Zdrao ih.... vozio valjda (ili kako li se vec kaze). Neka si ih ceka, sad su ti milije i bolje ces ih pazit (sve je to smisljeno)bokibd wrote:Evo danas poslije cekanja od preko mjesec dana, nadlezni se smilovase i dadose mi tablice!
cjena registracije
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: cjena registracije
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- djetk0
- Grijač guma

Pozdrav....
prodah motor kojem je istekla registracija ihaha... a u medjuvremenu (naci cu joj zamjenu) sam mijenjao plastike na motoru, umejsto crnih stavio bijele...
motor ce sjutra da se odjavi u NK, a da se preda za registraciju u PG... oce li biti kakve frke oko registracije? neko mi rece da ce ga poslati na vjestacenje ? koliko to traje? pozzz ;D
p.s. crne plastike vise nemam
prodah motor kojem je istekla registracija ihaha... a u medjuvremenu (naci cu joj zamjenu) sam mijenjao plastike na motoru, umejsto crnih stavio bijele...
motor ce sjutra da se odjavi u NK, a da se preda za registraciju u PG... oce li biti kakve frke oko registracije? neko mi rece da ce ga poslati na vjestacenje ? koliko to traje? pozzz ;D
p.s. crne plastike vise nemam
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ja ovo moje čudo registrovah prije 10 dana pa su mi svježa sjećanja...
prvo ako ti je istekla registracija više od godinu dana onda ide na vještačenje, a ako je isteklo od mjesec do godinu onda plaćaš 20 eura više registraciju.
što se boje tiče, u saobraćajnoj ti pišu osnovne boje vozila, a obzirom da ti ponovo to moraju upisat a i slikat... ne znam što da ti kažem, nadaj se najgore, a ako prođe super
prvo ako ti je istekla registracija više od godinu dana onda ide na vještačenje, a ako je isteklo od mjesec do godinu onda plaćaš 20 eura više registraciju.
što se boje tiče, u saobraćajnoj ti pišu osnovne boje vozila, a obzirom da ti ponovo to moraju upisat a i slikat... ne znam što da ti kažem, nadaj se najgore, a ako prođe super
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
farbaj ga vodenim bojicama na jeda dan 
Last edited by NikGold on 11 May 2012 07:10, edited 1 time in total.
+1389+
- djetk0
- Grijač guma

aahahhahahNikGold wrote:faraj ga onm ojicama na jeda dan
ice? sta je to najgore? ne mogu ga oduzeti.. motor je legalan.. neka ga posalju na vjestacenje i utvrde da je to taj broj šasije itd...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
"najgore" je što fali para u kasu pa će te i to vještačenje koštat a neće ti ga oduzimat ne brigajdjetk0 wrote:aahahhahahNikGold wrote:faraj ga onm ojicama na jeda dan))
ice? sta je to najgore? ne mogu ga oduzeti.. motor je legalan.. neka ga posalju na vjestacenje i utvrde da je to taj broj šasije itd...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ili ako ti je lakse: ono sto bi trebalo da zavrsis za nedjelju dana, trebace ti bar mjesec.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Animal je dovezao motor na registraciju koji je prije bio plavi i samo je rekao da je ofarbao motor,i oni upisali novu boju.
Niko nije ništa tražio,nikakve račune,niti išta. Mada mislim da nije nikakav problem,imaš saobraćajnu sa brojem šasije pa neka uporede.
Niko nije ništa tražio,nikakve račune,niti išta. Mada mislim da nije nikakav problem,imaš saobraćajnu sa brojem šasije pa neka uporede.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- djetk0
- Grijač guma

nadam se da nece biti cimanja, i da ce to brzo zavrsiti.... ali javljam svakako.. i hvala svimaGaliot wrote:Animal je dovezao motor na registraciju koji je prije bio plavi i samo je rekao da je ofarbao motor,i oni upisali novu boju.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
323 eura Versya