H1N1

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Graco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KAWASAKI VERSYS

Re: H1N1

Post by Graco »

Zelim ti sto prije da ozdravis!
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

ozdravi i odmori...a znam d nije nista opasno jer sam sticajem okolnosti upucen u tematiku.
Nego ti to sefovima predstavi kao da si jedva pretekao
tu ti niko ne zna koliko traje..pa oduzi na makr 2 nedelje lol :D :D
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Da nam se sto prije vratis kolega u jos boljem izdanju :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Super covece..i ja se nesto mislim da nadjem nekoga da se zarazim..sad bi se oko mene zauzela sva crnogorska medicina a kad oboli 50 000 Podgoricana taman mogu omrijet..pu pu pu...pu pu...pu..daleko se od mojega katastra ukazalo..
Putovati je dva put zivjeti...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Brate,ja sam mislio da se zezas,ali sad mi je stvarno jasno da si H1N1 aktivista :lol:

Nista,da se sto prije oporavis i da pregazis taj H1N1!!!
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

ZoranM wrote:Super covece..i ja se nesto mislim da nadjem nekoga da se zarazim..sad bi se oko mene zauzela sva crnogorska medicina a kad oboli 50 000 Podgoricana taman mogu omrijet..pu pu pu...pu pu...pu..daleko se od mojega katastra ukazalo..
Prvo su ga zvali svinjski, pa onda meksički, a sada ima šlatko ime H1N1. Elem, dok je bio u fazi zvanja meksičkog u Velikoj Britaniji su se organizovale žurke sa temom ,,meksički grip''. Cilj je bio da se tim žurkama zarazi što više ljudi. Razlog, naime po, organizatorima, bolje je dobiti taj grip u ranoj fazi (dok virus ne mutira u nešto još gore) i tako će organizam steći imunitet na meksički grip.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

E sad, ti organizatori su se malo zeznuli, jer virus nije mutirao, niti ce mutirati... Ocigledno je da je ovaj virus postao dominantan i da postaje zapravo sezonski virus, takod a sledece godine nece biti ni opasan niti interesantan vise, mislim za one koji preteknu :)

E sad, cudna se prica vrti iz a svega ovoga, ali treba biti oprezan. S obzirom da radim na zdravstvenom projektu, nekoliko obicnih i prostih saveta:\

1. Licna higijena je na prvom mestu (ruke, lice), ne dodirivati nos, lice i usta prljavim rukama. Bas kako nas je sve mama ucila :)
2. Izbegavati vece skupove i nikako se ne ludirati takos to nosis masku po gradu jer je to potpuno beskorisno (a sto se vec ovih dana moze videti po ulicama Podgorice, od likova kojis etaju Momisicima sa maskom, do lika koji sedi sam u kolima i nosi masku).
3. Vitamin C, dosta tecnosti
4. Sex moze i to u ogromnim kolicinama :D
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

kopljas wrote:E sad, ti organizatori su se malo zeznuli, jer virus nije mutirao, niti ce mutirati... Ocigledno je da je ovaj virus postao dominantan i da postaje zapravo sezonski virus, takod a sledece godine nece biti ni opasan niti interesantan vise, mislim za one koji preteknu :)

E sad, cudna se prica vrti iz a svega ovoga, ali treba biti oprezan. S obzirom da radim na zdravstvenom projektu, nekoliko obicnih i prostih saveta:\

1. Licna higijena je na prvom mestu (ruke, lice), ne dodirivati nos, lice i usta prljavim rukama. Bas kako nas je sve mama ucila :)
2. Izbegavati vece skupove i nikako se ne ludirati takos to nosis masku po gradu jer je to potpuno beskorisno (a sto se vec ovih dana moze videti po ulicama Podgorice, od likova kojis etaju Momisicima sa maskom, do lika koji sedi sam u kolima i nosi masku).
3. Vitamin C, dosta tecnosti
4. Sex moze i to u ogromnim kolicinama :D
Moze i svakih sest sati po jedan lozomicin :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

Hvala drugari...
Mogu vam reci da grip nije nista posebno. Ja se vec osjecam dosta dobro, jedino sto imam jos po malo vrtoglavicu, tako da nema nista od voznje ovih par dana dok ne bude kise :D
Najjaca fora je bila kad sam posao kod ljekara, kako me je doktorica napala u smislu sto sam dolazio...ja reko samo da mi pluca poslusa, da mi ne predje guba na njih jer bih onda najebao...e kako se zena izvikala na mene...mislim da imamo najjace zdravstvo na svijetu. :lol:
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Cujes sto je trebao..Pa da joj me dolazi..Taman sredila zivot i eto ga on da je nagrdi..E kakvi su ljudi ne paze doktora ni malo..Mozda je ovo lijek :pray: ..
Putovati je dva put zivjeti...
Post Reply