Ukljevama , Vinom i Bijelim Lukom - Protivu Svinjskog Gripa

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Ukljevama , Vinom i Bijelim Lukom - Protivu Svinjskog Gripa

Post by ice »

preteče li koji bocun vina i kakva ukljeva današnju kasapnicu junaci?!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

ice wrote:preteče li koji bocun vina i kakva ukljeva današnju kasapnicu junaci?!
Bolje preformuliši pitanje , preteče li koji junak :lol:
+1389+
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: Ukljevama , Vinom i Bijelim Lukom - Protivu Svinjskog Gr

Post by Gugi »

Bilo je :banana-angel: :banana-blonde: :banana-dance: :banana-dreads: :orcs-cheers: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingchug: ... :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbupleft:
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi :D

Image
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Hogar wrote:S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi :D

Image

Hogare, pa ti tek juce postade bajker i odma tako .........
Izgleda da si ima najbolje vatreno krstenje do sad :clap: :clap: :clap: a, vidim, i sa pravom ekipom
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Hogar wrote:S moje strane, imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam gospodu koja sjede na ovoj fotografiji, kao i mnoge kojih nema na istoj, a testiranje vinca (hvala ZoranM-u) da ne spominjem - steta sto nisam imao drugog vozaca za povratak u PG... samo mi promakose cevapi :D

Image
Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:
1.) Medjusobni pozdrav pocinje sa "BRAT MOOOOOOOJ!", a ovaj drugi odgovara "BRAT MOOOOOJ!" ili "DJE SI, BRAT MOOOOOOOJ" zavisno od raspolozenja.
2.) Zivotnje se dijele na "Jelen" i ostale zivotinje.
3.) Boja tvog motora mora biti sto ruznija, pozeljno mat crna.
4.) S clanom br. 3 u vezi, motor treba da bude sto ruzniji, pozeljno v-strom, jer od toga trenutno ruznijeg nema, provjereno!
5. i najvaznije) Moras imati nekakve veze sa Crmnicom (rodbinske, prijateljske, duznicke) da bi razumio slogu, radost i bratsku ljubav koja tu vlada :lol: :lol: :lol: !!!

Ako se jos nekih smjernica sjetim, kasnije cu da gi dodam :lol:.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

P.s.t.

6: da se ubuduće osjećaš ( ili uopšte ne osjećaš tj. murtav) ujutro kao i ostatak ekipe poslije vakcinacije :D - brat mooooooooj
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Hogare.....ti si Brat moooooooooooooj....... :clap: :clap:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Ivan Grozni wrote:

Image
Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:
1.) Medjusobni pozdrav pocinje sa "BRAT MOOOOOOOJ!", a ovaj drugi odgovara "BRAT MOOOOOJ!" ili "DJE SI, BRAT MOOOOOOOJ" zavisno od raspolozenja.
4.) S clanom br. 3 u vezi, motor treba da bude sto ruzniji, pozeljno v-strom, jer od toga trenutno ruznijeg nema, provjereno!
5. i najvaznije) Moras imati nekakve veze sa Crmnicom (rodbinske, prijateljske, duznicke) da bi razumio slogu, radost i bratsku ljubav koja tu vlada :lol: :lol: :lol: !!!

Moj ermano.....najkreativniji bajker... :dance: :dance: :dance: :clap: :clap: :clap: :clap: :dance: :dance: :dance: :dance:

I da napomenem ----------------NEMA VEZE STO VOZI CRNOGA STROMA...ADA , NE MOGU SVI VOZITI DOBRE MOTORE-----lisa Zoka , Panta i Nico-a....
Tattoo je van price , jer ima stroma u najljepsoj boji :clap: :ugeek:
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Ivan Grozni wrote:Ovako. Hogare, vidim da si dobar momak, ali da bi se mogao druziti sa gore-navedenom veselom druzinom, moram ti dati neke smjernice:

Da bih rijesio neke socijalne momente, raspisujem sledeci OGLAS:

Kupujem motor V-Strom, po mogucnosti mat crne boje. U obzir dolaze i motori druge boje, ali ako bude plavi, sljeduje mu farbanje u mat crni. Trenutni vlasnik motora mora biti Crmnicanin, a isplata ide u vise rata, jer mi, za ispunjenje navedenih normi, fale jos duznicki odnosi prema crmnicanima. HVALA!

Puno pozdrava, BRAT MOOOOOJ, odnosno vas, Hogar!
Post Reply