Falco, uzmi kokice i colu ja cu jos malo da se umjesam e ne mogu vise izdrzat da ne komentarisem . Ja sam htio da batalim zajebanciju ali ne ide nikako.
cu cigla, to su ti lego kocke posto je smor od toga sastavljen.
bokibd wrote:Falco, uzmi kokice i colu ja cu jos malo da se umjesam e ne mogu vise izdrzat da ne komentarisem . Ja sam htio da batalim zajebanciju ali ne ide nikako.
UIIIIP CELAVI!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
bokibd wrote:Falco, uzmi kokice i colu ja cu jos malo da se umjesam e ne mogu vise izdrzat da ne komentarisem . Ja sam htio da batalim zajebanciju ali ne ide nikako.
Madza wrote:Pusti ti ove neznalice sto pisu,V-Strom je odlican motor.
Govori mnogo o njemu pisanje putopisa po raznim forumima i sto je dva puta kralj Alpen Masters Test-a
Mazda brate, cudo je ova dokumentacija od Groznog... No ti fino oglas prodajem Strom trosi 2 maksimalno 3 litra kad ga "ceras", nema korozije spolja (ona unutrasnja se podrazumijeva) nema ABS al' moze da se ugradi, presao malo vise al' to je za strom kao vino sto vise prolazi (sto je starije to je bolje) to je bolji pa kavog Varadera ponovo, da te Grozni da ne proziva vise...