Gledajući kako prolaze Željezarci i Dakićevci (a i ostali) sa njihovim protestima...strah me je da naš protest ne bude "Flight of Icarus"
Niti se naš narod navikao buniti za bilo što, niti su ovi iz vlasti navikli da se mi (cio narod, ne mislim samo na bajkere) bunimo za bilo što. Za očekivati je da nas podijele na crnogorske i srpske bajkere...Kako to biva kod nas kad treba o nečemu bitnom da se raspravlja, odma se bace na mamac nacije. Ne bi me iznenadilo da u ovih par dana vidim Mihaila ili Amfilohija kako turiraju neki bijesni "R" kroz centar sa blagosiljanim izduvima...
Mislim da njih više bole pare za parking nego što priča o buki i bezbjednosti saobraćaja drži vodu. Neko je pametno smislio da nam treba zabraniti prolaz kroz grad, a pošto je u našim državnim institucijama najviše nesposobnih ljudi, postavljenih po političkoj podobnosti, koji su samo tu da bi klimali glavom, teško da razgovor može uroditi plodom. Nažalost, kod nas nema Rusa ili A2A-ovaca koji voze motor, a ni ovih domaćih glavaša, tako da nam fali onaj pojedinac čiji je interes da prolazi motorom kroz grad da bi se moglo bilo što učinjeti. Ne bih da širim defetizam, ali "što je slamka medju vihorove"...
Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Da ne bi bilo nesporazuma, voleo bih da pojasnim. Novinar koji je ovu informaciju dobio je dobio od mene. APSOLUTNO nije bilo ogradjivanje vec me je covek pitao sta mogu da kazem o skupu koji smo organizovali i ja sam mu objasnio da ga mi nismo organizovali i naravno naglasio da cemo, kao sto smo u nekoliko navrata rekli, koristiti sve pravne mogucnosti da dodjemo do resenja.
A sto se tice skupa, mislim da je napravio pozitivan korak.
Danas smo bili na sastanku (nezvanicnom) kod G-dina Miomira M Mugose i u Upravi policije kod g-dina Ilije Janjusevica. Obojica su nas bez ikakve posebne najave primili, odvojili vreme da razgovaramo i saslusali sta mi imamo da kazemo na temu postavljenih zabrana. Nakon ta dva razgovora je zakljuceno da problem mora da se resi i da svi za tim imamo dobru volju. Kako bi se ubrzao proces, novi sastanak sa Sekretarijatom za komunalne poslove i saobracaj i Upravom policije (zajednicki sastanak) je zakazan za sutra u 09:30 u prostorijama Sekretarijata.
Danas smo bili na sastanku (nezvanicnom) kod G-dina Miomira M Mugose i u Upravi policije kod g-dina Ilije Janjusevica. Obojica su nas bez ikakve posebne najave primili, odvojili vreme da razgovaramo i saslusali sta mi imamo da kazemo na temu postavljenih zabrana. Nakon ta dva razgovora je zakljuceno da problem mora da se resi i da svi za tim imamo dobru volju. Kako bi se ubrzao proces, novi sastanak sa Sekretarijatom za komunalne poslove i saobracaj i Upravom policije (zajednicki sastanak) je zakazan za sutra u 09:30 u prostorijama Sekretarijata.
Last edited by kopljas on 21 Mar 2011 11:31, edited 1 time in total.
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Malopre saznah za Vase muke..... imate podrsku od mene a nadam se i od celokupnog RORH-a:
http://www.rideorhide.com/forum/index.p ... cseen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rideorhide.com/forum/index.p ... cseen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
nego sta nego imaju volje. izleceli su se ko mala djeca.Odluka je u krajnjoj instanci diskriminatorska i samim tim neustavna.kopljas wrote:Da ne bi bilo nesporazuma, voleo bih da pojasnim. Novinar koji je ovu informaciju dobio je dobio od mene. APSOLUTNO nije bilo ogradjivanje vec me je covek pitao sta mogu da kazem o skupu koji smo organizovali i ja sam mu objasnio da ga mi nismo organizovali i naravno naglasio da cemo, kao sto smo u nekoliko navrata rekli, koristiti sve pravne mogucnosti da dodjemo do resenja.
Danas smo bili na sastanku (nezvanicnom) kod G-dina Miomira M Mugose i u Upravi policije god g-dina Ilije Janjusevica. Obojica su nas bez ikakve posebne najave primili, odvojili vreme da razgovaramo i saslusali sta mi imamo da kazemo na temu postavljenih zabrana. Nakon ta dva razgovora je zakljuceno da problem mora da se resi i da svi za tim imamo dobru volju. Kako bi se ubrzao proces, novi sastanak sa Sekretarijatom za komunalne poslove i saobracaj i Upravom policije (zajednicki sastanak) je zakazan za sutra u 09:30 u prostorijama Sekretarijata.
Sada ce da ponude da budu zatvorene neke ulice kao kompromis. Treba samo insistirati da se bulevari otvore i da budu bar dva pravca kroz centar slobodna.
To je minimum, a sve preko toga ka ladne vode. Ja malo da izrazim misljenje bez da ista sugerisem kome
Prastajte.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Kakvi bre , NEMA zatvaranja ni jedne ulice sem ako je ne zatvore za sva motorna vozila , Vlado ko je sve bio na satankuu
+1389+
-
kopljas
- NLB Moderator
Bili smo Ivan Bozovic i ja. Zapravo, namera nam je bila da odnesemo dopise i da vidimo hoce li nas ko primiti. Ispalo je da su nas obojica odmah primili i na predlog Gradskog sekretara smo na sledecem sastanku sa g-dinom Janjuseviccem iz Uprave policije, zakazali sastanak za sutra u 09:30.
Mi cemo traziti da se kompletna zabrana ukine, nema nam druge
Mi cemo traziti da se kompletna zabrana ukine, nema nam druge
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Niste kontaktirali nikog od ovih sto protestvuju jer su i oni trebali da idu na razgovore ,poz
+1389+
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
NikGold wrote:Kakvi bre , NEMA zatvaranja ni jedne ulice sem ako je ne zatvore za sva motorna vozila
Potpuno se slazem.
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Aaaaaa, neće to dozvoliti. činjenica je da gube spor na bilo kojem sudu ali isto znaju i da mi gubimo sezonu ako ode na sud. Tražiće kompromis da ne ispanu avetinje u očima javnosti. Volio bih da skinu skroz zabranu ali...
AMAT VICTORIA CURAM
-
kopljas
- NLB Moderator
Nik, ja nikoga od njih i ne poznajem, kako da ih kontaktiram.. Znam tebe, Madzu, Nika i svi ste znali da mi ujutru idemo da podnesemo zahtev (ne da se sastanemo). Kada smo tamo dosli, pitali smo i primili su nas. Ako smo nekoga nenamerno preskocili, mi se izvinjavamo. Uostalom, da ne bi bilo nekih daljih nesporazuma, svi znaju Ivana, mogu njega pozvati da se dogovore za dalje, ja u tome vise ne zelim da ucestvujem. Iz najbolje namere sam se u sve ovo ukljucio misleci da cu nesto pomoci... Sastanak je sutra u 09:30 u Sekretarijatu za komunalne poslove i saobracaj. Ukoliko neko misli da moze da doprinese da se znaci sklone, uvek je dobrodosao.NikGold wrote:Niste kontaktirali nikog od ovih sto protestvuju jer su i oni trebali da idu na razgovore ,poz
Hvala svima koju su ucestvovali, od onih koji su protestovali i naterali ih da pricaju sa nama do svih onih koji su na forumu izrazili reci podrske, kako bi se ova glupa zabrana ukinula.
Pozdrav svima