Video

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Video

Post by Hogar »

Moram kupiti jedan ovaj Bajaj i poc na Dakar reli... ima da ih oduvam... a tek cice... Dzeki Chena da ne spominjem... mada nije ispao bajker u jednoj reklami, nije stao koleZi bajkeru sto mu ljuta masina nesce upaliti.
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

bu2rider wrote:Mene je oduševila ova "snimateljska tehnika",mobilni u kacigu ispod vizira
A za tu tehniku sam i ja cuo od njega....i to ima vrlo uspjesnih snimaka, uspjesnih s obzirom na tehniku...
a sto se tice gore pomenutog V..ovica...jednom se zeznuo pa im je stao i ostao bez vozacke...za ubuduce..mislim da nece stajati....a mozda se nece ni sretati...to bi najbolje bilo :lol: :lol: :shock: :shock:
Vrlo vjerovatno ovo boldano,jer ghostrider se prebacio na stazu,cesta ga više ne zanima :naughty: :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Eh, dobar bjese ovaj Hornet... :mrgreen:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

Galiot wrote:
bu2rider wrote:Mene je oduševila ova "snimateljska tehnika",mobilni u kacigu ispod vizira
A za tu tehniku sam i ja cuo od njega....i to ima vrlo uspjesnih snimaka, uspjesnih s obzirom na tehniku...
a sto se tice gore pomenutog V..ovica...jednom se zeznuo pa im je stao i ostao bez vozacke...za ubuduce..mislim da nece stajati....a mozda se nece ni sretati...to bi najbolje bilo :lol: :lol: :shock: :shock:
Vrlo vjerovatno ovo boldano,jer ghostrider se prebacio na stazu,cesta ga više ne zanima :naughty: :D
kolega da znas da si u pravu...na to sam i mislio...i nadam se da ce do daljnjeg biti tako :D :D :violin: :violin:
goku...a bjese mnogo dobar casti mi i da znas da cesto pozalim sto sam ga prodao...ali bice opet ako bog da....samo da smao zdravo :D
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Hellboy wrote:Mora da je neki budvanin
Brzo+sigurno=savrseno(osim manjih strecanja ostalih ucesnika :D ).ko god ga vozio,svaka cast...mozda je maaaalo zeznuto preticanje autobusa,bar ja imam losa iskustva na onome dijelu :think: p.s honda JEDE :shock:
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

TREBA SAMO OSTAT ZIV :D

bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

Bosko wrote:TREBA SAMO OSTAT ZIV :D

http://www.youtube.com/watch?v=UuOjXoWp ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
a brate dje nadje ovaj crnjacki klip...a mici ovo je katastrofa...ovo je nocna mora svakog bikera....
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

bu2rider wrote:
Bosko wrote:TREBA SAMO OSTAT ZIV :D

http://www.youtube.com/watch?v=UuOjXoWp ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
a brate dje nadje ovaj crnjacki klip...a mici ovo je katastrofa...ovo je nocna mora svakog bikera....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Manje gasa manje gasa
manje gasa manje gasa... :mrgreen:

Valja ovo malo da se covjek zapita sjutra kad sjedne na motor kako ce vozit
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

bu2rider wrote:
Galiot wrote:
kolega da znas da si u pravu...na to sam i mislio...i nadam se da ce do daljnjeg biti tako :D :D :violin: :violin:
goku...a bjese mnogo dobar casti mi i da znas da cesto pozalim sto sam ga prodao...ali bice opet ako bog da....samo da smao zdravo :D
Moram malo da OFFujem,ali vidio sam Horneta pre neki dan,novi vlasnik ga čuva više više nego ovaj pređašnji. Nabacio je i par detalja u vidu boje na njega,bogami se dobro pripremio za sezonu.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
veleGR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsx-r 1000

Post by veleGR »

Da izbacim i ja jedan moj video...
http://www.youtube.com/watch?v=hG94nglS ... ture=feedf" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo polako, puni gas.
Post Reply