Video
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: Video
Moram kupiti jedan ovaj Bajaj i poc na Dakar reli... ima da ih oduvam... a tek cice... Dzeki Chena da ne spominjem... mada nije ispao bajker u jednoj reklami, nije stao koleZi bajkeru sto mu ljuta masina nesce upaliti.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Vrlo vjerovatno ovo boldano,jer ghostrider se prebacio na stazu,cesta ga više ne zanimabu2rider wrote:Mene je oduševila ova "snimateljska tehnika",mobilni u kacigu ispod vizira
A za tu tehniku sam i ja cuo od njega....i to ima vrlo uspjesnih snimaka, uspjesnih s obzirom na tehniku...
a sto se tice gore pomenutog V..ovica...jednom se zeznuo pa im je stao i ostao bez vozacke...za ubuduce..mislim da nece stajati....a mozda se nece ni sretati...to bi najbolje bilo![]()
![]()
![]()
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
kolega da znas da si u pravu...na to sam i mislio...i nadam se da ce do daljnjeg biti takoGaliot wrote:Vrlo vjerovatno ovo boldano,jer ghostrider se prebacio na stazu,cesta ga više ne zanimabu2rider wrote:Mene je oduševila ova "snimateljska tehnika",mobilni u kacigu ispod vizira
A za tu tehniku sam i ja cuo od njega....i to ima vrlo uspjesnih snimaka, uspjesnih s obzirom na tehniku...
a sto se tice gore pomenutog V..ovica...jednom se zeznuo pa im je stao i ostao bez vozacke...za ubuduce..mislim da nece stajati....a mozda se nece ni sretati...to bi najbolje bilo![]()
![]()
![]()
![]()
goku...a bjese mnogo dobar casti mi i da znas da cesto pozalim sto sam ga prodao...ali bice opet ako bog da....samo da smao zdravo
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Brzo+sigurno=savrseno(osim manjih strecanja ostalih ucesnikaHellboy wrote:Mora da je neki budvanin
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
a brate dje nadje ovaj crnjacki klip...a mici ovo je katastrofa...ovo je nocna mora svakog bikera....Bosko wrote:TREBA SAMO OSTAT ZIV![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UuOjXoWp ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bosko
- Silovatelj krivina

bu2rider wrote:a brate dje nadje ovaj crnjacki klip...a mici ovo je katastrofa...ovo je nocna mora svakog bikera....Bosko wrote:TREBA SAMO OSTAT ZIV![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UuOjXoWp ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Manje gasa manje gasa
manje gasa manje gasa...
Valja ovo malo da se covjek zapita sjutra kad sjedne na motor kako ce vozit
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Moram malo da OFFujem,ali vidio sam Horneta pre neki dan,novi vlasnik ga čuva više više nego ovaj pređašnji. Nabacio je i par detalja u vidu boje na njega,bogami se dobro pripremio za sezonu.bu2rider wrote:kolega da znas da si u pravu...na to sam i mislio...i nadam se da ce do daljnjeg biti takoGaliot wrote:Vrlo vjerovatno ovo boldano,jer ghostrider se prebacio na stazu,cesta ga više ne zanimabu2rider wrote:Mene je oduševila ova "snimateljska tehnika",mobilni u kacigu ispod vizira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
goku...a bjese mnogo dobar casti mi i da znas da cesto pozalim sto sam ga prodao...ali bice opet ako bog da....samo da smao zdravo
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
Da izbacim i ja jedan moj video...
http://www.youtube.com/watch?v=hG94nglS ... ture=feedf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=hG94nglS ... ture=feedf" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo polako, puni gas.