Oprezno...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Oprezno...
pa da se podsjetimo
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
dzabe nasem narodu ista, bez adekvatnog sistema kaznjavanja nistaaaaa, ......... eno u bg novi plakati, vozio sam pijan ubio sam sestru i slicne poruke, nada niko to ne vidi
risk,is what makes life worth living.
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Ako bi ove pare spasile bar jednog od nas da ima nesrecu, mislim da su vise nego ODLICNO ulozene. AKo ce te da podrzite akciju, ja bih se raspitao za sve ovo, cijene, sponzori, mozda da skoknemo do MUP-a, itd.NikGold wrote:Evo još jedne ideje koja mi je pala na um posle ovih tekstova i slika , mogli bi svi da odvojimo novca i platimo bilborde na udarnim mjestima u gradu , republici sa ovim šokantnim slikama o posledicama nenošenja kacige + da skrenemo pažnju i na nas kao ravnopravne učesnike u saobraćaju . Bilo bi super da pokrenemo inicijativu sa svim relevantnim institucijama koje su direktno ili indirektno uključene u tematiku bezbjednosti saobraćaja . vrijedi razmisliti a za početak bi mogli zakupit bilbord dva,platiti reklamu na televiziji ... Premda ovo sve ima daleko veći efekat prije početka sezone. nosite kacige i poz
-
Miki
- Stoper

- Vozim: aa
ja se prepadoh
poucno veoma ...
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ja sam prvo posao da kupim kacigu pa onda motor i to bi preporucio svim pocetnicima bio to motor od 600 ili 6000 eura a sto se frizura tice moze se i tu nac rjesenje pa ili kosa do ramena ili bez nje a oni sto oce da se vide na motor neka zalijepe svoju sliku na kacigu i znacemo ko je
dok opet ima i slucajeva da je najljepsi i najvidjeni sa kacigom,mada vecini nije dovoljan savjet sve dok ne osjete to na sopstvenoj kozi!!!
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Zamalo u crnu hroniku da zavrsim danas... Isao sam nekih 70-80km/h starim seoskim putem (uzak put, samo jedna "traka") a neko magare u Golfu se zainatilo da me pretekne, zamalo me ne udari... Osjećao sam se kao divljač, jbt 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
daš desni žmigavac, makneš se i pustiš garema da prođe, ništa lakše. Šut s rogatim ne može nikako...vuk wrote:Zamalo u crnu hroniku da zavrsim danas... Isao sam nekih 70-80km/h starim seoskim putem (uzak put, samo jedna "traka") a neko magare u Golfu se zainatilo da me pretekne, zamalo me ne udari... Osjećao sam se kao divljač, jbt
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ili još bolje staneš na sred ulice , upališ sva 4 žm i kažeš da ti se pokvario motor i ostao zaglavljen u brzini pa ih zamoliš da ti pomognu da ga prenesete sa puta
+1389+
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
To uglavnom i radim kad vidim da mi se neko primakao, ne trkam se, ne inatim se... Juče ipak ne stigoh ništa osim da nekako izbjegnem i njega i pad u kunetuice wrote:daš desni žmigavac, makneš se i pustiš garema da prođe, ništa lakše. Šut s rogatim ne može nikako...
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Odlična ideja, ako bi se mogli organizovat vjerujem da bi svi članovi rado učestvovali u akciji…NikGold wrote:Evo još jedne ideje koja mi je pala na um posle ovih tekstova i slika , mogli bi svi da odvojimo novca i platimo bilborde na udarnim mjestima u gradu , republici sa ovim šokantnim slikama o posledicama nenošenja kacige + da skrenemo pažnju i na nas kao ravnopravne učesnike u saobraćaju . Bilo bi super da pokrenemo inicijativu sa svim relevantnim institucijama koje su direktno ili indirektno uključene u tematiku bezbjednosti saobraćaja . vrijedi razmisliti a za početak bi mogli zakupit bilbord dva,platiti reklamu na televiziji ... Premda ovo sve ima daleko veći efekat prije početka sezone. nosite kacige i poz