Ono sto bi htio da napisem napisalo je dosta njih prije mene, i samo zelim da potvrdim da protest treba da bude zadnja opcija kojoj se pribjegava da bi se ostvarila nasa prava. Dajte ljudi da se iscrpe sva pravna sredstva koja su nam na raspolaganju, pa da se onda krene u voznju ulicama, jer ce se, cini mi se, postici suprotan efekat.
Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
Evo mi ne da djavo mira da se drzim po strani i da pustim da sve ovo prodje i da posle bitke izigravam generala
!
Ono sto bi htio da napisem napisalo je dosta njih prije mene, i samo zelim da potvrdim da protest treba da bude zadnja opcija kojoj se pribjegava da bi se ostvarila nasa prava. Dajte ljudi da se iscrpe sva pravna sredstva koja su nam na raspolaganju, pa da se onda krene u voznju ulicama, jer ce se, cini mi se, postici suprotan efekat.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Stav nas nekoliko koji smo danas pricali, je i stav velike vecine, tj.99% ljudi koji su postovali na ovom topicu, a to je da se prvo treba ici pravnim putem, po zakonu i u skladu sa propisima. To smo zapoceli sa ovim dopisom.
Ne dizimo galamu, idemo redom, pravnim mjerama, a ne divljastvom. Onog momenta kad bude trebalo, ako imate isto misljenje, podizite to, potpisom ili ucestuvjte u MIRNOM protestu, noseci kacigu, postojuci zakonske propise, bez turiranja i pravljenja buke zbog koga je sve ovo i uradjeno.
Ne dizimo galamu, idemo redom, pravnim mjerama, a ne divljastvom. Onog momenta kad bude trebalo, ako imate isto misljenje, podizite to, potpisom ili ucestuvjte u MIRNOM protestu, noseci kacigu, postojuci zakonske propise, bez turiranja i pravljenja buke zbog koga je sve ovo i uradjeno.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Komentari
1.
pohvali 8 pokudi 16 jpg | 19.03.2011. u 21:56h
Samo kad ne bi probijali zvucni zid i izivljali se po bulevarima bilo bi dobro. Jer se ljeti ne moze opstat od tih divljaka. I neka je krenula zabrana, pa kad se civilizuju onda neka se jave.
Evo komentara posjetioca sajta http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi ljudi sa kojima sam danas pricaju, a nisu motociklisti maltene su imali ovaj komentar.
I kad stojim tesko me pratiti...
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
A kada su moglu da zabrane gay okupljanja neka i nas banuju 
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
a e da nas mecu u isti kosh..jagerbd wrote:A kada su moglu da zabrane gay okupljanja neka i nas banuju
sad je josh i ne normalno vozit motor...
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
Izgleda da jeste 
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
A mozda je i neki motorista istukao nekog gay na paradi ( u beogradu naravno lol ) pa se sada vrace kroz sankcije .....Evo vam ga na 
Ko ce ti znati
Ko ce ti znati
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
niko danas ziv siguran budi
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
-
No_LiMiT
- Grijač guma

Shvatam zasto ne-motociklisti tako gledaju to jer recimo evo ima jedan u komsiluk koji ne znam sto je napravio motoru al kad prodje pale se alarmi na auta, cuje se kilometrima...Space Director wrote:Komentari
1.
pohvali 8 pokudi 16 jpg | 19.03.2011. u 21:56h
Samo kad ne bi probijali zvucni zid i izivljali se po bulevarima bilo bi dobro. Jer se ljeti ne moze opstat od tih divljaka. I neka je krenula zabrana, pa kad se civilizuju onda neka se jave.
Evo komentara posjetioca sajta http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi ljudi sa kojima sam danas pricaju, a nisu motociklisti maltene su imali ovaj komentar.
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ima mjesta troje da se razmine ..... 
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima