Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
Cekaj,vidio sam da je N-I-K-O postavio topic da dodju svi dobre volje pa su ga svi desetkovali 
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Rekoh ja , bice ZAVADI PA VLADAJ.
Dabogda nas podijelili na katune da je vise grupa ( dijelimo se tolko doba pa vidjite dje smo ).
Ne radi se ovdje o zabrani NAMA ili VAMA, ovdje se radi o zabrani svim motociklistima pa cak i onima koji bi mozda krenuli iz Afrike, Rusije, Somalije, Tunguzije ili Zanzibara da posjete Zemlju Cuda, o putnicima koji su samo na proputovanju ovuda i koje bi neko od nas "izveo u grad" na pice........
U pamet se ljudi i probajte da zavrsite to da bi i OVOJ i ONOJ motopopulaciji bilo dobro.
Zamislite kad vas nedje po Dolomitima, Transilvaniji, Pirinejima neko upita odakle ste a vi im kazete da ste iz Zabranjene Zone. Znaci da kod njih smijemo da vozimo a kod sebe ne smijemo

Dabogda nas podijelili na katune da je vise grupa ( dijelimo se tolko doba pa vidjite dje smo ).
Ne radi se ovdje o zabrani NAMA ili VAMA, ovdje se radi o zabrani svim motociklistima pa cak i onima koji bi mozda krenuli iz Afrike, Rusije, Somalije, Tunguzije ili Zanzibara da posjete Zemlju Cuda, o putnicima koji su samo na proputovanju ovuda i koje bi neko od nas "izveo u grad" na pice........
U pamet se ljudi i probajte da zavrsite to da bi i OVOJ i ONOJ motopopulaciji bilo dobro.
Zamislite kad vas nedje po Dolomitima, Transilvaniji, Pirinejima neko upita odakle ste a vi im kazete da ste iz Zabranjene Zone. Znaci da kod njih smijemo da vozimo a kod sebe ne smijemo
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
kopljas wrote:Ljudi,
Mora vam biti jasno da protest bez zvanicnog zahteva za objasnjenjem i odredjenom promenom je gubljenje vremena. Neprijavljen protest policija moze da sankcionise. Ako protestujemo, a nismo se obratili zvanicno ustanovama, to nema nikakvu svrhu. Mi nas zahtev nosimo u ponedeljak Sekretarijatu za komunalne usluge i saobracaj koji je i doneo odluku. Nakon toga oni imaju zakonski rok od 8 dana. Svaki protest koji preskace ovakav proces je puko gubljenje vremena. Ja bih zaista voleo da smo svi danas bili tamo ali mislim da bi trebao da postoji odredjeni red koraka. Da pojasnim prostim recima: ako ne radimo sve kako treba u smislu postovanja zakonske procedure, uvek nas mogu odbiti npr. Naprave anketu medju gradjanima u kojoj ce pitati sta misle o zabrani. Verujem da bi 80% gradjana reklo da se slaze i tu je kraj nasim argumentima.
Zato moramo biti strpljivi i poceti od toga da moramo saznati kakva je odluka, ko je inicirao, koja komisija je donela, ko ucestvuje u radu komisije, jeli bilo vestacenja, itd... Tek nakon sto gidimo njihove argumente mozemo praviti dalji plan.
Valjda nam je svima isti cilj... Ako institucije ne dobiju zvanicno.sta hocemo, nista nece ni raditi....
Nisam stigao ovih dana da dodjem do kompa da prokomentarisem bar nesto:
1. slazem se da treba zakonski protestvovati, najaviti odrzavanje skupova, odrediti unaprijed marsrute i sl.
2. mislim da od protesta kao sto je bio za vikend nikako ne treba odustati jer treba da se cuje glas...treba da vide da PG ipak nije necije dvoriste pa da zabranjuje ko sta i kako stigne...
Nadam se da ce ti vasi sastanci uroditi plodom..ako ne, onda uvijek ima drugo rjesenje
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar!!!
'Oće li ikome bi' lakše ako se kaže da smo mi jednostavno sad svi Gadafiji,i sad ćemo se borit svim sredstvima,te se nadam da će nas podržat Jadranska i Šjeverna liga!!!
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Dopada mi se sto su čelni ljudi ove organizacije, povukli po meni ispravan potez. Prvo pokusati pregovor, odnosno dogovor sa ovim ,,mudrim,, glavama koje su donijele ovakav propis, au koliko ne urodi plodom, izaci cemo na ulice, pa da ce ne znam sto biti. 
Yamaha... Touching your heart
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Vlado, nemoj sada da odustajes. Mislim da ce rijetko ko napraviti neki dogovor ako ga ti ne napravis. Vec si krenuo u cijelu pricu sa Ivanom, svi vas poznaju, i ocekuju vas sjutra. Bice neozbiljno ako se sada neko drugi pojavi. Nik, mislim da nema potrebe da na pregovore ide deset ljudi. Ako ovi dvojica naprave dobru stvar, svima ce nam biti dobro, a ako ne naprave, sumnjam da bi neko to mogao bolje od njih da prezentuje i rijesi problem...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ivan i Vlado ispunjavaju sve kriterijume i norme da se pojave na tom sastanku.Gasho wrote:Vlado, nemoj sada da odustajes. Mislim da ce rijetko ko napraviti neki dogovor ako ga ti ne napravis. Vec si krenuo u cijelu pricu sa Ivanom, svi vas poznaju, i ocekuju vas sjutra. Bice neozbiljno ako se sada neko drugi pojavi. Nik, mislim da nema potrebe da na pregovore ide deset ljudi. Ako ovi dvojica naprave dobru stvar, svima ce nam biti dobro, a ako ne naprave, sumnjam da bi neko to mogao bolje od njih da prezentuje i rijesi problem...
Osobe koje su inzenjeri moto kulture u Crnoj Gori.
Nema predaje samo naprijed momci!!!
Last edited by Madza on 21 Mar 2011 15:44, edited 1 time in total.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Dragi moji mislim da imamo svi isti cilj, i bitno je da nema sustinskih podjela. Na dosta moto foruma , mozda ja samo primjecujem taj fenomen, mi je po malo smiijesno to sto se forumi izjednacavaju sa cijelokupnom moto populacijom a to je greska. Ovaj forum je primjer kako treba i svaka cast ali mi ovdje nijesmo ni 5% CG motociklista tako da treba uvaziti i druge i njihovo znanje i struku i brojnost. Ja sam dao br telefona Kopljasev advokatu Drazenu Medojevicu i on ce zvati advokata Bana Vukicevica -obojica su motoristi i mogu dosta pomoci sa pravne strane i sutra ce ici na (vjerujem uspjesne) pregovore sa Nasim NLB timom. Moj predlog je sutra na pregovorima da se probate izboriti i za parking mjeesta za bicikle i motocikle.
Pricao sam sa nekim ljudima iz policije i oni sami su iznijeli stav da je ovo neustavno i nema uporista u zakonu i kao takvo ce biti brzo vraceno na predhodno stanje .
Zivjeli svi , zivio brat Gadafi
Pricao sam sa nekim ljudima iz policije i oni sami su iznijeli stav da je ovo neustavno i nema uporista u zakonu i kao takvo ce biti brzo vraceno na predhodno stanje .
+1389+
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Drugari,
Advokati su nam se javili i oni ce ici sutra. I oni su kontaktirali sa Sekretarijatom i obavestili g-dina Mugosu da dolaze, kako ne bi ispalo da to bude neko iznenadjenje i mozda stavljanje ljudi u neki neprijatan i neocekivan polozaj.
Nadam se da ce sve proci dobro..
Advokati su nam se javili i oni ce ici sutra. I oni su kontaktirali sa Sekretarijatom i obavestili g-dina Mugosu da dolaze, kako ne bi ispalo da to bude neko iznenadjenje i mozda stavljanje ljudi u neki neprijatan i neocekivan polozaj.
Nadam se da ce sve proci dobro..
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
NikGold wrote:Dragi moji mislim da imamo svi isti cilj, i bitno je da nema sustinskih podjela. Na dosta moto foruma , mozda ja samo primjecujem taj fenomen, mi je po malo smiijesno to sto se forumi izjednacavaju sa cijelokupnom moto populacijom a to je greska. Ovaj forum je primjer kako treba i svaka cast ali mi ovdje nijesmo ni 5% CG motociklista tako da treba uvaziti i druge i njihovo znanje i struku i brojnost. Ja sam dao br telefona Kopljasev advokatu Drazenu Medojevicu i on ce zvati advokata Bana Vukicevica -obojica su motoristi i mogu dosta pomoci sa pravne strane i sutra ce ici na (vjerujem uspjesne) pregovore sa Nasim NLB timom. Moj predlog je sutra na pregovorima da se probate izboriti i za parking mjeesta za bicikle i motocikle.
Bravo majstore, bravo!
Svaka cast!
I kad stojim tesko me pratiti...