"Skupo" i "jeftino" su subjektivne kategorije.
Objektivno je: broj motora koje kubikaže na koliko stanovnika sad, prosječna plata (stvarna) i politika, tj. dogovor šta želimo da promovišemo, uređujemo i stimulišemo (npr. da se više vozi zbog... Nekog opšteg interesa).
Ja bih da se vozi kao u italiji, Španiji, Grčkoj i da to nije pitanje klasnog statusa nego izbora i da je dostupno svima ( većem dijelu stanovništva).
A jesu jeftiniji kod nas nego u okruženju. Ali apsolutno a ne u odnosu na plate. Da ne govorim o malom tržištu.
I sloboda ostaje svima, a preporuka ne škodi, ako dolazi od priznate institucije, bili to nas četvorica, vas trojica ili bilo ko kvalifikovan i priznat od države, korisnika i neke internacionalne asocijacije.
I naravno, ja ću mojega hata radije okačit na zid u dnevnu sobu nego prodat ispod cijene!
E, a bratstvo bi trebalo da ima varijantu, da se ne bi davalo ispod cijene kad je nekome nužda, stvarno, da pomogne nekako. I da slavimo tako prave motoraše, ne dozvoljavajući da "tržište", " šminkeri" i mešetari iskorišćavaju nečiji slabi momenat... A svako dalekobilo može da se povrijedi ili razboli.
Ja proširih...preladio sam pa kucam u ovaj telefon, a vozio bih na Ohrid ili Jablanicu, stavio sam vizijer povišeni