Imena na uplatnici i nick!!!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Imena na uplatnici i nick!!!
Ma opusteno sto vam je nego ja na izvod ne vidim nick...vidjite sledeci put samo nick onda!Opusteno ljudi samo da se pronadjemo zbog spiska!!!
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Hvala na razumijevanju!Madza wrote:Ma opusteno sto vam je nego ja na izvod ne vidim nick...vidjite sledeci put samo nick onda!Opusteno ljudi samo da se pronadjemo zbog spiska!!!
Ja ne volim time-bandit-e i gledam da ih eliminisem u svakom segmentu mog bitisanja. Sigurno smo nas troje izgubili neko vrijeme zbog ove greske, koja jos nije rijesena. Mogli smo za to vrijeme uraditi neshto korisno.
Problem je u NLB banking-u, te nekom racunarskom podesavanju.
U NLB-u vide izvod moje uplate kompletno popunjen. Ja i vi, taj isti izvod ne vidimo citav onako kako je popunjen. Vidi se ime i prezime uplatioca, moj i vas racun, vrijednost uplate i datum uplate. Nista vise.
Isti problem imaju Cistoca i Vodovod. Ni oni ne vide moje uplate u potpunosti, pa mi par racuna nijesu azurirani.
Problem je najvjerovatnije u nekom setting-u mog E-banking naloga, koji ni meni,a ni nekim drugim potraziocima ne daje sve podatke na uvid. Nadam se skorom rjesenju ovog problemcica i prastajte jos jednom!
Worry less, ride more!
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Inspektori Centralne banke, prilikom redovne kontrole, u nekoliko crnogorskih banaka pronašli veću količinu novca bez dokaza o porijeklu i nekoliko ukradenih nickova!
Polako žuri - Festina lente