Kingman, stavljena je vijest na glavnu stranicu sajta ali te molim da nam pošalješ fotke motora jer nešto ne radi dobro ovaj imageshack, ne možemo otvorit slike.
Što kažu kolege bajkeri, yebeš nagradu, niko ti je neće tražit od nas, samo da se nađe motor i vrati čovjeku, ako do sad nije kasno...
Ako je specifičan kao što kažeš nema šanse da prođe neprimijećen u CG.
Pozdrav i nadajmo se najboljem...
Ukraden motor...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Ukraden motor...
vrat slomili s njega, oca im jebem
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Kingman
- Stoper

- Vozim: Suzuki Gsx 1400
Hvala Vam puno!!!ice wrote:Kingman, stavljena je vijest na glavnu stranicu sajta ali te molim da nam pošalješ fotke motora jer nešto ne radi dobro ovaj imageshack, ne možemo otvorit slike.
Što kažu kolege bajkeri, yebeš nagradu, niko ti je neće tražit od nas, samo da se nađe motor i vrati čovjeku, ako do sad nije kasno...
Ako je specifičan kao što kažeš nema šanse da prođe neprimijećen u CG.
Pozdrav i nadajmo se najboljem...
Dajte mi samo email na koji da Vam pošaljem fotke.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
info@nolimitbikers.com
ne zahvaljuj molim te, stomak me boli od nervoze zbog ovog događaja... pih. šalji slike pa dako urode plodom
ne zahvaljuj molim te, stomak me boli od nervoze zbog ovog događaja... pih. šalji slike pa dako urode plodom
-
Kingman
- Stoper

Poslano...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ja sam bez problema otvorio slike, i ne da je specifican motor, ako nista drugo bar boja. Cini mi se da bi ga sa Brajica vidio u Budvu da se vozi
.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Kingman
- Stoper

I meni otvara bez problema....ali poslao sam još i na mail svejedno...mexiko wrote:Ja sam bez problema otvorio slike, i ne da je specifican motor, ako nista drugo bar boja. Cini mi se da bi ga sa Brajica vidio u Budvu da se vozi.
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
iskreno se nadam da ce se javiti neko sa nekim korisnim informacijama...ako bilo sta cujem javljam....a ovima sto su ga uzeli....tako im se vratilo!!!!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Strasno mi je zao sto ovo cujem, sto neko rece, vrat polomili sa njega, drugi im ne trebao.
Ako ista cujem, javljam odma, naravno, o nikakvoj nagradi nema price.
Mnogo mi je zao sto se ovo desilo, sto rece Gasho, svo ovo vrijeme u kome se izgradio odnos sa ljudima iz okruzenja, pogotovo iz Hrvatske, sa ovakvim gestom pada u vodu... Vjerovatno ne potpuno, ali zaista, zaista, prava ljaga.
Piiih! Bas sam razocaran.
Ivane, znam da ima nesto sitno para u NoLimitBikers kasi, mozda bi mogli da uradimo neke flajere i to razdijelimo...
Ako ista cujem, javljam odma, naravno, o nikakvoj nagradi nema price.
Mnogo mi je zao sto se ovo desilo, sto rece Gasho, svo ovo vrijeme u kome se izgradio odnos sa ljudima iz okruzenja, pogotovo iz Hrvatske, sa ovakvim gestom pada u vodu... Vjerovatno ne potpuno, ali zaista, zaista, prava ljaga.
Piiih! Bas sam razocaran.
Ivane, znam da ima nesto sitno para u NoLimitBikers kasi, mozda bi mogli da uradimo neke flajere i to razdijelimo...
I kad stojim tesko me pratiti...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Directore, to je dobra ideja, i treba pokusati. S druge strane, kad sam pitao jednog poznanika koji je malo "upucen" u takve stvari, cim sam rekao kawasaki z750, kao iz topa mi je rekao "uuuuuu on se dobro prodaje u djelove". Tako da ja sumnjam da je on vec rastavljen, ako nisu u pitanju neki klasicni amateri. E sad, jedina stvar koja se moze prepozniti i poslije toga, koliko se meni kao laiku cini, su oni lonci od auspuha (nadam se da sam u pravu).
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!