No limit bikers majice
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Re: No limit bikers majice
I ja predlažem da budu različitih boja pa da biramo, tako će ih se više naručiti.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ne pita me nikoramaro wrote:I ja predlažem da budu različitih boja pa da biramo, tako će ih se više naručiti.
-
Freeman
- Grijač guma

A kako bi bilo da ih napravimo u duginim bojama? 

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Teget i bijele su, po mom misljenju, odlican izbor.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Da pojasnim svoj prijedlog: ako se napravi jedna boja, pa koja god, ja ću naručiti jedan komad, a ako bude više boja, ja bih volio od svake po jednu. Vodeći se tom logikom predložio sam da se dâ ljudima više izbora i prodaće se više majci, a što je veća narudžba dobiće se bolja cijena po komadu...poka wrote:ne pita me nikoramaro wrote:I ja predlažem da budu različitih boja pa da biramo, tako će ih se više naručiti., ali ja se ne slažem da treba da budu raznih boja. ja mislio samo jedan od ove dvije boje. a ko zna kako sam napisa
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ukapirah. sve 5. kako god.ramaro wrote:Da pojasnim svoj prijedlog: ako se napravi jedna boja, pa koja god, ja ću naručiti jedan komad, a ako bude više boja, ja bih volio od svake po jednu. Vodeći se tom logikom predložio sam da se dâ ljudima više izbora i prodaće se više majci, a što je veća narudžba dobiće se bolja cijena po komadu...poka wrote:ne pita me nikoramaro wrote:I ja predlažem da budu različitih boja pa da biramo, tako će ih se više naručiti., ali ja se ne slažem da treba da budu raznih boja. ja mislio samo jedan od ove dvije boje. a ko zna kako sam napisa
kad je bila samo teget ja sam kupio dvije. da bi ima da promijenim.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Dajte predloge stampe,pa cemo boje lako odabrat kad budemo narucivali.Predloge tipa ADV ili RR kako ko voli da vidimo ko sto zeli.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ja na one ne bih nista mijenjao...top su.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Incognito
- Biker wannabe

- Vozim: The Beast
Valjalo bi samo da su sintetičke, da ne upijaju znoj 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Nije losa ideja da ima pamucna i sintetika, bez sale. Pamucnu samo nosim po gradu
a sintetika uvijek za voznje kad ocekujem naporan dan
Pamuk drzi vlagu (znoj) i planinari je nikad zbog toga ne nose, uvijek sintetika ili vuna naravno.
Pamuk drzi vlagu (znoj) i planinari je nikad zbog toga ne nose, uvijek sintetika ili vuna naravno.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;