CRO,SI i malo IT 05 2010 2080km

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: CRO,SI i malo IT 05 2010 2080km

Post by velimlje »

Da te podsetim :D :D

Image
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Nije prvi koji ne smije priznat ( meni je rekao ali me je zamolio da ne iznosim u javnost :lol: :lol: :lol: )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Mislim da je ovdje kljucno pitanje kako se STVARNO Rokiju svidio Japanac, svi mi znamo sto sanjas shefe :))))

Naravno sala, obecao sam da necu hvaliti motor, ali zato nije pominjao da ne mogu da ga kudim :) Te stoga u duhu crnogorstine moram da izjavim da motor ima manu, a to je sto ima previse snage, iliti ije dzadu :))))) Sve u svemu, mislim da moje okice vam govore sve :)
Sada iskreno, prema bavarcima imam posebno postovanje, koje na zalost skupo kosta. I dalje volim Japanca zbog neke pristupacnosti docim vrlo je diskutabilno sa kojih krajeva ce biti moj sledece motor :)
velimlje wrote:Djodja , sve si napisao , sem kako ti se svida bavarac ?

Mora da ne valja , cim si to zaboravio :D
Samo da znas da sam se slatko nasmijao pod kacigom kada sam u Subotu 05 juna oko 12 i 30 am, da da, poslije pola noci, sa dragom i drugarom Spaceom u povratku iz HR preko Trebinja prosao raskrsnicu za Velimlje :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

djodja wrote:
preko Trebinja prosao raskrsnicu za Velimlje :)
Nemoj , molim te da mi pominjes , muka mi dode koliko bi voleo da svratim , a nisam siguran kad cu :oops:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

velimlje wrote:
djodja wrote:
Nemoj , molim te da mi pominjes , muka mi dode koliko bi voleo da svratim , a nisam siguran kad cu :oops:

Uzmi avionsku kartu do Dubrovnika, cekacemo te na aerodrom, a imaces i motor da sa njim odes na Velimlje.
Moze li korektnija ponuda? :)
I kad stojim tesko me pratiti...
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Space Director wrote:
velimlje wrote:
djodja wrote:

Uzmi avionsku kartu do Dubrovnika, cekacemo te na aerodrom, a imaces i motor da sa njim odes na Velimlje.
Moze li korektnija ponuda? :)

Hvala !!

Prvo da se izvinem , jer je sad ovo vec totalni off ... :mrgreen:

Problem je u vremenu .
Jos uvek , nazalost radim , kad budem u penziji , bice bolje . :clap: :clap: Planirao sam za 20 dana , koliko imam put motorom preko Svajcarske , do moje majke u Sloveniji , kod tazbine u Srbiju , u Crnu Goru , pa preko Italije natrag , ali posle dugih razmisljanja , jednostavno nije to dovoljno vremena , uzimajuci u obzir da 4 ili 5 godina nismo bili kuci ( ja i zena ) , a kad vec idem tuda voleo bi nesto i da vidim u CH i I .
Najnoviji je plan , ako bude sve islo kako treba , a za cas ja to promenim :D da podelim odmor u dva dela , onda ( zbog mojih cudnih smena ) dobijam jednom 12 , a jednom 15 dana ( znam , nema logike , al je tako ) pa da idem na put 15 dana u Pireneje motorom , a onda mozda septembra varianta avion , rentacar Srbija i Crna Gora , jes da nije motorom , al je logicnije ...

Bar za sad mi se ta ideja vise svida , videt cemo ...

Jos jednom , hvala ''Niksickom klanu'' :D na ponudi !!!! Zahvaljujem !!!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ne dirajte nk klan :whistle:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Ako se odlucis za rent-a-car u CG imas popust ,da j...e oc ocinskoga!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
14:23
Post Reply