, mogli bi to uraditi na proljece u Beranama.

Kako god odlucite, od mene cete imati podrsku i mozete racunati na pomoc u transportu robe.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Freeman wrote:Evo da dam i ja svoje misljenje. S obzirom da sam i ja odozgo i ja navijam da uradimo nesto na sjeveru. Ali s obzirom da na sjeveru vrijeme u decembru nije bas za voznju motora, mozda je bolje gore napraviti drugu akciju. Npr. iz razgovora sa Wulfyjem sam saznao da jedine dvije transfuzije koje mogu da prime veliki broj davalaca su u Podgorici i Beranama. S obzirom da odavno nismo davali krv, mogli bi to uraditi na proljece u Beranama.

Kako god odlucite, od mene cete imati podrsku i mozete racunati na pomoc u transportu robe.
ja nisam sa sjevera! :)
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Pade na 'm... Do sad smo uvijek donirali institucijama, koje se između ostalog, finansiraju iz budžeta, koje imaju redovne donatore itd. Ne kažem da naša (ne)skromna pomoć nije dobrošla, ali ipak su to institucije koje imaju svoj budžet, zagarantovani. Da li možda, evo samo kao prijedlog, možemo da organizujemo dolazak recimo 5 najugroženijih porodica po prijedlogu Centra za socijalni rad ili već neke od institucija koje se bave socijalnim slučajevima sa sjevera zemlje i organizujemo druženje u Podgorici, i tom prilikom im uručimo pomoć u novcu, garderobi, hrani, knjigama i stvarima za školu, pošaljemo tu đecu na Verušu preko Dječijeg saveza ili što već oni navedu kao potrebno? Na ovaj način bismo mogli da organizujemo defile kroz grad, okupimo se u velikom broju, pomognemo ljudima kojima je pomoć zaista potrebna i na kraju krajeva organizujemo druženje. Eto, pade mi na pamet, pa udrite.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

To ti je odlicna ideja,svidja mi se
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
tdm93
Grijač guma
Grijač guma

Post by tdm93 »

dobra ideja :clap:
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Rvašanine, ti kako kapitulira tako poče dobre ideje da siješ... đe si do sad? :))
Super ideja, moglo bi se organizovat definitivno
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Komso super predlog
+1389+
Post Reply