O kakvima to iskompleksiranim ljudima pricas Madza kumim te Bogom, smatrao sam da si malo vise bajkerskoga iskustva stekao nego sto pokazujes. Ajde reci mi da li ti se desilo nedje po Evropi da te bajker nije pozdravio na cesti a da je situacija to dozvoljavala pa taman da je dva BMW-a vozio, meni ne. Ne osecam se prozvan ali mi smeta sto iznosite netacne cinjeniceMadza wrote:I ja se slazem da su od BMW-a napravili statusni simbol i da su se na njega popeli vecinom iskompleksirani ljudi,ali ne mogu da mu osporim to da je dobar motor!
Cak vecina BMW vozaca nece ili ne umije da se pozdravi na putu sa ostalim motoristima,sem sa BMW kolegama!
Pozdravljaju se sa ostalima jedino oni koji su imali mnogo motora prije njega i imace,ljudi koji ga gledaju kao dobar motor,ali ne kao simbol pripadnosti BMW grupacije!
BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Re: AW: BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem
Roki, ima toga ali ne bas toliko koliko Madza kaze. Ali nijesu ovdje tema vozaci BMW motocikala nego ovaj novi GS.
A ovo nepozdravljanje ja redovno dozivljavam od Harley Davidson vozaca. E to je sekta moj jarane, za njih su GS-ovci pocetnici
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
A ovo nepozdravljanje ja redovno dozivljavam od Harley Davidson vozaca. E to je sekta moj jarane, za njih su GS-ovci pocetnici
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Pozdrav lijevom!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Kad sam mislio na ljude koji imaju iskustva i kojima je GS ko zna koji motor po redu mislio sam prvo na tebe,bez precerivanja.
Ja pricam iz mog iskustva,bar ono sto sam ja dozivio na putu!
Tebe pozdravljaju jer si na BMW-a!Ja licno sam X puta dozivio,a imam i par svjedoka da nas na putu kroz Italiju,pa kroz jos par zemalja BMW vozaci iskulirali!Mi ih pozdravimo a oni glavu ka gore ka da im je sipka u prkno!
Ja pricam iz mog iskustva,bar ono sto sam ja dozivio na putu!
Tebe pozdravljaju jer si na BMW-a!Ja licno sam X puta dozivio,a imam i par svjedoka da nas na putu kroz Italiju,pa kroz jos par zemalja BMW vozaci iskulirali!Mi ih pozdravimo a oni glavu ka gore ka da im je sipka u prkno!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
pa moram se i ja sloziti sa Madzom da 90% gs1200 jednostavno ignorise, pricam o strancima.
ovi sa jeftinijim motorima se javljaju 100%
ovi sa jeftinijim motorima se javljaju 100%
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Madza
- NLB Moderator
Ja nisam licno tebe dirao da bi ti meni ovako nesto rekao.Pa to branjenje jednih,a omalovazavanje drugih nekom drugom!Roki wrote:smatrao sam da si malo vise bajkerskoga iskustva stekao nego sto pokazujes.
Ja mislim da sam dovoljno iskusan da tumacim neke stvari.Ko se ne slaze neka konstatuje na pravilan nacin,ne napadom i ocjenom o meni i mom iskustvu!
Mislim da sam korektan prema svima i generalno sam pricao iz svog ugla!
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Evo sad malo potrazih po stranim forumima i skoro svi koji ne voze BMW su misljenja da su vozaci BMW-a malo uobrazeni. Cast izuzetcima (Roki, Kojot...) ali vecina je takva. Oni su solidarni i pozdravljaju se medju sobom pa odatle i potice izreka "BMW sekta". 
Ali daj ne pocinjite ljudi ponovo sa licnim spocitavanjima.
Ali daj ne pocinjite ljudi ponovo sa licnim spocitavanjima.
Pozdrav lijevom!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Upravo zato sto znam da imas iskustva me i začudilo da tako pričas.... ima svakakvih bajkera i ako se covjek orijentise na jednu grupu ( čoperi, BMW, dukatisti, itd,itd ) naći će im hiljadu mana.... ne ijedi se bez razloga.Madza wrote:Ja nisam licno tebe dirao da bi ti meni ovako nesto rekao.Pa to branjenje jednih,a omalovazavanje drugih nekom drugom!Roki wrote:smatrao sam da si malo vise bajkerskoga iskustva stekao nego sto pokazujes.
Ja mislim da sam dovoljno iskusan da tumacim neke stvari.Ko se ne slaze neka konstatuje na pravilan nacin,ne napadom i ocjenom o meni i mom iskustvu!
Ja jedva čekam da ovamo okopni pa da sjedem na motor i da se izpozdravljam sa ljudima
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Mi sa Afrikama se nikome ne javljamo... Sramota nas od motora 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Madza
- NLB Moderator
Ma ok je sve,samo ima stvarno tipova koji voze bmw i na stranu sto se ne pozdravljaju,nego kad stanemo da pricamo o motorima kao da im sve nesto smrdi sto nije bmw i dizu nos,a raspada se fizicki i kao covjek,ali bitno je da pljuje po svemu sto nije BMW.Roki wrote:Upravo zato sto znam da imas iskustva me i začudilo da tako pričas.... ima svakakvih bajkera i ako se covjek orijentise na jednu grupu ( čoperi, BMW, dukatisti, itd,itd ) naći će im hiljadu mana.... ne ijedi se bez razloga.Madza wrote:Ja nisam licno tebe dirao da bi ti meni ovako nesto rekao.Pa to branjenje jednih,a omalovazavanje drugih nekom drugom!Roki wrote:smatrao sam da si malo vise bajkerskoga iskustva stekao nego sto pokazujes.
Ja jedva čekam da ovamo okopni pa da sjedem na motor i da se izpozdravljam sa ljudima
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
I ja kazem to je cudo od motora,ali ima sutana koji ga voze,a i ima i normalnih likova koji su na mjesto...kao sto Falco rece!
Meni je djed cijeli zivot vozio taj BMW i govorio da je on prvi i najbolji motor na svijetu...i dan danas u garazu koju sam od njega naslijedio stoji BMW znak od njegovog motora!

- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Ja vozim bmw i pokazem srednji prs onome koga poznajem.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride