H1N1
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Re: H1N1
ozdravi i odmori...a znam d nije nista opasno jer sam sticajem okolnosti upucen u tematiku.
Nego ti to sefovima predstavi kao da si jedva pretekao
tu ti niko ne zna koliko traje..pa oduzi na makr 2 nedelje lol

Nego ti to sefovima predstavi kao da si jedva pretekao
tu ti niko ne zna koliko traje..pa oduzi na makr 2 nedelje lol
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Da nam se sto prije vratis kolega u jos boljem izdanju 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Super covece..i ja se nesto mislim da nadjem nekoga da se zarazim..sad bi se oko mene zauzela sva crnogorska medicina a kad oboli 50 000 Podgoricana taman mogu omrijet..pu pu pu...pu pu...pu..daleko se od mojega katastra ukazalo..
Putovati je dva put zivjeti...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Prvo su ga zvali svinjski, pa onda meksički, a sada ima šlatko ime H1N1. Elem, dok je bio u fazi zvanja meksičkog u Velikoj Britaniji su se organizovale žurke sa temom ,,meksički grip''. Cilj je bio da se tim žurkama zarazi što više ljudi. Razlog, naime po, organizatorima, bolje je dobiti taj grip u ranoj fazi (dok virus ne mutira u nešto još gore) i tako će organizam steći imunitet na meksički grip.ZoranM wrote:Super covece..i ja se nesto mislim da nadjem nekoga da se zarazim..sad bi se oko mene zauzela sva crnogorska medicina a kad oboli 50 000 Podgoricana taman mogu omrijet..pu pu pu...pu pu...pu..daleko se od mojega katastra ukazalo..
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
E sad, ti organizatori su se malo zeznuli, jer virus nije mutirao, niti ce mutirati... Ocigledno je da je ovaj virus postao dominantan i da postaje zapravo sezonski virus, takod a sledece godine nece biti ni opasan niti interesantan vise, mislim za one koji preteknu 
E sad, cudna se prica vrti iz a svega ovoga, ali treba biti oprezan. S obzirom da radim na zdravstvenom projektu, nekoliko obicnih i prostih saveta:\
1. Licna higijena je na prvom mestu (ruke, lice), ne dodirivati nos, lice i usta prljavim rukama. Bas kako nas je sve mama ucila
2. Izbegavati vece skupove i nikako se ne ludirati takos to nosis masku po gradu jer je to potpuno beskorisno (a sto se vec ovih dana moze videti po ulicama Podgorice, od likova kojis etaju Momisicima sa maskom, do lika koji sedi sam u kolima i nosi masku).
3. Vitamin C, dosta tecnosti
4. Sex moze i to u ogromnim kolicinama
E sad, cudna se prica vrti iz a svega ovoga, ali treba biti oprezan. S obzirom da radim na zdravstvenom projektu, nekoliko obicnih i prostih saveta:\
1. Licna higijena je na prvom mestu (ruke, lice), ne dodirivati nos, lice i usta prljavim rukama. Bas kako nas je sve mama ucila
2. Izbegavati vece skupove i nikako se ne ludirati takos to nosis masku po gradu jer je to potpuno beskorisno (a sto se vec ovih dana moze videti po ulicama Podgorice, od likova kojis etaju Momisicima sa maskom, do lika koji sedi sam u kolima i nosi masku).
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Moze i svakih sest sati po jedan lozomicinkopljas wrote:E sad, ti organizatori su se malo zeznuli, jer virus nije mutirao, niti ce mutirati... Ocigledno je da je ovaj virus postao dominantan i da postaje zapravo sezonski virus, takod a sledece godine nece biti ni opasan niti interesantan vise, mislim za one koji preteknu
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Hvala drugari...
Mogu vam reci da grip nije nista posebno. Ja se vec osjecam dosta dobro, jedino sto imam jos po malo vrtoglavicu, tako da nema nista od voznje ovih par dana dok ne bude kise
Najjaca fora je bila kad sam posao kod ljekara, kako me je doktorica napala u smislu sto sam dolazio...ja reko samo da mi pluca poslusa, da mi ne predje guba na njih jer bih onda najebao...e kako se zena izvikala na mene...mislim da imamo najjace zdravstvo na svijetu.
Mogu vam reci da grip nije nista posebno. Ja se vec osjecam dosta dobro, jedino sto imam jos po malo vrtoglavicu, tako da nema nista od voznje ovih par dana dok ne bude kise
Najjaca fora je bila kad sam posao kod ljekara, kako me je doktorica napala u smislu sto sam dolazio...ja reko samo da mi pluca poslusa, da mi ne predje guba na njih jer bih onda najebao...e kako se zena izvikala na mene...mislim da imamo najjace zdravstvo na svijetu.
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!