ZoranM wrote:I da rezimiramo onim starim naravoucenijem:
Ko ne voli Stroma neka ide doma ...
I novijim:
Ko bas mrzi Strom osmudio ga grom...
Tako je Zoki
Gledam, a ne vjerujem !
I samo se osmjehujem...
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Pusti ti ove neznalice sto pisu,V-Strom je odlican motor.
Govori mnogo o njemu pisanje putopisa po raznim forumima i sto je dva puta kralj Alpen Masters Test-a
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
NikGold wrote: E sa ovom me slikom nasmija i to dobro, ROKI nasi stromasi ne prljaju motore -voze kad je suncano od kafica do kafica i to je to
"ok kafica do kafica" izvini molim te,ja dosta stromasa znam koji su za 2-3 godine ubili 35-40 i vise hiljada km...tako da se ne slazem sa tobom!
I bezveze je komentarisat kolege koliko ko vozi,jer opet svi mi to radimo spram mogucnosti kako finansijskih tako i vremenskih!
A nemoj Janku zamjerat .... to je ceste ili kakve normalne džade željno jadan ...a i ni u kafiće ga ne možeš puškom naćerat
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Madza wrote:Ta drvena kocka mu sluzi da izgubi fabricki luft izmedju sica i motora,pa da nekako izbjegnu lupkanje itd.
Kesa ispod sica je za alat,jer je kozne futrole su skupe danas,a kesa ipak moze vise alata ponijet jer ce im trebati toliko alata usput,zbog raznih kvarova koje ovaj motor namece!
Toliko o dodatnoj opremi koju nudi ovaj "motor"
SMESAK
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Madza wrote:Pusti ti ove neznalice sto pisu,V-Strom je odlican motor.
Govori mnogo o njemu pisanje putopisa po raznim forumima i sto je dva puta kralj Alpen Masters Test-a