Crnogorska policija dobija V-Strom-ove!
-
Supernova
- Grijač guma

- Vozim: KTM 950 SM
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Crnogorska policija dobija V-Strom-ove!
Ja mislim da je Tattoo dobio jednog da ga testira.. 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
grizli19
- Stoper

- Vozim: ducati 848 dark edition
neznam da li ste obavjesteni da je Srpska policija(bilo na tv-u)dobila deset k-9 ,bez obiljezja policije sa nekim savremenim radarima.Obuku su radili u Madjarskoj sa njihovim vozacima,6 ih je u Bg-u,a ostali negdje po Srbiji
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Ako se ne varam, dobili su ne 9, nego 13 ili 15 komada, i ne K-9 nego GSX-R-a, svi obojani u crno i bez oznaka...
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
bijah u prokom, mogu vi rec impozantno izgleda taj djavo spakovan u policijsku uniformu
risk,is what makes life worth living.
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
S obzirom da je nabavka kostala skoro 2 mil eur u Srbiji, mislim da su ih dobili skoro 100Sledgehammer wrote:Ako se ne varam, dobili su ne 9, nego 13 ili 15 komada, i ne K-9 nego GSX-R-a, svi obojani u crno i bez oznaka...
Motori presretači saobraćajne policije MUP Srbijeće odsad tokom trajanja sezone vožnje motora svakodnevno biti na ulicama prestonice i drugih gradova u Srbiji i kontrolisati saobraćaj, presretati vozače koji prebrzo voze ili su počinili neki drugi prekršaj. Ovo je za Kurir najavio načelnik Uprave saobraćajne policije MUP Srbije Dragiša Simić.
Oko sto presretača marke „suzuki GSX“ Uprava saobraćajne policije kupila je novcem od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje.
- Ovi motori su maskirani, nemaju vidljive policijske oznake, pa će im biti lako da prođu neopaženo u saobraćaju ili u zasedi. Obeleženi su skrivenim rotacionim svetlima, takozvanim blinkerima i kamerama, koje će snimati svaki trenutak potere - objasnio je načelnik Simić.
Zadatak presretača je da zaustavljaju vozače motocikala, automobila i drugih vozila koji ne poštuju propisanu brzinu, ne nose zaštitnu opremu, stvaraju buku, voze nasilnički i čine slične prekršaje. Dosad to nije bilo moguće raditi kada su prestupnici vozili prebrze motore ili automobile. Ovi motori razvijaju brzinu od čak 300 kilometara na sat!
- Policajci koji će voziti ove motore imaće i dodatnu obuku na profesionalnoj stazi Serez sa instruktorima „Suzukija“. Većinu policajaca čine muškarci, ali imamo i pet devojaka koje će patrolirati ravnopravno sa kolegama - kaže načelnik Simić.
Ukoliko neki motociklista odbije da stane na znak policajca, to će evidentirati kamere na motoru. Tako će u kratkom roku biti identifikovan prekršilac zakona, kome će potom biti poslata patrola na kućnu adresu.
- Presretaće nesavesne vozače i po gradu i na autoputu. Osim toga oni će biti u pratnji za obezbeđenje važnih ličnosti važnih delegacija, ali će delovati i preventivno, kroz upozorenja i razgovore sa građanima - kaže načelnik Simić.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Mali OFF:Sledgehammer wrote:Ako se ne varam, dobili su ne 9, nego 13 ili 15 komada, i ne K-9 nego GSX-R-a, svi obojani u crno i bez oznaka...
K 7,8,9 nije oznaka modela već oznaka kompletne game proizvođača,konkretno Suzuki je u pitanju za određenu kalendarsku godinu (K7 je 2007,K8 je 2008...). Takođe,GSX-R može biti 600,750 ili u konkretno pomenutom slučaju 1000. No hard feelings,ipak smo mi motoristi,mi razumijemo te razlike
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Ma u redu, znam da je K9 oznaka godišnje serije kod Suzukija, no K9 je oznaka za maltene sve Suzukijeve modele te modelske godine. A kada velim GSX-R, onda na ništa osim tisućice i ne pomišljam (troznamenkaste kubikaže ionako ne uzimam za ozbiljno...). No glavno da je sve jasno.Galiot wrote:K 7,8,9 nije oznaka modela već oznaka kompletne game proizvođača,konkretno Suzuki je u pitanju za određenu kalendarsku godinu (K7 je 2007,K8 je 2008...). Takođe,GSX-R može biti 600,750 ili u konkretno pomenutom slučaju 1000. No hard feelings,ipak smo mi motoristi,mi razumijemo te razlike
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Shvatam njihovu namjeru, ali svako ko je ikada imao motor će paziti na mat crne neobilježene GSX-R-ove, ne vjerujem da će imati baš undercover efekat. Uz to vjerujem da će policajci na njima biti u policijskim uniformama, koje možda neće biti blještaće plave, ali će biti sve iste, tako da će i to ih odavati.kopljas wrote:
- Ovi motori su maskirani, nemaju vidljive policijske oznake, pa će im biti lako da prođu neopaženo u saobraćaju ili u zasedi. Obeleženi su skrivenim rotacionim svetlima, takozvanim blinkerima i kamerama, koje će snimati svaki trenutak potere - objasnio je načelnik Simić.
Mislim, sve najbolje za njihovu želju, ali malo ispadaju smiješni sa ovim namjerama.
Dobre bih pare platio da me malo kažnjava policajka u kožnom odijelu na GSX-R motoru... uhhhh brrrrkopljas wrote:
Većinu policajaca čine muškarci, ali imamo i pet devojaka koje će patrolirati ravnopravno sa kolegama - kaže načelnik Simić.
...i onda u ovu krivinu, nagnem ti ga ja, grebu skroz nogostupi, agregat se derinja kol'ko može, ali ništa, drži mačka mala, sve ok. Poslije krivine BAM nastavljam pravo i dižem ga na poslednji točak....kopljas wrote: ....preventivno, kroz upozorenja i razgovore sa građanima - kaže načelnik Simić.
E tako sinko se prolazi krivina na Obzovici, ajde se sada vrati pa ponovo probaj, nemoj da te više vidim da ovdje prolaziš 50 na sat
Šalu na stranu, što je više motora na ulicama, veća je obazrivost drugih vozača, sve je to OK. Mislim da je mnogo razumnija odluka crnogorske policije o nabavci ovih V-Strom-ova. To je smislen, normalan motor, može ga parkirati na trotoaru, manja potrošnja, manji troškovi...
Tu je i udobnija pozicija prilikom dužeg vožnje na motoru, ipak treba i misliti da ti policajci provode po 8 sati dnevno vozajući se gore dolje.
Rizikujem salvu oprečnih komentara, ali velika su iskustva, voziš se na nekom R motoru to Budve i nazad i treba neki kiropraktičar da te malo ispravlja.
Eto, moje malo mišljenje,
Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Pa valjda su koliko sam ispratio nabavili 10 gsxr100 a ostalo skutere, Aprilije Pegaso, valjda ima i strombova ukupno svega cirka 100 kom
+1389+