Ma koji fotoaparat koristiš?!
Fenomenalne su fotografije!
A mašina sa ovom bojom izgleda svemirski. Rekao bi čovjek da je gradski, ali se super uklapa i daje dobar kontrast zelenilu lišća i plavetnilu voda.
I đe je ovaj tunel??
Kymco Xciting R 300i
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Re: Kymco Xciting R 300i
Polako žuri - Festina lente
-
PG_BB
- Stoper

Smijaces se,ali vecina fotografija je napravljena Samsungom S3. Ponekad mi ne bude muka pa izvadim i aparat,ali uglavnom telefon zavrsi posao 
Masina mozda i jeste nacrtana za grad,ali znamo svi da se na dva tocka najvise uziva daleko od semafora
A tunel je izmedju sela Šišovići i Građani. Evo tacne koordinate 42°17'13.00"N , 19° 0'23.00"E
Masina mozda i jeste nacrtana za grad,ali znamo svi da se na dva tocka najvise uziva daleko od semafora
A tunel je izmedju sela Šišovići i Građani. Evo tacne koordinate 42°17'13.00"N , 19° 0'23.00"E
-
PG_BB
- Stoper

Opet ja bez menjaca da vam malo dosadjujem
Podgorica-Cevo-Niksic-Risan-Petrovac-Podgorica,nekih 270km ukupno. Put od Danilovgrada do Ceva prelos,barem meni na skuter,plombe su mi ispadale. Od Ceva ka Niksicu predobar,sretoh i 3 kolega iz suprotnog smjera,ne znam jesu li sa foruma. A od Nk do Risna,znamo svi,jedan od najljepsih puteva u CG 

- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
- CAMARO SS
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R - Location: Herceg Novi
haaha i ja bas razmisljam jbt kako dobre slike a telefonom slikano 
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
-
Pejamachine
- Grijač guma

Slike su retushirane cini mi se..al bez obzira, odlicne...
oddlicno si i uklopio boje sa motociklom
oddlicno si i uklopio boje sa motociklom
-
PG_BB
- Stoper

Hahah,jesu malo ,,sredjene,, u Lightroom,priznajem 
-
PG_BB
- Stoper

Opet ja bez kvacila,danas do Bukumirskog jezera. Pretpostavljam da ste svi bili,ali evo da se prisjetite 
Put od PG do (otprilike)sela Bezjovo obnovljen,dvije trake,uzivanje. Posle toga uzi,klasicni seoski put. Ukupno oko 45 km u jednom pravcu. Na dijelu puta kod Treskavca su trenutno radovi neki,autom se ne moze,ali to svakako nikog o`dje ne dotice

Ispod Treskavca

Planine iznad Bukumirskog

Kad porastem bicu enduro

P.S. Zna li neko od vas kakav je put od jezera prema Verusi? Je li prohodan za napravu sa slike?
Put od PG do (otprilike)sela Bezjovo obnovljen,dvije trake,uzivanje. Posle toga uzi,klasicni seoski put. Ukupno oko 45 km u jednom pravcu. Na dijelu puta kod Treskavca su trenutno radovi neki,autom se ne moze,ali to svakako nikog o`dje ne dotice

Ispod Treskavca

Planine iznad Bukumirskog

Kad porastem bicu enduro

P.S. Zna li neko od vas kakav je put od jezera prema Verusi? Je li prohodan za napravu sa slike?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Bravo svaka cast! Lijepo je gore jako, e sad davno je put bio los kakav je sad ne znam. da li je sadomazo ici sa tvojim jeste, da li ce ti biti super, oce : )) oces li psovati ako odes, vjerovatno da : )) nabavljaj enduro pa da nas ne psujes
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Lijepe slike, a i lijepim se putevima vozis. Od Bukumirskog do Veruse imas dio makadama, nije toliko los put, mozes polako, nema puno krivina, ravan je dosta put. Steta sto nijesi kupio enduro motor, kakve bi tek slike onda bile, a tek sto bi uzivao i ne bi razmisljao kakav je put, poceli bi da te privlace sve losiji putevi i nepristupacni tereni.