Snowboard to streets Pg.

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: Snowboard to streets Pg.

Post by dexbudva »

hahahhahahahahahhahahahahhahha evo ga sparco uzvraca udarac :shifty: Tattoo stvarno nije lijepo sto nisi dosao za vikend al nema veze docemo mi gore uskoro ;) ej i samo da znas nije bilo nidje leda na +4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by dexbudva »

Ivan Grozni wrote:Tako je Tattoo, nek si im rekao :clap:
Berane i Rozaje se s tobom ponose! Diko nasa!
http://www.youtube.com/watch?v=6I1n5p-z ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; :violin: :violin: :whistle: :whistle: :violin:
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by dexbudva »

hahahahahhahaha ma pravo zboris,.... Tattoo e ako budes isao u berane povedi i mene kazu da je ovo u centar berana sta ti kazes :dance: :dance: :dance:
Image
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

ova u crni kupaci je iz andrijevnice
risk,is what makes life worth living.
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Dosli sa sjevera malo da vam pokazemo sta se sve moze na snijeg, a ne samo da se pada i lopata :))
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

sparco wrote:dobro je te pade ovi snijeg da ne gledam ove sjevernjake dje se spoticu o asfalt, meeaxeeee

Mislim da ovakvim komentarima nema mjesta, pogotovo ovih dana posle svega sto nam se desava.
Ljudi sa sjevera su ovih dana u katastrofalnim neprilikama, sve zavijano, bez struje, vecina mozda i sa oskudnom hranom, a inace se gore ne zivi bas sjajno. Na stranu sve lose sto im se desava, mnogi od njih su napravil djela dostojna postovanja i za svaku pohvalu, malo je tako hrabrih.

Mi se rugamo sjevernjacima kako se spoticu po asfalt, a 95% podgoricana su u cetvrtak ujutru bili kao ribe na suvom. Da ne pricam o tome da kad se maknom sa toga asfalta o koji se sjevernjaci spoticu, mi ne samo da se spoticemo no nas neko mora vaditi iz 20cenata snijega, jer ne umijemo ni lance staviti. Za novu godinu se i meni to prvom desilo jer sam posao na Zabljak sa neodgovarajucim lancima i losim gumama.
Ne rugamo se podgoricanima i primorcima koji se redovno na Zabljaku i okolini voze sa lancima po suvom asfaltu (Dr.Mracni i Slowhand su mi svjedoci), a ne da su za sprdnju, no i za batine koliko su nesposobni i jadni.

Prema tome, batalimo se sprdnje na racun sjevernjaka ovih dana (i ako nam se ne daju ni ubiti skacuci sa podgorickih mostova, kako neko rece) no svaki respekt za njih i dajte da odvojim 4-5 dojch kafa i kisjelih da skupimo neku paru i nesto ucinimo, da bar nekome 1% olaksamo zivot.

Sjevernjaci, glavu gore da ovo izgurate, pa cemo se posle svi zajedno kulturi uciti, posto vam se to najvise zamjera.
I kad stojim tesko me pratiti...
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Space Director wrote:
sparco wrote:dobro je te pade ovi snijeg da ne gledam ove sjevernjake dje se spoticu o asfalt, meeaxeeee

Mislim da ovakvim komentarima nema mjesta, pogotovo ovih dana posle svega sto nam se desava.
Ljudi sa sjevera su ovih dana u katastrofalnim neprilikama, sve zavijano, bez struje, vecina mozda i sa oskudnom hranom, a inace se gore ne zivi bas sjajno. Na stranu sve lose sto im se desava, mnogi od njih su napravil djela dostojna postovanja i za svaku pohvalu, malo je tako hrabrih.

Mi se rugamo sjevernjacima kako se spoticu po asfalt, a 95% podgoricana su u cetvrtak ujutru bili kao ribe na suvom. Da ne pricam o tome da kad se maknom sa toga asfalta o koji se sjevernjaci spoticu, mi ne samo da se spoticemo no nas neko mora vaditi iz 20cenata snijega, jer ne umijemo ni lance staviti. Za novu godinu se i meni to prvom desilo jer sam posao na Zabljak sa neodgovarajucim lancima i losim gumama.
Ne rugamo se podgoricanima i primorcima koji se redovno na Zabljaku i okolini voze sa lancima po suvom asfaltu (Dr.Mracni i Slowhand su mi svjedoci), a ne da su za sprdnju, no i za batine koliko su nesposobni i jadni.

Prema tome, batalimo se sprdnje na racun sjevernjaka ovih dana (i ako nam se ne daju ni ubiti skacuci sa podgorickih mostova, kako neko rece) no svaki respekt za njih i dajte da odvojim 4-5 dojch kafa i kisjelih da skupimo neku paru i nesto ucinimo, da bar nekome 1% olaksamo zivot.

Sjevernjaci, glavu gore da ovo izgurate, pa cemo se posle svi zajedno kulturi uciti, posto vam se to najvise zamjera.
+1

Evo sjevernjak zagrijan za dojch, jos neko? :)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Uozbiljiste priču, uvijek mi je bila smiješna ta podjela. Koliko generacija treba da je na jednom mjestu pa da nisu pridošlice. Ja sam rođen u Pg , majka mi je rođena u HNovom gdje je takođe pridošlica , otac u BPolju gje je takođe pridošlica što me dovodi u pitanje odakle sam ja da mi niko ne može prigovorit da sam šljega ili uljega ili... :D . Što se tiče kulture i obrazovanja to je ipak na strani sjevera a i juga a i zapada u odnosu na voljenu nam Podgoricu veruj mi. Nego je problem u tome što se zadnjih 60 godina sa sjevera samo odvlači i gore je maom ostala sirotinja pa je u tome problem. Predrasude ne ubiše pa ne vidimo ko je kakav no odakle je i za koga glasa :lol: isto kao i kod motorista zbog dvojice bitangi nismo svi bitange ;) . poz za sve irvase :D
+1389+
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Tattoo wrote:PROUD TO BE NORTH FACE 8-)

Eeeeee, niko te može nagrdit ka nagrđeni .... :lol:

Svi ste vi LATENTNI $evernjaci !!!

Samo nemoj kakvu paradu organizovati, jer vidim da se krenuo sa nekim engleskim paraloma, PROUD, PRIDE, ovo ono ... :orcs-gayflag: :mrgreen: :mrgreen:

Salu na stranu, odsad cemo brisati sve postove gdje se izrazava regionalna netrpeljivost :D
Kako samo rekao ovo, a?! :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

malo se previse postalo osjetljivo odje, ja se iskljucujem, a direktore ako nisi znao ja sam iz andrijevice a ne podgorice, toliko o tome,i malo poznajem prilike gore, i imam rodbine zatrpane...... poz za sve osim za tattoo-a , taj bog zna odakle je, iz berana nije, takvih bitangi gore nema .................. a ova sala na racun sjevera je postala skroz normalna i cesta i uvijek je mi sami odozgo prvi koristimo , matiramo protivnika i nastavimo dalje ;p no dobro , necemo te sjekirat vise, ajte u zdravlje ostajte

p.s. razgovaraju andrijevicanin i rozajac, i veli andrijevicanin ada jadan znas li ti sto je andrijevica za rozaje ? ovaj veli e ? BERANEE !!!
risk,is what makes life worth living.
Post Reply