Ukljevama , Vinom i Bijelim Lukom - Protivu Svinjskog Gripa
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Ukljevama , Vinom i Bijelim Lukom - Protivu Svinjskog Gripa
preteče li koji bocun vina i kakva ukljeva današnju kasapnicu junaci?!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Bolje preformuliši pitanje , preteče li koji junakice wrote:preteče li koji bocun vina i kakva ukljeva današnju kasapnicu junaci?!
+1389+
- Gugi
- Silovatelj krivina

- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi 

- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Hogar wrote:S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi
Hogare, pa ti tek juce postade bajker i odma tako .........
Izgleda da si ima najbolje vatreno krstenje do sad
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:Hogar wrote:S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi
1.) Medjusobni pozdrav pocinje sa "BRAT MOOOOOOOJ!", a ovaj drugi odgovara "BRAT MOOOOOJ!" ili "DJE SI, BRAT MOOOOOOOJ" zavisno od raspolozenja.
2.) Zivotnje se dijele na "Jelen" i ostale zivotinje.
3.) Boja tvog motora mora biti sto ruznija, pozeljno mat crna.
4.) S clanom br. 3 u vezi, motor treba da bude sto ruzniji, pozeljno v-strom, jer od toga trenutno ruznijeg nema, provjereno!
5. i najvaznije) Moras imati nekakve veze sa Crmnicom (rodbinske, prijateljske, duznicke) da bi razumio slogu, radost i bratsku ljubav koja tu vlada
Ako se jos nekih smjernica sjetim, kasnije cu da gi dodam
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- wrong rider
- Silovatelj krivina

P.s.t.
6: da se ubuduće osjećaš ( ili uopšte ne osjećaš tj. murtav) ujutro kao i ostatak ekipe poslije vakcinacije
- brat mooooooooj
6: da se ubuduće osjećaš ( ili uopšte ne osjećaš tj. murtav) ujutro kao i ostatak ekipe poslije vakcinacije
- Gugi
- Silovatelj krivina

Hogare.....ti si Brat moooooooooooooj.......

- Gugi
- Silovatelj krivina

Ivan Grozni wrote:Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:Hogar wrote:S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi
1.) Medjusobni pozdrav pocinje sa "BRAT MOOOOOOOJ!", a ovaj drugi odgovara "BRAT MOOOOOJ!" ili "DJE SI, BRAT MOOOOOOOJ" zavisno od raspolozenja.
4.) S clanom br. 3 u vezi, motor treba da bude sto ruzniji, pozeljno v-strom, jer od toga trenutno ruznijeg nema, provjereno!
5. i najvaznije) Moras imati nekakve veze sa Crmnicom (rodbinske, prijateljske, duznicke) da bi razumio slogu, radost i bratsku ljubav koja tu vlada![]()
![]()
!!!
Ako se jos nekih smjernica sjetim, kasnije cu da gi dodam.
Moj ermano.....najkreativniji bajker...
I da napomenem ----------------NEMA VEZE STO VOZI CRNOGA STROMA...ADA , NE MOGU SVI VOZITI DOBRE MOTORE-----lisa Zoka , Panta i Nico-a....
Tattoo je van price , jer ima stroma u najljepsoj boji
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Da bih rijesio neke socijalne momente, raspisujem sledeci OGLAS:Ivan Grozni wrote:Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:
5. i najvaznije) Moras imati nekakve veze sa Crmnicom (rodbinske, prijateljske, duznicke) da bi razumio slogu, radost i bratsku ljubav koja tu vlada![]()
![]()
!!!
Ako se jos nekih smjernica sjetim, kasnije cu da gi dodam.
Kupujem motor V-Strom, po mogucnosti mat crne boje. U obzir dolaze i motori druge boje, ali ako bude plavi, sljeduje mu farbanje u mat crni. Trenutni vlasnik motora mora biti Crmnicanin, a isplata ide u vise rata, jer mi, za ispunjenje navedenih normi, fale jos duznicki odnosi prema crmnicanima. HVALA!
Puno pozdrava, BRAT MOOOOOJ, odnosno vas, Hogar!