I satelitsko pracnenje ture je spremno.. Pogledajte u sekciji Tracking na nasem sajtu:
http://www.theridearound2010.me" onclick="window.open(this.href);return false;
The Ride Around 2010 - ili nas mali put oko sveta
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: The Ride Around 2010 - ili nas mali put oko sveta
Odlicna stvar
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
naiskrenije receno , nisam ni sumnjao u sve ovo i vas prije svega, skidam kapu...................
risk,is what makes life worth living.
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Svaka čast drugari, znam da će na kraju putovanja ispasti da su ove poteškoće u polasku bile najteži dio putovanja, tako da ja sada već čestitam.
A što se tiče ovo spot-Tracking-a, odlična stvar, za sve zainteresovane, izgleda da je sada Kopljaš na poslu.....
Pozzz
A što se tiče ovo spot-Tracking-a, odlična stvar, za sve zainteresovane, izgleda da je sada Kopljaš na poslu.....
Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ta sprava boba ne valja ....Slowhand wrote: A što se tiče ovo spot-Tracking-a, odlična stvar, za sve zainteresovane, izgleda da je sada Kopljaš na poslu.....
Pozzz
( Nemojte vi to mnogo falit da nam zene ne pocnu to ugradjivat na motore ..... pa da se o jadu crnome ne zabavimo )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Eh, da, a šta bi sa onim sponzorom iz Bara na kraju ... 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
Motorima oko svijeta – ispraćajno i donatorsko veče u Soul2Soul
Ljubitelji motocikala i svi oni koji žele da se pridruže podršci našim sugrađanima Blažu Miliću, Ninu Bojiću i Vladimiru Jovičiću koji će u nedjelju motociklima krenuti iz Podgorice na put oko svijeta, pozvani su na donatorsko veče u Soul2Soul da zajedno proslavimo početak ovog nesvakidašnjeg poduhvata.
Predviđeno je da kompletna zarada od prodaje pića te večeri bude donirana kao podrška ovom poduhvatu.
Milić, Bojić i Jovičić planiraju da obiđu svijet za 80 do 90 dana. S obzirom na to da će dio dio troškova sami morati snositi kao i da se radi o apsolutno entuzijastičnom potezu ekipe koja uživa u motociklističkim avanturama, grupa ljudi koja podržava ovaj odvažan projekat odlučila je da pruži simboličan doprinos.
Koliko napora, spremnosti, znanja i odvažnosti je potrebno i kakva sve iskušenja vrebaju po bespućima Mongolije i Sibira teško je opisati.
Ekipa ima i svoj web sajt http://www.theridearound2010.me" onclick="window.open(this.href);return false; gdje možete dobiti više informacija i pratiti njihovo putovanje.
Dođite u četvrtak veče da im zajednički pružimo podršku i poželimo sretan put.
Soul2Soul, Njegoseva 34
Četvrtak, 27. maj
Početak u 20.00h
Ljubitelji motocikala i svi oni koji žele da se pridruže podršci našim sugrađanima Blažu Miliću, Ninu Bojiću i Vladimiru Jovičiću koji će u nedjelju motociklima krenuti iz Podgorice na put oko svijeta, pozvani su na donatorsko veče u Soul2Soul da zajedno proslavimo početak ovog nesvakidašnjeg poduhvata.
Predviđeno je da kompletna zarada od prodaje pića te večeri bude donirana kao podrška ovom poduhvatu.
Milić, Bojić i Jovičić planiraju da obiđu svijet za 80 do 90 dana. S obzirom na to da će dio dio troškova sami morati snositi kao i da se radi o apsolutno entuzijastičnom potezu ekipe koja uživa u motociklističkim avanturama, grupa ljudi koja podržava ovaj odvažan projekat odlučila je da pruži simboličan doprinos.
Koliko napora, spremnosti, znanja i odvažnosti je potrebno i kakva sve iskušenja vrebaju po bespućima Mongolije i Sibira teško je opisati.
Ekipa ima i svoj web sajt http://www.theridearound2010.me" onclick="window.open(this.href);return false; gdje možete dobiti više informacija i pratiti njihovo putovanje.
Dođite u četvrtak veče da im zajednički pružimo podršku i poželimo sretan put.
Soul2Soul, Njegoseva 34
Četvrtak, 27. maj
Početak u 20.00h
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Da bjese petak ili subota pridruzio bih vam se rado 
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Sretan put, jos jednom!
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.